Σε χαμηλό σκορ και το ντέρμπι στο ΓΣΠ;

Σε χαμηλό σκορ και το ντέρμπι στο ΓΣΠ;

Σε χαμηλό σκορ και το ντέρμπι στο ΓΣΠ;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Με σούπερ ντέρμπι ξεκινά η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος για το πρώτο γκρουπ, καθώς ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ. Ένα παιχνίδι που για χρόνια έκρινε τίτλους και που εξιτάρει το ενδιαφέρον και τώρα που δεν είναι ντέρμπι κορυφής.

Και δεν είναι ντέρμπι κορυφής, καθώς ο Απόλλωνας έχει μείνει μακριά από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ και κυνηγά το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στην κορυφή οι «γαλαζοκίτρινοι», προέρχονται από ισοπαλία με την ΑΕΚ στη Λάρνακα, αποτέλεσμα που τους διατήρησε στο +4 από την ΑΕΚ, αλλά που έφερε τον Άρη στο -2 μετά το «διπλό» επί του Απόλλωνα. Έτσι ο ΑΠΟΕΛ πάει χωρίς περιθώρια λάθους στο ματς με τους «γαλάζιους», αφού ο Άρης κατά πρώτο λόγο και η ΑΕΚ ακολούθως καιροφυλακτούν.

Η νίκη του ΑΠΟΕΛ σήμερα έχει απόδοση 1.83, με την ισοπαλία στο 3.77 και τη νίκη του Απόλλωνα στο 5.31 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Ουσιαστικά ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ, αφού έχει τρεις ισοπαλίες ως τώρα με Ομόνοια, Πάφο και ΑΕΚ, ενώ ο Απόλλωνας την τρίτη, αφού κέρδισε ΑΕΚ και Ομόνοια και έχασε από τον Άρη. Πάντως η πρόσφατη παράδοση είναι με τους γηπεδούχους που δεν έχουν χάσει στα επτά τελευταία ματς με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν τέσσερα under 2.5 γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια και τρία NG στα πέντε τελευταία ματς (δεν έχουν δεχτεί γκολ σ’ αυτά τα τρία ματς), επιλογές που στον σημερινό αγώνα θα βρείτε στο 1.70 και 1.75 αντίστοιχα στον Stoiximan. Το ενδεχόμενο να κρατήσουν και σήμερα άσφαιρο τον Απόλλωνα δίνει 2.15. Χαμηλά σκορ τελευταία και για τον Απόλλωνα (τρία NG και under 2.5 γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια) που έδινε πιο μεγάλα σκορ προηγουμένως, αλλαγή που οφείλεται κυρίως στη βελτίωση της άμυνάς του: έχει κρατήσει το μηδέν στα δύο από τα 4 τελευταία ματς. Είναι τα μοναδικά παιχνίδια από τα δέκα τελευταία που κράτησε ανέπαφη την εστία του! Το ενδεχόμενο να δεχτεί και σήμερα τουλάχιστον ένα γκολ από τον ΑΠΟΕΛ θα το βρείτε στο 2.77 στον Stoiximan.

Πρώτος σκόρερ του ΑΠΟΕΛ ο Μαρκίνιος με 7 γκολ, πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα ο Πίττας με 13 γκολ. Αν πιστεύετε ότι θα βάλει ο Μαρκίνιος το πρώτο γκολ σήμερα, η απόδοση είναι 5.50, ενώ για τον Πίττα είναι 10.00 στον Stoiximan.

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Παιχνίδι που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις