Κίνητρο και απουσίες μας οδηγούν στην τελευταία στροφή

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην πρώτη βραδιά της 34ης αγωνιστικής, ποντάροντας σε ειδικά παικτών και combos.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague. Τελευταία στροφή και φυσικά ξεχωρίζει η μάχη της οκτάδας ανάμεσα σε Φενέρ, Μπασκόνια και Ζαλγκίρις. Υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί και στην πρώτη θέση, αλλά οι ομάδες θα είναι λίγο με το… ραδιοφωνάκι στο χέρι!

Προγνωστικά Euroleague: Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε

Ξεκινάμε από το το πρώτο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς. Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Φενέρ. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι, αλλά οι Τούρκοι καίγονται. Θέλουν τη νίκη για να ξεμπερδεύουν. Δε θα μπλέξουμε με την κυκλοθυμική ομάδα του Ιτούδη, αλλά θα ποντάρουμε στο μικρό του ροτέισον. Ο Γκούντουριτς είναι από τα βασικά όπλα του Έλληνα κόουτς, ο οποίος απέδειξε και στο ματς με την Εφές ότι θα στηριχτεί σε 7-8 παίκτες, δεδομένου ότι απουσιάζουν και οι Γουίλμπεκιν και Μπούκερ. Οι Σέρβοι έχουν καλύτερους αμυντικούς στα φόργουρντ, ενώ πάσχουν στην περιφερειακή άμυνα. Ο Γκούντουριτς ξέρει καλά το συγκεκριμένο γήπεδο και μπορεί να φτάσει εύκολα σε διψήφιο νούμερο. Το έχει καταφέρει και στα τρία τελευταία ματς απέναντι στον Ερυθρό.

Στα ειδικά των ομάδων έχω κυκλώσει μια λάθος απόδοση. Το διπλό στις ασίστ του αγώνα πληρώνει σε επίπεδα τριπλασιασμού! Η Φενέρ έχει μέσο όρο μία περισσότερη ασίστ από τον Ερυθρό και φυσικά έχει μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη. Χωρίς δεύτερη σκέψη αυτό το ποντάρισμα, γιατί σίγουρα θα γκρεμιστεί!

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Ολυμπιακός – Μπασκόνια

Λίγο αργότερα στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Μπασκόνια. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα προσπαθήσει να πετάξει έξω τους Ισπανούς, διαλέγοντας τη Ζαλγκίρις, χωρίς φυσικά να είναι μόνο στο χέρι του. Η Μπασκόνια είναι σε καλό φεγγάρι και τα παίζει όλα για όλα. Δε θα πέσει αμαχητί, οπότε σίγουρα η αξία είναι στο αβάντζο της.

Στα ειδικά παικτών επιλέγω και πάλι τον Σλούκα. Είπαμε και την προηγούμενη εβδομάδα πως ο Μπαρτζώκας προσπαθεί να τον βάλει σε ρυθμό. Η Μπασκόνια διαθέτει την τρίτη χειρότερη άμυνα της διοργάνωσης. Στο πρώτο ματς πέτυχε 20 πόντους. Απόψε μας φτάνουν πολύ λιγότεροι και αν είναι δυνατόν με δύο τριποντάκια!

Προγνωστικά Euroleague: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης

Κλείνουμε με τον αγώνα την Μακάμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ένα αδιάφορο ματς. Οι δυο ομάδες έχουν προκριθεί και παίζουν για την κατάταξή τους. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουν το νου τους και στο ματς του ΣΕΦ, οπότε δύσκολα θα δούμε να χτίζονται μεγάλες διαφορές. Βλέποντας και κάνοντας…

Στα ειδικά έχω κυκλώσει δύο παίκτες της Ρεάλ. Αφενός ο Γιαμπουσέλε μόλις δει κίτρινο κάτι παθαίνει. Ενδεικτικά στα τελευταία παιχνίδια με τη Μακάμπι έχει τους εξής αριθμούς σε πόντους και ριμπάουντ: 16-8, 16-8, 16-3, 15-4, 14-7, 15-5! Μονίμως διψήφιος και με αρκετά ριμπάουντ! Το πιάσατε… Ο δεύτερος είναι ο Χεζόνια. Απουσιάζουν πάλι όλα τα γκαρντ των Ισπανών εκτός από τον Σέρχι. Βοηθάει ο Χάνγκα στη δημιουργία, αλλά δεν μας τον δίνουν, γιατί μας πληρώνει. Ο Κροάτης συμμετέχει επίσης στο δημιουργικό κομμάτι και θεωρώ ότι τις έχει δύο ασίστ!

Όλα τα προγνωστικά μου

Ειδικό
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Φενέρμπαχτσε
Φενέρμπαχτσε περισσότερες ασίστ
2.95
BET: 20 units
Ειδικό
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Φενέρμπαχτσε
Γκούντουριτς over 12,5 πόντοι
2.22
BET: 20 units
Combo
21:00
Ολυμπιακός - Μπασκόνια
2 (+13,5) & over 154,5
1.90
BET: 30 units
Ειδικό
21:00
Ολυμπιακός - Μπασκόνια
Σλούκας over 10,5 πόντοι
1.91
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 8.99
21:00
Ολυμπιακός - Μπασκόνια
Σλούκας over 1,5 τρίποντα
3.10
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ρεάλ Μαδρίτης
Χεζόνια over 1,5 ασίστ
2.90
BET: 10 units
Combo
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ρεάλ Μαδρίτης
1 (+8,5) & 2 (+8,5)
1.93
BET: 25 units
Ειδικό
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ρεάλ Μαδρίτης
Γιαμπουσέλε over 9,5 πόντοι
1.86
BET: 25 units
Fun bet
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ρεάλ Μαδρίτης
Γιαμπουσέλε over 11,5 πόντοι & over 5,5 ριμπάουντ
9.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις