Ωραίοι… νεοφώτιστοι σκόρερ

Ωραίοι… νεοφώτιστοι σκόρερ

Στην πρεμιέρα της Premier League θα ποντάρω στις πιθανότητες δύο επιθετικών από τις νεοφώτιστες Φούλαμ και Λιντς.

Στο Φούλαμ – Αρσεναλ η επιλογή είναι ο Σέρβος Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, που έχει εμπειρία από την Premier, έχοντας αγωνιστεί σε Νιούκαστλ και Φούλαμ. Ο 25χρονος υψηλόσωμος Σέρβος είχε σκοράρει κόντρα στην Αρσεναλ, προ πενταετίας σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Αντερλεχτ, μπορεί απόψε να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά προβλήματα των «κανονιέρηδων», με τους Μουστάφι, Νταβίντ Λουίζ, Τσέιμπερς και Μάρι να έχουν τεθεί εκτός δράσης. Στο 3.50 το anytime γκολ του Μίτροβιτς.

Στο Λίβερπουλ – Λιντς και στην επιστροφή των «παγωνιών» στην Premier μετά από 16 χρόνια, η επιλογή είναι ο Ροντρίγκο Μορένο. Ο 29χρονος Ισπανός επιθετικός επιστρέφει μετά από 9 χρόνια στην Αγγλία, είχε στη σεζόν 2010/11 ένα αποτυχημένο πέρασμα από την Μπόλτον, «άγουρος» παίκτης τότε, μόλις… 19 Μαΐων. Μετά την μακρά θητεία του στη Βαλένθια κάνει πάλι το άλμα για την Premier League, το επιθετικό στιλ, η άγνοια κινδύνου και ο ενθουσιασμός της Λιντς θα δώσουν στον Ροντρίγκο ευκαιρίες για να σκοράρει, το anytime του είναι στο 4.00.

Μονό

14:30 Φούλαμ – Αρσεναλ: Μίτροβιτς anytime (3.50)

Μονό

19:30 Λίβερπουλ – Λιντς: Ροντρίγκο anytime (4.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις