Κατρακυλούν οι Αθλέτικς, σκοράρει ο Γιοσίντα

προγνωστικά MLB

Προγνωστικά MLB: Έναρξη της εβδομάδας και ο #Dogass δίνει επιλογές από την 4η αγωνιστική της MLB.

Καλημέρα σε όλους. Εξαιρετικά έκλεισε η εβδομάδα καθώς, οι Τζάιαντς και ο Ντε Σλιφανί δεν δέχτηκαν ιδιαίτερη πίεση. Σήμερα, στα προγνωστικά MLB, θα ασχοληθούμε με τρεις αναμετρήσεις.

Ευκαιρία για Όριολς και Άστρος

Πρώτες μας επιλογές είναι από τις αναμετρήσεις των Όριολς με τους Αθλέτικς και των Άστρος με τους Πάιρετς.
Οι Αθλέτικς παραπαίουν και οι πάντα επικίδυνοι Όριολς καραδοκούν για τη νίκη. Ειδικά σήμερα , που μπροστά τους θα βρουν τον άπειρο Τζ. Π.Σίαρς. Στο ντεμπούτο του έδωσε 8 hit και 3 run σε μόλις 4.2 inning (θα έδινε περισσότερα αλλά αντικαταστάθηκε).
Στην αναμέτρηση του Πίτσμπουργκ οι Πάιρετς έχουν ξεκινήσει απρόσμενα καλά όμως, θα βρουν μπροστά τους τους πρωταθλητές Άστρος που δεν είναι συνηθισμένοι σε αρνητικό ρεκόρ. Το διπλό τους ενισχύεται, αφού στο ανάχωμα ξεκινάει ο Φράμπερ Βαλντέζ.

Υψηλό σκόρ στο Tropicana Field

Οι Ρέις συνεχίζουν να εκμεταλεύονται το εύκολο πρόγραμμά τους και έχουν χτίσει ρεκόρ 9-0. Σήμερα θα βρουν μπροστά τους τους αδύναμους, μετά από χρόνια, Ρεντ Σοξ. Στο ανάχωμα, λόγω τραυματισμών, θα παίξουν ανορθόδοξα. Δηλαδή θα βγάλουν όλη την αναμέτρηση με αναπληρωματικούς, αλλάζοντας πίτσερ ανά 2 ή 3 inning. Αυτό θεωρώ μακροπρόθεσμα δεν θα τους ευνοήσει καθώς, κατά συντριπτική πλειοψηφία, οι αναπληρωματικοί πίτσερ των ομάδων της MLB δέχονται run από τα αποδυτήρια. Με αυτό σαν σκεπτικό θα πάρουμε το over 8.0 run αγώνα. Τέλος θα κλείσουμε με το over 0,5 run του Γιοσίντα, σε εξαιρετική απόδοση, αφού ξεκουράστηκε προχθές.

Όλα τα προγνωστικά μου

Δυάδα απόδοσης 2.89
01:35
Όριολς - Αθλέτικς
1
1.70
01:35
Πάιρετς - Άστρος
2
1.70
BET: 25 units
Μονό
01:40
Ρέις - Ρεντ Σοξ
Over 8,0 run
1.75
BET: 20 units
Ειδικό
01:40
Ρέις - Ρεντ Σοξ
Γιοσίντα over 0,5 run
2.67
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις