Μονά και δυάδα στα προημιτελικά έως 2.42

προγνωστικά

Europa και Conference League επιστρέφουν με τον #Bats να έχει τέσσερις προτάσεις από τα ματς των «8».

Ματσάρες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Πέμπτης, με τα προγνωστικά μας να φτάνουν το 2.42. Από τρεις μονές επιλογές και μια δυάδα.

Προγνωστικά: Φέγενορντ – Ρόμα

Ο περσινός τελικός του Conference League επαναλαμβάνεται, αυτή τη φορά στην προημιτελική φάση της «πιο πάνω» διοργάνωσης. Φέγενορντ και Ρόμα συναντιούνται ξανά, λιγότερο από έναν χρόνο μετά. Πολλά άλλαξαν και πολλά έμειναν ίδια και στις δύο, όμως σε γενικές γραμμές αμφότερες έχουν βελτιωθεί από τότε. Η Φέγενορντ είναι ομάδα-αποκάλυψη, καθώς έχοντας πουλήσει τους καλύτερους παίκτες της όχι μόνο δεν αποδυναμώθηκε αλλά επέστρεψε πιο ισχυρή.

Αν εξαιρέσουμε την επεισοδιακή ήττα στα ημιτελικά του κυπέλλου από τον Άγιαξ με 2-1, οι Ολλανδοί τα πάνε εξαιρετικά στην καυτή και αφιλόξενη για τους αντιπάλους έδρα τους. Υπάρχει και το κίνητρο της εκδίκησης για την ήττα στον περσινό τελικό από τους «τζιαλορόσι», κάτι που θα δυναμιτίσει ακόμα περισσότερο το κλίμα. Η ομάδα του Σλοτ έχει την ποιότητα για να υποτάξει το σύνολο του Μουρίνιο, όσο έμπειρος κι αν είναι ο Πορτογάλος τεχνικός από τέτοια παιχνίδια. Αξιόλογη απόδοση το 2.42 του Pamestoixima.gr για τον άσο και θα το τιμήσουμε.

Γάνδη – Γουέστ Χαμ

Στο δρόμο της Γάνδης έπεσε η Γουέστ Χαμ, ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Europa Conference League. Τα «σφυριά» έχουν δείξει αρκετή σοβαρότητα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια τους μέχρι τώρα και σίγουρα δεν υποτιμούν τη διοργάνωση. Φυσικά, υπάρχει και η μάχη της παραμονής στην Premier League που μπαίνει ως προτεραιότητα, αλλά και μόνο το ενδεχόμενο ενός τίτλου μοιάζει αρκετά ελκυστικό για μια ομάδα που έχει να κερδίσει κάποιο τρόπαιο από το Intertoto του 1999.

Απέναντί της βρίσκει μια αρκετά απρόβλεπτη και ασταθή ομάδα, η οποία τους τελευταίους δύο μήνες αποφάσισε να… σοβαρευτεί. Αν κάτι μπορούμε να αναγνωρίσουμε στη Γάνδη, είναι ότι έχει δυνατή έδρα και παίζει επιθετικά, ειδικά στο γήπεδό της. Τα 19 γκολ που πέτυχε στα τελευταία πέντε παιχνίδια αποτελούν ένδειξη ότι βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση επιθετικά. Όλα οδηγούν σε ένα παιχνίδι με υψηλό ρυθμό, ένταση, φάσεις και κατά συνέπεια με γκολ. Το αμφίτερμα πληρώνει καλά (1.86) στη WinMasters και θα μπει στις επιλογές μας.

Γιουβέντους – Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Μια σεζόν που θα μπορούσε να έχει πάει εφιαλτικά καταλήγει καλύτερα απ’ ό,τι περίμεναν οι φίλοι της Γιουβέντους, καθώς η ομάδα τους είναι ζωντανή σε όλες τις διοργανώσεις. Προφανώς δε θα κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά παραμένει στο κόλπο της τετράδας, παρά το πλήγμα που δέχτηκε στην προσπάθειά της μετά την ήττα του Σαββάτου από τη Λάτσιο. Το Europa League αποτελεί έναν ρεαλιστικό στόχο μετά το φιάσκο στη φάση των ομίλων του Champions League. Η κλήρωση των προημιτελικών όμως έφερε στο μονοπάτι της μια πολύ δυνατή αντίπαλο, την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι Πορτογάλοι πέταξαν εκτός ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, την Άρσεναλ, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Όταν αποκλείεις την πρωτοπόρο της Premier League, δεν έχεις λόγο να μην ονειρεύεσαι την κατάκτηση του τροπαίου και με αντίστοιχες εμφανίσεις αυτό δε φαντάζει τόσο ουτοπικό. Τα «λιοντάρια» τρέχουν αήττητο σερί έντεκα αγώνων, σκοράροντας σε δέκα από αυτά τα παιχνίδια. Επιθετικά διαθέτουν μεγάλη ποιότητα, και μπορούν να εκμεταλλευτούν τις «ρωγμές» που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό η άμυνα της Γιουβέντους. Από την άλλη, κι οι γηπεδούχοι δύσκολα θα μείνουν στο μηδέν, ειδικά στο Τορίνο όπου η επαφή τους με τα δίχτυα είναι διαρκής. Θα πάρουμε κι εδώ το goal/goal με απόδοση 2.13 στη Fonbet.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Προγνωστικά: Δύσκολη βραδιά για τους Βέλγους

Η Λεβερκούζεν ήταν η «τυχερή» της κλήρωσης των προημιτελικών του Europa League, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ. Αυτή την στιγμή οι «ασπιρίνες» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, φτάνοντας αισίως τις επτά σερί νίκες και πατώντας στις θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκή έξοδο. Η δυνατή και ανταγωνιστική Ουνιόν, που αγνοεί την ήττα εδώ και επτά παιχνίδια, θα έχει δύσκολο έργο στη Γερμανία απέναντι σε μια ομάδα που τώρα αρχίζει να ξεδιπλώνει την ποιότητά της στο γήπεδο. Παίρνουμε τον άσο στο 1.59 της Betshop.

Η τρίτη και τελευταία βελγική ομάδα που αγωνίζεται απόψε είναι η Άντερλεχτ, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αλκμάαρ για το Conference League. Μετά την τεράστια έκπληξη και πρόκριση κόντρα στη Βιγιαρεάλ, η ομάδα του Ρίμερ έχει μεγάλες βλέψεις για τη διοργάνωση. Έξι σερί ματς χωρίς ήττα με μηδέν γκολ παθητικό στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Εύλογα θεωρείται το φαβορί της αναμέτρησης απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στα τελευταία τρία ματς. Ποιοτικά όμως είναι κατώτερη από τους Ολλανδούς, οι οποίοι στην πρόκριση επί της Λάτσιο έδειξαν ότι το Conference League αποτελεί πρωταρχικό στόχο. Το Χ2 βρίσκεται στο 1.50 στην Betshop. Στο 2.38 φτάνει η απόδοση της δυάδας μας.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
19:45
Φέγενορντ - Ρόμα
1
2.42
BET: 20 units
Μονό
19:45
Γάνδη - Γουέστ Χαμ
Goal/goal
1.86
BET: 25 units
Μονό
22:00
Γιουβέντους - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Goal/goal
2.13
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.38
22:00
Λεβερκούζεν - Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ
1
1.59
22:00
Άντερλεχτ - Αλκμάαρ
Χ2
1.50
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις