Αρχίζουν οι ομορφιές στην Championship

προγνωστικά

Στηρίζει την Μίντλεσμπρο ο #Nikolas43 η οποία θέλει να κλειδώσει τα μπαράζ ανόδου πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος.

Μίντλεσμπρο εναντίον Νόριτς πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε και το πρωτάθλημα της Championship είναι έτοιμο να μοιράσει συγκινήσεις. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Μίντλεσμπρο – Νόριτς 

Στο στάδιο «Ρίβερσαϊντ», σήμερα το βράδυ η Μίντλεσμπρο θα λύσει τις διαφορές της με τη Νόριτς. Σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα φέτος, οι τελευταίες αγωνιστικές είναι αυτές που ξεχωρίζουν. Η Μπέρνλι, άλλο ασανσέρ κι αυτή, έχει κλειδώσει την άνοδο. Πιθανή δεύτερη η Σέφιλντ και Λούτον, Μίντλεσμπρο είναι με το ένα πόδι στα μπαράζ. Με νίκη η «Μπόρο» εξασφαλίζει σε τεράστιο βαθμό την παρουσία της στο Γουέμπλεϊ για τα μπαράζ ανόδου. Υπάρχει όμως ένα θέμα. Από την πέμπτη έως την δωδέκατη θέση η διαφορά είναι έξι βαθμοί. Και εκεί ανάμεσα βρίσκει κάποιος τη Νόριτς, πιο συγκεκριμένα είναι στην όγδοη θέση, ένα βαθμό πίσω από την πέμπτη Μίλγουολ. Το τι έχει να γίνει δεν λέγεται. 

Αγωνιστικά καμία από τις δυο δεν πετάει φωτιές τις τελευταίες αγωνιστικές. Από μια νίκη για την καθεμία στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Τώρα όμως το πρωτάθλημα μετράει αντίστροφα δεν υπάρχει περιθώριο απώλειας βαθμών. Αν και μιλάμε για Αγγλία και κάθε αποτέλεσμα είναι πιθανό εγώ θα πάω με την έδρα. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι τα τελευταία δέκα χρόνια η Νόριτς έχει κάνει το Μίντλεσμπρο εξοχικό καθώς μετράει μόνο νίκες. Είναι παιχνίδι που καίει, και επιπροσθέτως η φετινή «Μπόρο» όταν βρίσκει τον εαυτό της δεν τρομάζει από κανέναν. Άσος στο 1.96 της Novibet. Μου αρέσει πολύ και το over 2,5 αν και η Νόριτς μας τα χαλάει τελευταία και βγάζει under.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην ποντάρω και στο οπλοπολυβόλο τον Τσούμπα Άκπομ. Δεν χρειάζεται συστάσεις και εξηγήσεις. Οι αριθμοί του δεν ταιριάζουν με το 2.10 της Novibet για να σκοράρει. Για πιο τολμηρούς το να σκοράρει πρώτος είναι στο 4.50.

Αυτά για σήμερα καλή συνέχεια σε όλους.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
22:00
Μίντλεσμπρο - Νόριτς 
1
1.96
BET: 40 units
Σκόρερ
22:00
Μίντλεσμπρο - Νόριτς 
Γκολ Τσούμπα Άκπομ
2.10
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις