Κυριακή γεμάτη δράση στη Novileague All Star

Φουλ δράση στη νέα αγωνιστική της Novileague All Star!

Οι κορυφαίες αναμετρήσεις στον ανανεωμένο μεγάλο διαγωνισμό της Novibet, που συνεχίζεται γεμάτος μοναδικά δώρα*!

All Star έπαθλα* στη νέα NoviLeague

Τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και οι κρίσιμες μάχες σε όλα τα μέτωπα κλέβουν την παράσταση στο πρόγραμμα της Κυριακής στο νέο μεγάλο διαγωνισμό της Novibet, Novileague All Star, με πλούσια δώρα* και μεγάλο έπαθλο 10.000€*! Τα μέλη καλούνται να απαντήσουν-προβλέψουν σήμερα σε επιλεγμένους αγώνες του προγράμματος.

Στην 27η αγωνιστική του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet, η Άρσεναλ «ανοίγει» το πρόγραμμα (16.00) θέλοντας να πάρει το «διπλό» κόντρα στη Γουέστ Χαμ και να κάνει ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση της Premier League. Απ’ την πλευρά της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καλείται να περάσει απ’ την έδρα της Νότιγχαμ, που μάχεται με νύχια και με δόντια για την παραμονή, ώστε να παραμείνει στη ζώνη του Champions League.

Ευρωπαϊκό βήμα καλείται να κάνει στη Serie A και η Γιουβέντους, που φιλοξενείται από τη Σασουόλο (19.00), ενώ μισή ώρα αργότερα (19.30) η Ατλέτικο καλείται να επιβεβαιώσει κόντρα στην Αλμερία το θετικό πρόσωπο που δείχνει το τελευταίο διάστημα. Για τη La Liga είναι πολύ σημαντικό και το τελευταίο ματς του μενού όπου η Βαλένθια υποδέχεται τη Σεβίλλη (22.00), με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την παραμονή.

Οι δέκα ερωτήσεις που καλούνται να απαντήσουν τα μέλη της Novileague All Star στην 27η αγωνιστική είναι οι εξής:

  1. Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ: Το παιχνίδι θα έρθει over ή under;
  2. Τορίνο – Σαλερνιτάνα: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα;
  3. Βέρντερ – Φράιμπουργκ: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα;
  4. Χετάφε – Μπαρτσελόνα: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα;
  5. Νότιγχαμ – Μάντσεστερ Γ.: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα;
  6. Ουνιόν Β. – Μπόχουμ: Πόσα γκολ θα σημειωθούν στον αγώνα;
  7. Σασουόλο – Γιουβέντους: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα;
  8. Ατλέτικο Μαδρίτης – Αλμερία: Πόσα γκολ θα σημειωθούν στον αγώνα;
  9. Ρόμα – Ουντινέζε: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου;
  10. Βαλένθια – Σεβίλλη: Ποιο θα είναι το σκορ του αγώνα;

Novileague All Star με 100.000€ εγγυημένο μεγάλο έπαθλο*

Σε κάθε αγωνιστική, όσοι κάνουν το «10 στα 10» στις ερωτήσεις θα κερδίζουν 10.000€* (το ποσό θα μοιράζεται ισόποσα σε περίπτωση δύο και παραπάνω νικητών). Στα μέλη του διαγωνισμού με 9 σωστές απαντήσεις θα δίνεται Free Bet*, ενώ σε εκείνους με 8 θα μοιράζονται 10 Free Spins*.

Το μεγάλο δώρο* ανέρχεται στις 100.000€, εγγυημένα! Το ποσό θα δοθεί στον παίκτη που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους σωστών απαντήσεων στο τέλος του διαγωνισμού. Να σημειωθεί ότι και σε αυτή την περίπτωση το ποσό θα μοιραστεί ισομερώς αν ισοβαθμίσουν στην πρώτη θέση παραπάνω από δύο νικητές.

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις