Έλα να πάμε στο… Νησί!

Έλα να πάμε στο... Νησί!

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο σε όλους τους κουβανέζους! Χθες ήμασταν λίγο άτυχοι, καθώς χάθηκε το combo στον αγώνα της Τούμπας για μία μόνο κάρτα, ενώ η Γιαγκελόνια δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή, χάνοντας απίστευτη ευκαιρία στο 93’. Το κουπόνι όμως γεμίζει και αποκτά νόημα όταν ξεκινάει το ποδόσφαιρο στο «νησί». Δεν μπορώ να κρύψω την αδυναμία μου, ειδικά στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας και αυτό θα φανεί από σήμερα κιόλας.

Ξεκινάμε από τον αγώνα της Σάντερλαντ με την Μπρίστολ Ρόβερς. Οι γηπεδούχοι φέτος έχουν υψηλούς στόχους και συγκεκριμένα την άνοδο στην Championship. Άλλωστε πέρυσι έχασαν το τρένο των play offs για μόλις ένα βαθμό. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι εξασφάλισαν άνετα την παραμονή τους τη σεζόν που μας πέρασε και αρκέστηκαν σ’ αυτό. Δεν θεωρώ ότι φέτος θα κυνηγήσουν κάτι παραπάνω. Άλλωστε έδειξαν εμφανείς αδυναμίες στα μετόπισθεν στους αγώνες κυπέλου την προηγούμενη εβδομάδα. Η Σάντερλαντ είναι μια ομάδα που στηρίζεται στην έδρα της και έχει το υλικό για να ξεκινήσει νικηφόρα τη σεζόν. Πάμε λοιπόν με τον άσσο του 1.73 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι της Φλίτγουντ με την Μπάρτον. Πρόκειται για μια συνάντηση με πολλά κοινά στοιχεία με την προηγούμενη. Η Φλίντγουντ μπήκε στα play offs , αλλά αποκλείστηκε από τη Γουίκομπ. Από την άλλη η Μπάρτον αρκέστηκε σε μια εύκολη σωτηρία. Τα πρώτα δείγματα γραφής των δύο ομάδων από τους αγώνες κυπέλου δείχνουν ότι θα έχουμε γκολ απόψε. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, ωστόσο θα προτιμήσω και την κάλυψη της ισοπαλίας επιλέγοντας 1Χ &over 1,5 στο 1.73.

Τέλος, διασχίζουμε τη σήραγγα της Μάγχης για να φτάσουμε στη Γαλλία. Εκεί η Σεντ Ετιέν φιλοξενεί απόψε το Στρασβούργο που μετά από δύο αγωνιστικές δεν έχει βαθμό στο πρωτάθλημα. Δύο ήττες για τους αποψινούς φιλοξενούμενους από Λοριάν και Νις. Αντίθετα η Σεντ Ετιέν έδωσε ένα παιχνίδι στο οποίο κέρδισε με 3-1 τη Λοριάν.  Οι γηπεδούχοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τα αμυντικά κενά του Στρασβούργου, παίζοντας στην παραδοσιακά δυνατή τους έδρα. Ίσως βέβαια η διακοπή να ωφέλησε το Στρασβούργο και απόψε να δούμε βελτίωση στην εικόνα του. Υπό τον φόβο της ισοπαλίας λοιπόν, θα επιλέξω το 1Χ & over 1,5 στο 1.90.

Δυάδα (απόδοσης 2.99)

17:00 Σάντερλαντ – Μπρίστολ Ρόβερς: 1 (1.73)

17:00 Φλίτγουντ – Μπάρτον: 1Χ & over 1,5  (1.73)

Μονό

22:00 Σεντ Ετιέν – Στρασβούργο: 1Χ &over 1,5 (1.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις