
Δυάδα στο 2.16 και καρέ μονών αποδεκτών από τον #nbozionelos.
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!Πού με βρίσκεις
Μποζιονέλος προγνωστικά. Με ακούτε και στον Libero 107,4 FM – καθημερινές λίγο μετά τις 18:00 στους Κωνσταντίνο Παπαδομανωλάκη και Ντίνο Ιγνατίου και τα Σαββατοκύριακα λίγο μετά τις 15:00 στους Γιώργο Μπαϊράμη και Δημήτρη Δανακτσή.
Τα προγνωστικά ανεβαίνουν και στο προσωπικό μου Τelegram όπου κουβεντιάζουμε για στοίχημα και ό,τι άλλο κινείται.
Πατώντας εδώ μπορείτε να με βρείτε σε όλα μου τα social! Instagram, TikTok, Youtube, chat FB group και άλλα!
Απολογισμός
Η δυάδα του 2.90 πλήρωσε… 1.75, μόνο από τη Σίτι αφού στη Λισσαβώνα δεν μπήκε τρίτο. Και χάθηκαν και τα άλλα (σκόρερ, πέναλτι, φάουλ). Δεν πειράζει, προχωράμε.
Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι
Δίνουν φέτος… ραντεβού για πέμπτη φορά στην ιστορία τους στα Κύπελλα Ευρώπης. Και, παραδόξως για το μέγεθος της 14 φορές πρωταθλήτριας Ευρώπης, «βασίλισσας», οι Λονδρέζοι έχουν να λένε ότι… υποκλίθηκαν μονάχα μια φορά στα επτά παρελθόντα τους παιχνίδια. Ο συνολικός απολογισμός είναι 4-2-1. Ποιος ξεχνά άλλωστε το περσινό… θρίλερ; Η «βασίλισσα» νίκησε με 3-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με χατ-τρικ του Καρίμ Μπενζεμά, οι Λονδρέζοι νίκησαν με το ίδιο σκορ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» αλλά ξανά ο Μπενζεμά (στο 96’) είχε την απάντηση…
Βέβαια, σε όποια κατάσταση κι αν είναι και οι δύο, ειδικά με τέτοια παράδοση το 1.70+ δεν ποντάρεται κι ας λήξει… 5-0. Ο Κάρλο Αντσελότι σκέφτεται να παρατάξει την ενδεκάδα που έβαλε 4 γκολ στην Μπαρτσελόνα πριν λίγες μέρες, με τον Ροδρίγο τρίτο στην επίθεση, τον Βαλβέρδε στα χαφ και τον Καμβινγκά σε ρόλο αριστερού μπακ. Πιθανό, δεν λέω.
Στοιχηματικά, κράτησα:
- γκολ του καλύτερου, μετά τον Χάαλαντ, παίκτη στην Ευρώπη φέτος: του Βινίσιους.
- να δεχθεί κάρτα ο Γκάλαχερ, μακράν ο πιο… άτακτος φέτος των «μπλε».
- τουλάχιστον δύο γκολ σε ασιατικό, για να μπει σε δυάδα.
Μίλαν – Νάπολι
Πρώτο τους ευρωπαϊκό αντάμωμα στην ιστορία (ενώ σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ιταλίας μετρούν… 160 αγώνες). Οι «παρτενοπέι» αποχώρησαν νικηφόρα και στις τρεις τελευταίες τους επισκέψεις από το… σπίτι των «ροσονέρι», οι οποίοι τις τελευταίες εννιά φορές που υποδέχθηκαν τη Νάπολι σημείωσαν μόλις μια νίκη (1-3-5).
Η Μίλαν του Στέφανο Πιόλι, με υποδειγματική άμυνα στα δύο ματς με την Τότεναμ, απέκλεισε τους Λονδρέζους και ορέγεται παρουσία στην τετράδα. Η Νάπολι έφτασε στους «8» της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της, αποκλείοντας με νίκες την Άιντραχτ ενώ μετρά αντίστροφα για την κατάκτηση του τίτλου στη Serie A.
Από καιρό, στα μακροχρόνια, είχα ποντάρει πρόκριση της Μίλαν, τότε ήταν στο 2.95 και τώρα έχει πέσει στο 2.37 – απόρροια του προ δέκα ημερών 4-0 στη Νάπολη. Όχι, δεν άλλαξα γνώμη: μετράει στη διοργάνωση η φανέλα – και των «ροσονέρι» είναι… ασήκωτη.
Στοιχηματικά, κράτησα:
- γκολ Ζιρού, έχει βάλει 12 στη σεζόν και έπεται ο Λεάο με 11 αλλά ο Γάλλος είναι… πχιότητα και ζει για τέτοια ματς.
- να δεχθεί κάρτα ο Κρούνιτς, δεύτερος σε κίτρινες στη σεζόν – στο CHL έχει δει δύο σε έξι συμμετοχές.
- να σκοράρει η Μίλαν. Έτσι απλά, για τη δυάδα.
Live betting
Και μη ξεχνάτε το live betting του koubanezos.gr μέσω Telegram!
Μποζιονέλος προγνωστικά
![]() | Σκόρερ | |
---|---|---|
22:00 | Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι Γκολ Βινίσιους | 3.25 |
BET: 10 units |
![]() | Κάρτες | |
---|---|---|
22:00 | Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι Να δεχθεί κάρτα ο Γκάλαχερ | 2.20 ![]() |
BET: 5 units |
![]() | Σκόρερ | |
---|---|---|
22:00 | Μίλαν - Νάπολι Γκολ Ζιρού | 3.25 ![]() |
BET: 10 units |
![]() | Κάρτες | |
---|---|---|
22:00 | Μίλαν - Νάπολι Να δεχθεί κάρτα ο Κρούνιτς | 3.60 |
BET: 5 units |
![]() | Δυάδα απόδοσης 2.16 | |
---|---|---|
22:00 | Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι Over 2 AH | 1.52 ![]() |
22:00 | Μίλαν - Νάπολι Μίλαν over 0,5 | 1.42 ![]() |
BET: 20 units |
Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;
Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook
Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Koubanezos.gr στο Youtube
Follow το Koubanezos.gr στο Twitter
Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram
Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook