Γκολ και θέαμα παραδοσιακά στην Τουλούζη

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Με σύμμαχο την παράδοση ταξιδεύει η Λιόν στην Τουλούζη στην προσπάθειά της να πλησιάσει κι άλλο στην πεντάδα.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Με το ιδιαίτερα ενδιαφέρον Τουλούζ – Λιόν ανοίγει η αυλαία της 31ης αγωνιστικής της Ligue 1. Σε καλό φεγγάρι αμφότερες και με παράδοση στα γκολ μεταξύ τους, αναμένουμε ματς με φάσεις και γκολ. Τα προγνωστικά Γαλλίας βέβαια δεν σταματούν εκεί καθώς έχουμε δράση και στη National επομένως, πάμε να δούμε τι θα ξεχωρίσουμε σήμερα….

Προγνωστικά Γαλλίας: Combo και ρίσκο

Σπουδαίο διπλό πέτυχε η Τουλούζ βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί επτά αγώνων της Μονπελιέ (1-2). Μπορεί ουσιαστικά να μην κυνηγάει κάτι στο πρωτάθλημα αλλά έδειξε ότι δεν θα αδιαφορήσει για το υπόλοιπο της χρονιάς. Με το τρίποντο αυτό έφτασε στο +12 από την επικίνδυνη ζώνη, πολύ δύσκολα θα μπλέξει. Εντός έδρας η ομάδα του Φιλίπ Μοντανιέ μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες (από Μαρσέιγ, Κλερμόν και Λιλ), στις δύο τελευταίες δεν βρήκε καν δίχτυα.

Έβγαλε αντίδραση η Λιόν και πέτυχε πολύ σημαντική νίκη με ανατροπή απέναντι στη Ρεν. Σημαντική διότι σε συνδυασμό με την απρόσμενη ήττα της Λιλ στην Ανζέ την έβαλε ξανά στο κόλπο της 5άδας (-5 από Λιλ). Αήττητη στα έξι τελευταία για τη Ligue 1 (3-3-0), μία ήττα στα τελευταία 11 (το 2-1 στην Οσέρ, 6-4-1).

Υπέρ των «λιονέ» η παράδοση οι οποίοι έχουν επικρατήσει στις 11 από τις 13 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις με την Τουλούζ μέσα-έξω (11-2-0). Στην έδρα τον «βιολά» συγκεκριμένα, επιβλήθηκαν στις τέσσερεις από τις πέντε πιο πρόσφατες επισκέψεις τους (4-1-0). Ζευγάρι που συνήθως έχει γκολ (έξι σερί goal/goal & over 2,5 στην έδρα της Τουλούζ).

Το κίνητρο είναι ασφαλώς με την πλευρά των φιλοξενούμενων. Όμως η Τουλούζ έδειξε ότι δεν θα αδιαφορήσει και δεν θα χαριστεί σε κανέναν. Έχουν το γκολ αμφότερες και γι’ αυτό οι αποδόσεις σε over και goal/goal είναι χαμηλά. Αποδεκτό το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 που θα είναι και η βασική μας επιλογή από το παιχνίδι (1.86 Betshop). Δεύτερη επιλογή πιο «ρισκαδόρικη» το να σκοράρουν αμφότερες πάνω από ένα τέρμα, στο 4,20 από τη Fonbet.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Προγνωστικά Γαλλίας: Επιλογές από National

Από την σημερινή National ξεχώρισα τα εξής:

  • Τα γκολ στο Μπουργκ Περόνας – Λε Πουί. Εντός της ζώνης και οι δύο ομάδες, έξι βαθμούς πίσω από την Μπουργκ οι φιλοξενούμενοι που είναι σε πιο δύσκολη θέση και πρέπει να παίξουν για τους τρεις βαθμούς. Ανοιχτά τα παιχνίδια της Λε Πουί εσχάτως με επτά σερί goal/goal (πέντε από αυτά και over 2,5). Στο 2.07 που κυκλοφορεί το over 2,5 δεν γίνεται να αγνοηθεί.
  • Πιο χαλαρά τα πράγματα στο Μπαστιά Μποργκό – Σεντάν. Τελευταίοι οι γηπεδούχοι που μόνο με θαύμα θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό στη National 2. Η Σεντάν διατηρεί ένα +5 από την 13η θέση αλλά σίγουρα δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής. Μακράν η χειρότερη άμυνα της National η Μποργκό (52 γκολ παθητικό) αλλά στην έδρα της συνήθως βρίσκει δίχτυα. Και εδώ καλοπληρώνει το over 2,5, πιο «ασφαλές» το ασιατικό over 2 (στα δύο γκολ επιστροφή πονταρίσματος) που μπορεί να γίνει και δυάδα με αυτό στη Μπουργκ.
  • Τα κόρνερ στο Λε ΜανΣατορού. Οι γηπεδούχοι θέλουν τους τρεις βαθμούς για να διατηρήσουν τουλάχιστον το +3 από την επικίνδυνη ζώνη, η Σατορού με νίκη μειώνει στους έξι βαθμούς την απόσταση από τη Μαρτίγκ και περιμένει. Οκτώ κόρνερ ανά αγώνα εντός της Λε Μαν, εννέα στα εκτός της Σατορού, οκτώ είχε στο μεταξύ τους στο ματς του πρώτου γύρου. Στο 8,5 το line (1,78), προσωπικά θα πάρω το 2.30 του over 9,5.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Όλα τα προγνωστικά μ0υ

Μονό
20:30
Μπουργκ Περόνας - Λε Πουί
Over 2,5
2.07
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.57
20:30
Μπαστιά Μποργκό - Σεντάν
Over 2 ΑH
1.65
20:30
Μπουργκ Περόνας - Λε Πουί
Over 2 ΑH
1.62
BET: 15 units
Κόρνερ
20:30
Λε Μαν - Σατορού
Over 9,5 κόρνερ
2.30
BET: 7 units
Μονό
22:00
Τουλούζ - Λιόν
Goal/goal & over 2,5
1.86
BET: 30 units
Ρίσκο
22:00
Τουλούζ - Λιόν
Και οι δύο ομάδες over 1,5
4.20
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις