Ποικιλία στην Ιταλία με απόδοση έως το 3.85

προγνωστικά

Ο #Farantos αναλύει και μας δίνει τα προγνωστικά του για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της Serie A στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Όσο πλησιάζει το τέλος της αγωνιστικής δράσης στην Ιταλία, τόσο σφίγγει και ο κλοιός για τις ομάδες που βρίσκονται ή είναι κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Έτσι στα σημερινά προγνωστικά θα ασχοληθούμε με τους αγώνες Κρεμονέζε – Έμπολι και Σπέτσια – Λάτσιο.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ: ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ – ΕΜΠΟΛΙ

  • Πρώτος γύρος: Έμπολι – Κρεμονέζε 2-0
  • Τα 3/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχουν έρθει no goal & under 2,5

Ρεπορτάζ: Η Κρεμονέζε προέρχεται από την εκτός έδρας νίκης με 3-2 με αντίπαλο την Σαμπντόρια. Η ομάδα του Νταβίντε Μπαλαρντίνι κάνει την προσπάθεια της, ελπίζοντας σε ένα θαύμα, ώστε να μείνει στην κατηγορία. Στους τελευταίους δέκα αγώνες της, οι έξι έχουν έρθει είτε goal/goal είτε over 2,5. O 59χρονος τεχνικός δεν υπολογίζει σίγουρα στον Κίρικες, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μπενάσι, Ατσέλα και Οκερέκε. Επίσης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών ο Μπιαντσέτι.

Από την άλλη, η Έμπολι πήρε σημαντικό βαθμό στο «Σαν Σίρο» απέναντι στη Μίλαν. Αυτό ήταν μια βαθμολογική ανάσα, αποφεύγοντας και άλλο την ζώνη του υποβιβασμού. Οι 6/10 τελευταίους αγώνες της έχουν έρθει under 2,5. Ο Πάολο Ζανέτι δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Βικάριο και Άκπρο.

Εκτίμηση: Με λίγα λόγια ματς ζωή και θανάτου, κυρίως για την Κρεμονέζε. Πιστεύω πως θα αντέξει και θα κρατήσει χαμηλά το σκορ. Επομένως πάμε με το 1Χ & under 3,5 στο 1.91 της Novibet. Επίσης, στα μεταξύ τους παιχνίδια γίνονται αρκετά φάουλ, οπότε το over 23,5 στο 1.78 δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ: ΣΠΕΤΣΙΑ – ΛΑΤΣΙΟ

  • Πρώτος γύρος: Λάτσιο – Σπέτσια 4-0
  • Τα τελευταία 5 μεταξύ τους παιχνίδια έχουν έρθει goal/goal & over 2,5.

Ρεπορτάζ: Την προηγούμενη αγωνιστική η Σπέτσια έφερε ισοπαλία με την Φιορεντίνα με σκορ 1-1. Αυτό την κράτησε στο +4 από τις θέσεις του υποβιβασμού. Η ομάδα του Λεονάρντο Σεμπλίνκι δεν έχει πλέον περιθώρια για άλλες απώλειες, όμως απέναντι στην φορμαρισμένη Λάτσιο θα έχει δύσκολο έργο. Πάντως, στους 4/5 τελευταίους αγώνες της έχουν σημειωθεί κάτω από 2 γκολ. Ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Καλντάρα, Αγκουντέλο, Μουτίνιο και Σάλα. Επίσης λόγω καρτών εκτός θα είναι και ο Μπαστόνι.

Στο στρατόπεδο της Λάτσιο η ψυχολογία έχει ανεβεί στα ύψη, μετά τη νίκη με 2-1 επί της Γιουβέντους. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη των Λατσιάλι, κρατώντας την 2η θέση με διαφορά πέντε βαθμών από την τρίτη Ρόμα. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι στα 7/10 τελευταία της παιχνίδια δεν έχει δεχθεί γκολ.  Ο 64χρονος προπονητής θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες.

Εκτίμηση: Από τη μία, η Σπέτσια καίγεται για την παραμονή της και η άλλη η Λάτσιο είναι σε δαιμονιώδη φόρμα, οπότε σίγουρα θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Επομένως, πάμε με το over 3,5 της Betshop στο 3.85. Όσο για τον διαιτητή της αναμετρήσεις, Μασιμιλιάνο Ιράτι, μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε και καρτάκια, αφού βγάζει σε κάθε ματς μ.ο. 5 κάρτες. Έτσι το over 4,5 κάρτες στο 1.65 της Betshop είναι μία επιπλέον λύση.

Όλα τα προγνωστικά μου

Combo
19:30
Κρεμονέζε - Έμπολι
1Χ & under 3,5
1.91
BET: 15 units
Φάουλ
19:30
Κρεμονέζε - Έμπολι
Over 23,5 φάουλ
1.78
BET: 10 units
Μονό
21:45
Σπέτσια - Λάτσιο
Over 3,5
3.85
BET: 15 units
Κάρτες
21:45
Σπέτσια - Λάτσιο
Over 4,5 κάρτες
1.65
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις