ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

«Κρας τεστ» για τον τίτλο στο Παρίσι

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

«Κρας τεστ» για τον τίτλο στο Παρίσι

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

«Κρας τεστ» για τον τίτλο στο Παρίσι

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Ντέρμπι στο «Παρκ ντε Πρενς» που ίσως κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον φετινό πρωταθλητή. Κομβικό ματς στο «Σεντ-Συμφοριέν».

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Έφτασε η μέρα που περιμέναμε όσοι ασχολούμαστε με το γαλλικό ποδόσφαιρο, η κόντρα Παρί – Λανς. Μία αναμέτρηση που είτε θα τελειώσει την υπόθεση «πρωταθλητής», είτε θα ανάψει τη μάχη μέχρι το φινάλε για τα καλά. Εξίσου σημαντικό και το ντέρμπι Μετς – Μπορντό για τη Ligue 2 που επίσης θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Με αυτά κι άλλα πολλά τα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας, πάμε να τα δούμε…

Προγνωστικά Γαλλίας: Ορεκτικό πριν το ντέρμπι

Ξεκινάμε από το πρώτο χρονικά ματς της Ligue 1, Ρεν – Ρεμς. Κλασική περίπτωση Ρεν το παιχνίδι στη Λιόν, μπροστά στο σκορ και με τον έλεγχο του αγώνα για 60′, μετά κατάρρευση και ήττα με 3-1. Στάθηκαν τυχεροί πάντως οι «ρενέ» αφού ηττήθηκε και η Λιλ και έτσι η διαφορά τους από την 5η θέση διατηρήθηκε στο -2.

Η Ρεμς αδικείται από το εντός 1-1 με τη Μπρεστ. Ήταν ανώτερη, έχασε πολλές ευκαιρίες (είχε 3,57 xgoals) και το 1-1 ήταν το λιγότερο που άξιζε από το ματς. Το θετικό για την ομάδα του Γουίλ Στιλ είναι ότι δεν επηρεάστηκε από την ήττα κόντρα στη Μαρσέιγ και το τέλος του αήττητου σερί της, συνεχίζει να παίζει το ποδόσφαιρό της που την έφερε σε θέση να διεκδικεί ακόμα και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ένα σενάριο που με νίκη σήμερα αποκτά βάσιμες ελπίδες επιβεβαίωσης (-5 από Λιλ).

Οι φιλοξενούμενοι έχουν στο πλευρό τους και την πρόσφατη παράδοση στο «Ροαζόν», όπου επικράτησαν στις τρεις από τις τέσσερεις πιο πρόσφατες επισκέψεις τους εκεί (3-1-0) ενώ κέρδισαν και το παιχνίδι του πρώτου γύρου (3-1, δύο γκολ ο Μπαλογκούν).

Δεν με πείθει η Ρεν ότι μπορεί να υποστηρίξει έναν άσο του 2,20 απέναντι στη Ρεμς του Γουίλ Στιλ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν αποδείξει ότι δεν καταλαβαίνουν από έδρες και μεγέθη, μου αρέσει σαν σκέψη το να προηγηθούν στον αγώνα (2,20 novibet.gr).

Πάμε τώρα στο βραδινό μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Παρί – Λανς. Με την Παρί είχα πει ότι δεν θα ασχοληθώ ξανά στοιχηματικά αλλά σήμερα δεν γίνεται να μην την κοντράρω. Δεν έχει πείσει σε κανέναν σημείο της φετινής χρονιάς, υπάρχει γκρίνια και για τον Κριστόφ Γκαλτιέ που δεν μετριάζεται με ένα διπλό στη Νίκαια. Η Λανς είναι κατ’ εμέ η πιο «ομάδα» στη φετινή Ligue 1. Κάθε χρόνο από τη στιγμή που επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια κάνει και ένα βήμα προς τα πάνω και σήμερα παίζει τα «ρέστα» της για τον φετινό τίτλο. Βρίσκεται σε φόρμα με τέσσερεις σερί νίκες και είναι αήττητη στα επτά τελευταία (5-2-0) ενώ θυμίζω είχε κερδίσει τους πρωτευουσιάνους στο ματς του πρώτου γύρου (3-1).

Δύο στοιχεία ξεχωρίζουν από τις προηγούμενες συναντήσεις τους. Το πρώτο είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Φρανκ Εζ έχει βρει δίχτυα και στα πέντε παιχνίδια κόντρα στην Παρί από το ’20 που επέστρεψε στη Ligue 1 μέχρι και σήμερα και το δεύτερο ότι σε όλα είχαμε τουλάχιστον τέσσερεις κίτρινες.

Θεωρώ πολύ πιθανό να βρει και σήμερα δίχτυα η Λανς αλλά μου φαίνεται δύσκολο να μη σκοράρει για τρίτο συνεχόμενο εντός η Παρί. Βάση μας λοιπόν το αμφίτερμα το οποίο προσωπικά θα το συνδυάσω με Χ2 ποντάροντας στην φόρμα των φιλοξενούμενων. Επιπλέον, θα ποντάρω και σε ένα fun bet με κάρτες σε Σαμέντ και Χακίμι (14,00 stoiximan.gr).

Ντέρμπι για τη 2η θέση

Το σπουδαιότερο παιχνίδι της σημερινής Ligue 2 είναι αυτό στις 16.00 ανάμεσα σε Μετς και Μπορντό. Ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που μάχονται για την άνοδο στη Ligue 1. Στην 4η θέση με 52 βαθμούς η Μετς, 2η με 56 η Μπορντό. Αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και τρέχουν αήττητα σερί (17 ματς η Μετς, 7 η Μπορντό).

Πιο κρίσιμο το ματς για τη Μετς που πρέπει να κερδίσει για να πλησιάσει στην 2η θέση. Η Μπορντό αντιθέτως και με «Χ» θα παραμείνει δεύτερη. Οι Γιρονδίνοι πάντως έχουν καλή παράδοση απέναντι στη Μετς στο «Σεντ-Συμφοριέν» (6-4-3 από το 2001 έως σήμερα, όλα για τη Ligue 1).

Περιμένω δύο ομάδες προσεκτικές. Η Μετς ούτως ή άλλως είναι ομάδα που προσέχει την άμυνά της ενώ και η Μπορντό δεν έχει λόγο να ρισκάρει. Λογικό μου φαίνεται να έχουμε ισοπαλία στο ημίχρονο (2,03 betshop.gr), σημείο που επιβεβαιώθηκε στα πέντε από τα επτά τελευταία εντός της Μετς.

Εξάποντο στη Ροντέ

Κομβικό ματς έχουμε και στο «Πολ-Λινιόν». Η Ροντέ είδε το σερί τεσσάρων νικών της να σταματά στη Ντιζόν (1-0). Ένα σερί που την έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον βρίσκεται στο +3 από τη σημερινή της αντίπαλο. Η Λαβάλ από την άλλη βρίσκεται ίσως στη χειρότερη φάση της χρονιάς στο πιο κρίσιμο σημείο (έξι συνεχόμενες ήττες).

Η Λαβάλ οφείλει να αντιδράσει τώρα πριν να είναι αργά. Ένα παιχνίδι που πρέπει να «χτυπήσουν» και οι δύο πλευρές, κάτι που προσωπικά με οδηγεί στο να επιλέξω τα κόρνερ (9 ανά αγώνα εντός για Ροντέ, 8 στα εκτός της Λαβάλ). Στο 2,60 το 9 με 11 κόρνερ από τη stoiximan.gr.

Σε εξίσου δύσκολη βαθμολογική θέση βρίσκονται Βαλενσιέν και Νιόρ. Οριακά εκτός ζώνης οι γηπεδούχοι (+2), με την πλάτη στον τοίχο η Νιόρ που είναι τελευταία (-7 από Βαλενσιέν). Ομάδα συνώνυμο του goal/goal φέτος η Βαλενσιέν (11 στα 13 τελευταία), παραδοσιακά βρίσκει γκολ στο «Εϊνό» η Νιόρ (7 goal/goal σε 8 ματς από το ’15 έως σήμερα, μόνο το περσινό έληξε 0-0). Σε καλές τιμές κυκλοφορεί το αμφίτερμα, θα μπει και αυτό στις επιλογές μας.

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Μονό
16:00
Μετς - Μπορντό
Χ ημίχρονο
2.03
BET: 10 units
Μονό
18:00
Ρεν - Ρεμς
Anytime score: 0-1
2.20
BET: 10 units
Κόρνερ
20:00
Ροντέ - Λαβάλ
9 με 11 κόρνερ
2.60
BET: 7 units
Μονό
20:00
Βαλενσιέν - Νιόρ
Goal/goal
1.95
BET: 15 units
Μονό
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Λανς
Χ2 & goal/goal
3.05
BET: 10 units
Fun bet
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Λανς
Να δεχτούν κάρτα Χακίμι & Σαμέντ
14.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις