ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Ανοίγει τα φτερά της η Λάτσιο στο 1.78

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ανοίγει τα φτερά της η Λάτσιο στο 1.78

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ανοίγει τα φτερά της η Λάτσιο στο 1.78

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ανοίγει τα φτερά της η Λάτσιο στο 1.78

προγνωστικά

Tαμείο μας πηγαίνει ο #Georgiou με δύο επιλογές από ποδόσφαιρο και μπάσκετ, διαλέγοντας ένα ματς της Serie A κι ένα της Euroleague

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα και αποφάσισα φίλοι μου να σας δώσω δύο προγνωστικά, ένα από την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague αλλά κι ένα από τη Serie A.

Προγνωστικά: Παρτιζάν – Παναθηναϊκός

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει πετύχει ήδη τον έναν από τους φετινούς στόχους που είχε βάλει, με την επιστροφή της έπειτα από χρόνια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, που ήταν η είσοδος στα πλέι οφ. Βέβαια ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποια θέση θα καταλάβει τελικά, αν θα είναι από την 5η ή την 7η ωστόσο θέλει σήμερα υποδεχόμενη τον αδιάφορο Παναθηναϊκό, να κλείσει ιδανικά τους αγώνες της κανονικής περιόδου. Μάλιστα όλη την εβδομάδα έγιναν εκκλήσεις προς τον κόσμο να φερθεί κόσμια, μιας και στα τελευταία παιχνίδια, έχοντας καταλάβει κάθε σπιθαμή του γηπέδου, λίγο έλειψε να υπάρχουν παρατράγουδα, τα οποία αποφεύχθηκαν. Άπαντες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι και διψασμένοι για άλλη μια επιτυχία, αφού υπερέχουν σε όλα απέναντι στους πράσινους, ενώ και στο ματς του πρώτου γύρου είχαν φύγει νικητές από το ΟΑΚΑ με 91-89.

Το «μαρτύριο» του φετινού Παναθηναϊκού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ολοκληρώνεται σήμερα στο Βελιγράδι με την αναμέτρηση κόντρα στην Παρτιζάν. Το τριφύλλι προέρχεται από δύο σερί ήττες, αυτή από την Άλμπα στο ΟΑΚΑ με 84-88, την περασμένη Παρασκευή και την απρόσμενη ήττα στο Περιστέρι από την ομώνυμη ομάδα με 96-89, αναγκάζοντας τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να περιμένει αγριεμένος τους παίκτες θέτοντάς τους προ των ευθυνών, με ότι κι αν σημαίνει αυτό. Ο Χρήστος Σερέλης λοιπόν περιμένει να βγάλουν αντίδραση οι παίκτες του και να μη δουν το ματς ως αγγαρεία. Στα ευχάριστα είναι η επιστροφή του Ματέους Πονίτκα, που βοηθάει σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού αλλά και του Μαντζούκα που προπονήθηκε κανονικά μετά την απουσία των τελευταίων ημερών. Απόντες θα είναι όμως τόσο ο Πάρις Λι που αποκόμισε ένα πρόβλημα στο ματς με τον Κολοσσό αλλά και ο Ματ Τόμας που είναι επίσης τραυματίας.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Σπέτσια – Λάτσιο

Η Σπέτσια ακόμα δεν έχει τελειώσει με την υπόθεση παραμονής στα μεγάλα σαλόνια, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία της αποτελέσματα δείχνουν ότι αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Χαρακτηριστικό είναι πως έμεινε όρθια σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην φορμαρισμένη Φιορεντίνα όπου αποσπώντας 1-1, διατήρησε μια διαφορά 4 βαθμών από την 18η Βερόνα, σε ένα ματς που παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 25ο λεπτό με αυτογκόλ του Βισνιέφσκι, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια 7 αργότερα με γκολ του Ενζόλα. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ισοπαλία με το ίδιο σκορ μετά από εκείνες με τη Σαλερνιτάνα για το πρωτάθλημα και της Μονακό σε φιλικό, ενώ μετράει μία νίκη εντός έδρας κόντρα στην Ίντερ με 2-1 και ήττα με 1-0 από τη Σασουόλο εκτός. Το σίγουρο είναι πως μέχρι το τέλος της σεζόν θα χρειαστεί κάποιες νίκες, όμως ξέρει πως απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο, τη Λάτσιο, τα πράγματα είναι δύσκολα αφού τόσο η παράδοση είναι με το μέρος των Ρωμαίων, όσο και ότι θα απουσιάσουν ο στόπερ Καλντάρα, ο αριστερός μπακ Μουτίνιο και οι μέσοι Σάλα, Αγκουντέλο.

Να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας θέλει η Λάτσιο, παρότι έχει πολύ δρόμο ακόμη η Serie A. Η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι επιβλήθηκε έστω και δύσκολα της Γιουβέντους με 2-1, κρατώντας έτσι τη διαφορά των 5 βαθμών από τη συμπολίτισσα Ρόμα, ωστόσο για να έχει αντίκτυπο θα πρέπει να περάσει νικηφόρα και από το «Αλμπέρτο Πίκο». Οι «Λατσιάλι» τρέχουν ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων απέναντι σε Ρόμα, Μόντσα και Γιουβέντους, το οποίο ήρθε στο καταλληλότερο σημείο της χρονιάς, παρά το γεγονός ότι αποκλείστηκαν από την Άλκμααρ στη φάση των «16» του Europa Conference League. Eπιπλέον θα παραταχθούν πλήρεις και στοχεύουν να συνεχίσουν την παράδοση που τους θέλει να μη χάνουν ποτέ από τη σημερινή τους αντίπαλο. Επιλέγουμε λοιπόν στο πρώτο παιχνίδι το over 86,5 πόντους με απόδοση 1.53 στη Novibet και το διπλό των Ρωμαίων με απόδοση 1.78 στη Novibet.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
21:30
Παρτιζάν - Παναθηναϊκός
Παρτιζάν over 86,5
1.53
BET: 10 units
Mονό
21:45
Σπέτσια - Λάτσιο
2
1.78
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις