Προγνωστικά σνούκερ: Πλη-Ρόνι στο 2.12

Προγνωστικά σνούκερ: Πλη-Ρόνι στο 2.12

Ο #snookerbet προτείνει προγνωστικά σνούκερ για τους δύο αγώνες που ανοίγουν την αυλαία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, στο θέατρο Crucible του Σέφιλντ.

Η αναμονή έλαβε τέλος. Η καλύτερη εποχή για τα προγνωστικά σνούκερ έχει αρχίσει εδώ και τρεις εβδομάδες, από αύριο, όμως, φτάνει στην κορύφωσή της.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023, το 47ο με έδρα το Crucible, ανοίγει την αυλαία του αύριο στις 12:00. Κι εμείς θα προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Και να απολαύσουμε τους αγώνες στα δύο τραπέζια του εμβληματικού θεάτρου του Σέφιλντ, αλλά και να σας βοηθήσουμε να φτάσετε στο ταμείο.

Ποτέ δεν είναι εύκολο. Το σνούκερ είναι απρόβλεπτο παιχνίδι και η ανάλυση του πρώτου αγώνα του κατόχου του τίτλου, Ρόνι Ο’Σάλιβαν, θα σας το θυμίσει. Αν δεν το πέτυχε ήδη η κεντρική μας φωτογραφία…

Προγνωστικά σνούκερ: Μάλλον… εύκολα

Δεν ξέρουμε τι κλήρωση θα προτιμούσε ο Πανγκ Τζουνσού, όταν εξασφάλισε την παρθενική του παρουσία στο Crucible, το βράδυ της Μ. Τετάρτης. Από μια άποψη, πάντως, τη λες και ιδανική. Στο ντεμπούτο σου «Θέατρο των Όνειρων», να αντιμετωπίζεις τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών, στον πρώτο του αγώνα μετά την κατάκτηση του έβδομου τίτλου. Όλα τα φώτα του σνουκερόκοσμου θα πέφτουν (και) σε σένα.

Αναπόφευκτα θα υπάρξουν αναφορές για το άγχος του πρωτάρη. Τέτοιος, όμως, ήταν και ο Τζέιμς Κέιχιλ το 2019 και σόκαρε τον Rocket, αφού τον νίκησε με 10-8. Όλα είναι πιθανά σ’ αυτό το παιχνίδι και ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν είναι πάντοτε επιρρεπής στην κακή μέρα. Ο αγώνας αρχίζει και ολοκληρώνεται το Μ. Σάββατο (12:00 και 21:00 τα δύο σκέλη) κι έτσι κανείς απ’ τους δύο δεν έχει περιθώριο να σκεφτεί πολλά πράγματα.

Ένα στοιχείο που κρατάμε από τα προκριματικά, είναι ότι ο Πανγκ αργούσε να πάρει μπρος. Στο πρώτο του ματς, κόντρα στον «γερόλυκο» Κεν Ντόχερτι, λίγο έλειψε να βρεθεί πίσω στο σκορ με 5-0! Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1997, όμως, αστόχησε σε βατή ροζ που έκρινε το frame κι έδωσε έτσι τη δυνατότητα στον Κινέζο να μειώσει 4-1 και να… ξυπνήσει (τελικό 10-6). Κόντρα στον Σου Σι, στην Judgement Day, πάτησε γκάζι στο δεύτερο σκέλος (10-5 από 4-4).

Αύριο, όμως, δεν έχει τέτοια. Αν ο Ο’Σάλιβαν… ξυπνήσει καλά και τον βρει μπόσικο, μπορεί να ξεφύγει με μεγάλη διαφορά. Κι όσο κι αν ανεβάσει απόδοση ο Πανγκ στο δεύτερο σκέλος, δεν θα μπορεί να επιστρέψει. Κάπως έτσι περιμένουμε να κυλήσει το παιχνίδι, γι’ αυτό και καταλήγουμε στη νίκη του επτάκις παγκόσμιου με χάντικαπ 4,5 frames (2.12 στη Novibet).

Προγνωστικά σνούκερ: Ντέρμπι για… 2.45

Στο δεύτερο τραπέζι της πρεμιέρας, περιμένουμε ντέρμπι. Ο Στιούαρτ Μπίνγκαμ αντιμετωπίζει τον Ντέιβιντ Γκίλμπερτ, σε ένα ζευγάρι που φαίνεται εξαιρετικά ισορροπημένο.

Ο Μπίνγκαμ δεν τα έχει πάει καλά φέτος. Και για να αποφύγει την απότομη «βουτιά» στην παγκόσμια κατάταξης, πρέπει να φτάσει αρκετά μακριά στη φετινή διοργάνωση. Τουλάχιστον στα προημιτελικά, αν όχι στα ημιτελικά, όπως το 2021 (εκείνες οι 100.000 που κέρδισε τότε, θα αφαιρεθούν απ’ τη συγκομιδή του στο τέλος της σεζόν). Γι’ αυτό θα προτιμούσε έναν πιο βατό πρώτο αντίπαλο – αν και αμφιβάλλουμε ότι υπήρχε τέτοιος qualifier.

Ο Γκίλμπερτ δήλωσε μετά τις νίκες του στα προκριματικά ότι δεν νιώθει να παίζει το καλύτερο σνούκερ της ζωής του. Έχει, ωστόσο, την τάση να γκρινιάζει και δεν τον παίρνουμε πολύ τοις μετρητοίς. Έπαιξε καλά τη Μ. Τετάρτη κόντρα στον Μάθιου Στίβενς (10-7), άσχετα αν δεν μάγεψε κιόλας με την απόδοσή του. Δέχθηκε πίεση από έναν καλό παίκτη και αντεπεξήλθε επιτυχώς. Τι περισσότερο να έκανε;

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Το «2» θα άξιζε αν είχε λίγο υψηλότερη απόδοση από το 2.10. Είναι και ο Μπίνγκαμ μυστήρια περίπτωση. Είναι πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής (2015) και συχνά βρίσκει τον καλό εαυτό του στο Crucible, οπότε δεν τον υποτιμάς. Η λογική, πάντως, λέει ότι θα έχουμε ντέρμπι, με απρόβλεπτο νικητή στο δεύτερο σκέλος (στις 12:00 της Κυριακής). Το over 16,5 frames δείχνει πιο ασφαλές στο 1.75. Ωστόσο, θα κυνηγήσουμε το over 17,5 με το δελεαστικό 2.45 της Fonbet.

Μονό
12:00
Ο'Σάλιβαν - Πανγκ
1 (-4,5)
2.12
BET: 10 units
Μονό
12:00
Μπίνγκαμ - Γκίλμπερτ
Over 17,5 frames
2.45
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις