Φουλ… του γκολ

Φουλ... του γκολ

Καλησπέρα φίλοι μου κουβανέζοι, γράφοντας αυτή τη στήλη για το σημερινό πρόγραμμα νιώθω σαν μικρό παιδί, καθώς η επιστροφή της Premier League στα γήπεδα για τη φετινή χρονιά είναι γεγονός, και είναι κάτι που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο, όχι ότι η Super League μου έπεσε λίγη φυσικά, αλλά άλλο αίσθημα αυτό.

Στα αγωνιστικά και στοιχηματικά δρώμενα, μέσα από μια πληθώρα επιλογών, ξεχώρισα δύο παιχνίδια που θα τα συνδυάσουμε και ένα ωραιότατο μονό.

Θα ξεκινήσω με το μονό καθώς το εν λόγω παιχνίδι αφορά την πρωταθλήτρια Αγγλίας. Η Λίβερπουλ δίνει τον πρώτο αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο την εξαιρετική και φρεσκο-ανεβασμένη Λιντς, και θέλει να ξεκινήσει με μία νίκη έτσι ώστε να θέσει τις βάσεις για το δεύτερο σερί πρωτάθλημα. Η καλοδουλεμένη Λιντς του Μπιέλσα επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία σαν σίφουνας καθώς τερμάτισε πρώτη με διαφορά δέκα βαθμών από την δεύτερη Γουέστ Μπρομ. Στο τέλος πραγματοποίησε ένα σερί 6 νικών και έτσι έρχεται φουριόζα να αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ στο “Άνφιλντ”. Η Λίβερπουλ φυσικά είναι πολύ ανώτερη ομάδα, όμως η Λιντς μπορεί να της βάλει δύσκολα. Θα ποντάρουμε στη νίκη της Λίβερπουλ και στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Στη δυάδα μας λοιπόν τώρα, το πρώτο χρονικά παιχνίδι της είναι αυτό ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και στη Σαουθάμπτον. Οι δύο ομάδες τερμάτισαν στο μισό της βαθμολογίας την περασμένη χρονιά και έτσι απέφυγαν οποιεσδήποτε φασαρίες περί υποβιβασμού. Με αναλαμπές μέσα στη χρονιά τους, δεν είχαν να επιδείξουν κάτι το εξαιρετικό. Η Σαουθάμπτον είχε μπροστάρη τον εξαιρετικό Ινγκς που έκανε την διαφορά πέρυσι, πετυχαίνοντας 22 γκολ. Οι Άγιοι στις τελευταίες τρεις επισκέψεις τους στην έδρα της Πάλας, έχουν φύγει με το διπλό, κάτι που επιθυμούν και απόψε. Με αυτόν τον γνώμονα θα πορευτούμε και εμείς ελπίζοντας πως θα συνεχίσουν την παράδοση.

Στο επόμενο ματς, θα ταξιδέψουμε στην αγαπημένη μας Γαλλία, καθώς εκεί διεξάγεται το παιχνίδι ανάμεσα στη Μονπελιέ και τη Νις. Η Μονπελιέ στον πρώτο και μοναδικό αγώνα που έδωσε, γνώρισε την ήττα 2-1 από την Ρεν, ενώ η Νις είναι στη κορυφή της βαθμολογίας με 2 στις 2 νίκες, καθώς επικράτησε των Λανς και Στρασβούργο. Η Μονπελιέ μετράει 5 συνεχόμενα goal/goal, και η καλή ψυχολογία της Νις και η φόρμα της, μας ωθούν να ποντάρουμε στο αμφίτερμα που έχει μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης.

Μονό

19:30 Λίβερπουλ – Λιντς: 1 & goal/goal (2.65)

Δυάδα (απόδοσης 3.60)

17:00 Κρίσταλ Πάλας – Σαουθάμπτον: 2Χ & over 1,5 (1.93)

18:00 Μονπελιέ – Νις: Goal/goal (1.87)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις