Champions League: Προημιτελικά με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα στο Pamestoixima.gr!

Champions League: Προημιτελικά με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα στο Pamestoixima.gr!

Champions League: Προημιτελικά με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα στο Pamestoixima.gr!

Η διοργάνωση των «αστεριών», το Champions League, επιστρέφει με την προημιτελική φάση και οι συγκινήσεις αναμένονται δυνατές! Οκτώ ομάδες θα παλέψουν για να προκριθούν στα ημιτελικά και να έρθουν ακόμα πιο κοντά στο πολυπόθητο τρόπαιο.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (11/04, 22:00) περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Μπενφίκα-Ίντερ και Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν Μονάχου.

Τα προημιτελικά του Champions League με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα

Στη Λισαβόνα, η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου υποδέχεται την Ίντερ σε ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον. Οι «αετοί» είναι αήττητοι μέχρι στιγμής στη διοργάνωση και θέλουν μπροστά στον κόσμο τους να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις, κόντρα σε έναν αξιοσέβαστο αντίπαλο. Βέβαια, οι «νερατζούρι» είναι εδώ κι ένα μήνα χωρίς νίκη και θα επιδιώξουν να κάνουν την υπέρβαση. Για την Μπενφίκα εκτός είναι οι Μπα, Ντράξλερ, Οταμέντι και Ρίστις, ενώ αμφίβολος είναι ο Γκέδες. Για την Ίντερ, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Τσαλχάνογλου και Σκρίνιαρ.

Στο άλλο παιχνίδι, συναρπαστική αναμένεται η «μάχη» μεταξύ Σίτι και Μπάγερν στο Μάντσεστερ, οι οποίες είναι αήττητες στο Champions League. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, ενώ από την άλλη η Μπάγερν, με τον Τόμας Τούχελ πλέον στον πάγκο, καλείται να ορθοποδήσει και να ξεπεράσει τις κρίσεις που αντιμετωπίζει. Για τη Σίτι, εκτός είναι ο Φόντεν, ενώ για τους Βαυαρούς εκτός είναι οι Μπόντινγκ, Τελ, Νόιερ και Ερνάντεζ.

Μπενφίκα-Ίντερ και Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν στο Pamestoixima.gr με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα

Σίτι-Μπάγερν με μία σούπερ προσφορά* στο Pamestoixima.gr!

Σήμερα στο Pamestoixima.gr τους περιμένει όλους μία σούπερ προσφορά* για το Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν Μονάχου. Εάν επιλέξεις να διασκεδάσεις με το παιχνίδι που θα γίνει στο “Etihad” πριν την έναρξή του, τότε σε περιμένει μια μοναδική προσφορά*!

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

Το ανανεωμένο Pamestoixima.gr υποδέχεται κι όλους τους νέους παίκτες με μια σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση, για να διασκεδάσουν με αθλητικά δρώμενα και μη. Αν είσαι από εκείνους που αναζητούν συμφέρουσες προσφορές, τότε αυτή εδώ είναι για σένα!

Σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο νέο, ανανεωμένο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμαBet Builder*Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα – Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις