Europa League: Προημιτελικά με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα στο Pamestoixima.gr!

Europa League: Προημιτελικά με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα στο Pamestoixima.gr!

Europa League: Προημιτελικά με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα στο Pamestoixima.gr!

Η προημιτελική φάση του Europa League αρχίζει και στο Pamestoixima.gr βρίσκεις όλα τα ματς με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα, ενώ σε περιμένει και σούπερ διπλή προσφορά*!

Το Europa League μπαίνει στην τελική του ευθεία με την έναρξη των προημιτελικών και τέσσερα πολύ δυνατά παιχνίδια.

Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζει το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σεβίλλη (22:00), με τους «κόκκινους διαβόλους» να αντιμετωπίζουν την πολυνίκη ομάδα του θεσμού.

Προημιτελικά Europa League με ενισχυμένη αποδόση** στο τελικό αποτέλεσμα

Μπορεί η Γιουνάιτεντ να φαντάζει φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο η Σεβίλλη έχει την εμπειρία, αφού έχει πανηγυρίσει το Europa League 6 φορές. Η πρώτη αναμέτρηση αναμένεται με ενδιαφέρον, αν και οι γηπεδούχοι θα έχουν τη σημαντική απουσία του Ράσφορντ.

Στα υπόλοιπα ματς, η Φέγενορντ υποδέχεται τη Ρόμα (19:45), με το παιχνίδι να θυμίζει την συνάντησή τους στον περσινό τελικό του Europa Conference League, όπου στέφθηκε πρωταθλήτρια η ιταλική ομάδα (1-0). Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Σπόρτιγκ Λισαβόνας (22:00) και η Λεβερκούζεν θα αναμετρηθεί με την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ (22:00).

Όλα τα ματς του Europa League με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

Το ανανεωμένο Pamestoixima.gr υποδέχεται κι όλους τους νέους παίκτες με μια σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση, για να διασκεδάσουν με αθλητικά δρώμενα και μη. Αν είσαι από εκείνους που αναζητούν συμφέρουσες προσφορές, τότε αυτή εδώ είναι για σένα!

Σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο νέο, ανανεωμένο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμαBet Builder*Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα – Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις