ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Γκολ και σκόρερ του 4.00 στο Φάληρο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γκολ και σκόρερ του 4.00 στο Φάληρο

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Γκολ και σκόρερ του 4.00 στο Φάληρο

Προγνωστικά: Γκολ και σκόρερ του 4.00 στο Φάληρο #Roume

Μια συνδυαστική επιλογή και έναν σκόρερ έχει για τα σημερινά του προγνωστικά από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ο #Roume.

Καλημέρες Κουβανέζοι. Ένα άσχημο Σάββατο τις προάλλες, αφού η Λέστερ συνεχίζει να απογοητεύει και η Μπράιτον… χειρουργήθηκε στο Λονδίνο. Ψηλά το κεφάλι, θα αλλάξουμε για λίγο περιβάλλον, αφού στην πολύπαθη Ελλάδα έχουμε μπει σε κλίμα ημιτελικών Κυπέλλου. Πρώτο παιχνίδι σήμερα Τετάρτη και είναι ντέρμπι, από το οποίο είναι και τα σημερινά μας προγνωστικά.

Προγνωστικά: Στήριξη στα γκολ και την φόρμα

Πάμε να τα δούμε ένα-ένα. Ολυμπιακός και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους για ακόμη μια φορά φέτος, έχοντας ήδη δώσει πολύ θέαμα στο ευρύ κοινό. Το παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα είναι το τέταρτο φετινό. Στο ίδιο γήπεδο η ΑΕΚ ήταν καλύτερη το Νοέμβρη αλλά δεν πήρε τις ευκαιρίες της, με το παιχνίδι να λήγει 0-0, ενώ στη Φιλαδέλφεια ο Ολυμπιακός άντεξε ένα δύσκολο ημίχρονο και εκμεταλλεύτηκε το άγχος της ΑΕΚ για το τελικό 1-3. Στο πρώτο ματς του ζευγαριού στο Κύπελλο, η Ένωση πήρε ισχυρό προβάδισμα με 3-0, σε ένα παιχνίδι που η «OPAP Arena»… καιγόταν.

Οι «ερυθρόλευκοι» έρχονται από ήττα στη Λεωφόρο που τους άφησαν έξι πόντους μακριά από τη κορυφή, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή που σίγουρα… μπέρδεψε τους παίκτες. Θα μπουν στο γήπεδο ψάχνοντας ένα μικρό θαύμα, όμως φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να κυνηγήσουν τη μεγάλη ανατροπή. Έχει την απουσία του Χάμες Ροντρίγκεζ, όσο μπορεί να χαρακτηρισθεί ως τέτοια, αφού ο Φορτούνης με τον Μπιέλ είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Ο «δικέφαλος», από την άλλη, θα αγωνισθεί με στόχο να πάρει όσο πιο ήσυχα γίνεται ένα αποτέλεσμα και να «πετάξει» για τον τελικό της Κύπρου (ή του ΟΑΚΑ, ποιος ξέρει σε αυτή τη χώρα). Το πιο πιθανό είναι ο Αλμέιδα να ξαναπάει σε μια ενδεκάδα με πολλές αλλαγές, αλλά δεδομένων των τραυματισμών στα προηγούμενα ματς θαρρώ πως θα έχει αρκετούς βασικούς μέσα. Οι Στάνκοβις, Μουκουντί, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος και Τσούμπερ διεκδικούν με πολύ μεγάλες αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα. Τα προγνωστικά προφανώς και είναι υπέρ της μετά το πρώτο παιχνίδι, αλλά θα χρειαστεί να διαχειριστεί σωστά το σημερινό για να πάρει τη πρόκριση.

Εκτίμηση: Η ΑΕΚ έρχεται με ένα σερί τριών νικών, όμως πιστεύω ότι δεν θα είναι ένα απλό βράδυ στο Φάληρο. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα προηγηθεί νωρίς και για αυτό θα επιλέξω το πρώτο γκολ πριν το 28′ στο 2.00 από τη Novibet.

Με βάση αυτό, πιστεύω ότι το ματς γενικά έχει γκολ, δύσκολα θα κρατήσει κάποιος το μηδέν και για αυτό καλοβλέπω το goal/goal με το over 2,5 στο 2.30 του Pamestoixima.

Τέλος, άποψη μου είναι πως ο καλύτερος επιθετικός της ΑΕΚ το τελευταίο καιρό είναι ο Στίβεν Τσούμπερ. Έχει έρθει πιο πολύ στον άξονα και με αποκορύφωμα το ματς με τον Άρη, έχει δείξει και πάλι τη ποιότητά του. Θεωρώ πως είναι ο πιθανότερος σκόρερ για τους φιλοξενούμενους στο ματς, και για αυτό θα ποντάρω να σκοράρει στο 4.00 και πάλι στοPamestoixima.

Λεπτό
19:30
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Γκολ πριν από το 28'
2.03
BET: 10 units
Combo
19:30
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Goal/goal & over 2,5
2.30
BET: 15 units
Σκόρερ
19:30
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Γκολ Τσούμπερ
4.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις