UEFA Champions League & UEFA Europa League: Η φάση των «8» έρχεται στην COSMOTE TV

Εβδομάδα δράσης στην COSMOTE TV

«Σέντρα» και για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Τα UEFA Champions League, UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League επιστρέφουν στα «γήπεδα» της COSMOTE TV, με τους προημιτελικούς όλων των διοργανώσεων να είναι προγραμματισμένοι για το τριήμερο 11-13/4. Τον παλμό της δράσης θα μεταφέρουν οι δημοσιογράφοι των καναλιών COSMOTE SPORT, μέσα από πλούσιο ρεπορτάζ και ειδικές εκπομπές αφιερωμένες στους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς θεσμούς της Ευρώπης.

UEFA Champions League: όλοι οι προημιτελικοί στα κανάλια COSMOTE SPORT

Τη Μ. Τρίτη 11/4, ξεχωρίζει η «τιτανομαχία» Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν Μονάχου (22.00, COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K). Η ομάδα των Χάαλαντ-Γκουαρδιόλα φιλοδοξεί να αποκτήσει από νωρίς προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στους Βαυαρούς, οι οποίοι στην προηγούμενη φάση απέκλεισαν την Παρί Σεν Ζερμέν των Μέσι-Εμπαπέ-Νεϊμάρ. Την ίδια ώρα (22.00, COSMOTE SPORT 3HD), η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου υποδέχεται στο «Ντα Λουζ» την Ίντερ.

Τη Μ. Τετάρτη 12/4, τα φώτα «στρέφονται» στην Ισπανία και ειδικότερα στη «μονομαχία» της Ρεάλ Μαδρίτης με την Τσέλσι, με τη «Βασίλισσα» να αποτελεί το φαβορί του ζευγαριού. Η «σέντρα» στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» είναι προγραμματισμένη για τις 22.00 και θα μεταδοθεί από τα κανάλια COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K. Στον ιταλικό «εμφύλιο» της βραδιάς, Μίλαν και Νάπολι διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο «Σαν Σίρο» (22.00, COSMOTE SPORT 3HD).

UEFA Europa League & UEFA Europa Conference League: τα ματς που ξεχωρίζουν

Πλούσιο αναμένεται και το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Μ. Πέμπτης 13/4, αφού οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους και τις 8 προημιτελικές αναμετρήσεις των UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Ξεχωρίζει το ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ» μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μάρκους Ράσφορντ και της Σεβίλλης (22.00, COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K). Νωρίτερα τη Μ. Πέμπτη (19.45, COSMOTE SPORT 3HD), η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο δοκιμάζεται στην έδρα της Φέγενορντ, σε μια επανάληψη του περσινού τελικού του UEFA Europa Conference League.

Την ίδια μέρα (Μ. Πέμπτη 13/4), η φάση των «8» του UEFA Europa Conference League «κάνει σέντρα» στις 19.45 (COSMOTE SPORT 2HD), με την αήττητη φέτος Γουέστ Χαμ, να φιλοξενείται από τη Γάνδη. Λίγες ώρες αργότερα (22.00, COSMOTE SPORT 7HD), η Άντερλεχτ θα αναμετρηθεί με την ολλανδική Άλκμααρ των Παυλίδη-Χατζηδιάκου.

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

Το διήμερο 11-12/4 η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο θα είναι στη διάθεση των τηλεθεατών πριν από την έναρξη της αγωνιστικής δράσης (21.00, COSMOTE SPORT 1HD), ενημερώνοντας για όλες τις εξελίξεις. Μετά τη λήξη των παιχνιδιών, η εκπομπή θα επιστρέφει (00.00, COSMOTE SPORT 1HD) με απευθείας συνδέσεις, δηλώσεις των μεγάλων πρωταγωνιστών, ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων και τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Παράλληλα, η εκπομπή «UEFA Champions League Λεπτό προς λεπτό» (11-12/4, 22.00 – 00.00, COSMOTE SPORT 1HD) με τον Μιχάλη Τσόχο θα προσφέρει στους συνδρομητές της COSMOTE TV λεπτό προς λεπτό ενημέρωση από όλα τα ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τη Μ. Πέμπτη 13/4 η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα βρίσκεται στις επάλξεις από τις 18.30, με την εκπομπή «European Football Show» (COSMOTE SPORT 1HD) και τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα. Τα μεσάνυχτα η εκπομπή θα επιστρέψει με τα highlights, ρεπορτάζ και ψηφιακή ανάλυση των αναμετρήσεων της βραδιάς.

Το «European Football Λεπτό προς Λεπτό», με τον Τόλη Χριστοφοράκη, θα μεταφέρει τον παλμό από τα ευρωπαϊκά γήπεδα στους τηλεθεατές της COSMOTE TV (Μ. Πέμπτη, 19.45, COSMOTE SPORT 1HD), παρουσιάζοντας όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα της ημέρας, τόσο του UEFA Europa League, όσο και του UEFA Europa Conference League.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του τριημέρου 11-13/4:

UEFA Champions League

ΗμέραΏραΑγώναςΚανάλι
Μ. Τρίτη 11/422.00Μάντσεστερ Σίτι- Μπάγερν ΜονάχουCOSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K
Μπενφίκα- ΊντερCOSMOTE SPORT 3HD
Μ. Τετάρτη 12/422.00Ρεάλ Μαδρίτης- ΤσέλσιCOSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K
Μίλαν- ΝάπολιCOSMOTE SPORT 3HD

 

UEFA Europa League

ΗμέραΏραΑγώναςΚανάλι
Μ. Πέμπτη 13/419.45Φέγενορντ- ΡόμαCOSMOTE SPORT 3HD
 

22.00

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- ΣεβίλληCOSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K
Γιουβέντους- Σπόρτινγκ ΛισαβόναςCOSMOTE SPORT 3HD
Λεβερκούζεν- Ουνιόν Σεν ΖιλουάζCOSMOTE SPORT 8HD

 

UEFA Europa Conference League

ΗμέραΏραΑγώναςΚανάλι
Μ. Πέμπτη 13/419.45Γάνδη- Γουέστ ΧαμCOSMOTE SPORT 2HD
 

22.00

Λεχ Πόζναν- ΦιορεντίναCOSMOTE SPORT 5HD
Άντερλεχτ- ΆλκμααρCOSMOTE SPORT 7HD
Βασιλεία- ΝιςCOSMOTE SPORT 9HD

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις