Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν με ενισχυμένες αποδόσεις

Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν με ενισχυμένες αποδόσεις

Σίτι και Μπάγερν διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Τρίτη (22:00) στο Μάντσεστερ στην πρώτη αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Champions League.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι θα μπορούσε να είναι κάλλιστα και το τελικός της διοργάνωσης.

Στη Μάντσεστερ Σίτι ζουν και αναπνέουν για την κατάκτηση της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Οι πρωταθλητές Αγγλίας στη φάση των «16» έκαναν επίδειξη δύναμης και με την εντυπωσιακή νίκη με 7-0 (1-1 το πρώτο ματς) ξεπέρασαν το εμπόδιο της Λειψίας. Αναμφισβήτητα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Σίτι είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός επιθετικός είναι κίνδυνος-θάνατος για τις αντίπαλες άμυνες και το γεγονός ότι με τη Λειψία σκόραρε πέντε γκολ αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Ο Νορβηγός είναι φέτος πρώτος σκόρερ στο Champions League με 10 γκολ και περιμένει με άγριες διαθέσεις και τους Βαυαρούς.

Η Μπάγερν με 6 έπαθλα στη συλλογή της υπερέχει σε εμπειρία και στη φετινή διοργάνωση έχει σπάσει τα κοντέρ. Συγκεκριμένα σε οκτώ παιχνίδια μετράει ισάριθμες νίκες και στη φάση των «16» προσπέρασε με δύο νίκες (1-0, 2-0) το εμπόδιο της Παρί των Μέσι, Μπαπέ και Νεϊμάρ. Οι πρωταθλητές Γερμανίας στη φετινή τους πορεία διαθέτουν την καλύτερη άμυνα. Κράτησαν το «μηδέν» απέναντι σε Μπαρτσελόνα, Ιντερ και Παρί και δέχθηκαν δύο τέρματα μόνο από την Βικτόρια Πλζεν.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει to «head to head» των δύο προπονητών. Πεπ Γκουαρντιόλα και Τόμας Τούχελ έχουν βρεθεί συνολικά 10 φορές σε Γερμανία, Αγγλία και Champions League. Ο προπονητής της Σίτι μετράει 6 νίκες κόντρα στον νυν τεχνικό της Μπάγερν, ενώ ο Τούχελ έχει πανηγυρίσει τρεις νίκες και μόλις ένα ματς έχει λήξει χωρίς νικητή. Αναμφισβήτητά το «highlight» της κόντρας τους ήταν ο τελικός του Champions League το 2021 όταν ο Τούχελ νίκησε (1-0) με την Τσέλσι την Σίτι του Γκουαρντιόλα.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

To Champions League όπως θα ήθελες να είναι…

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις