Σκανδιναβικά ως 2.28

Σκανδιναβικά ως 2.28

Με επιλογές από τον ευρωπαϊκό βορρά ξεκινά η εβδομάδα για τον #Bbarl.

Πληρωθήκαμε από νωρίς και αρκετά καλά με τα προγνωστικά του Σαββάτου και στο ίδιο θα στοχεύσουμε απόψε προκειμένου η εβδομάδα να είναι και στοιχηματικά…μεγάλη. Με το βλέμμα, κυρίως, σε όσα ακολουθούν τις επόμενες ημέρες, θα εστιάσουμε σε δύο αγώνες από τα πρωταθλήματα Νορβηγίας και Δανίας με επιλογές σε αποδόσεις λίγο παραπάνω από τον διπλασιασμό.

Προγνωστικά: Πρεμιέρα στην Νορβηγία

Στους ρυθμούς της νέας αγωνιστικής περιόδου της Eliteserien κινούνται ήδη στην Νορβηγία, με την πρεμιέρα να διεξάγεται σήμερα και πρώτο χρονικά το παιχνίδι Ρόζενμποργκ-Βίκινγκ στις 15:30 ώρα Ελλάδας. Αναμέτρηση μεταξύ της τρίτης και της ενδέκατης ομάδας του βαθμολογικού πίνακα της προηγούμενης χρονιάς, με γηπεδούχο την πολυνίκη του θεσμού. Αγωνιστικά δεδομένα δεν υπάρχουν για καμία εκ των δύο, ωστόσο τα στοιχεία του παρελθόντος είναι σαφέστατα υπέρ της Ρόζενμποργκ, στην έδρα της οποίας η Βίκινγκ μετρά μόλις τέσσερις νίκες σε 33 επισκέψεις και αρκετές ταπεινωτικές ήττες (όπως το 4-1 του περασμένου Σεπτεμβρίου). Χωρίς περαιτέρω ανάλυση και χωρίς αυξημένο ρίσκο καθότι πρόκειται για πρεμιέρα, θα εμπιστευθούμε τον άσο στο 2.05 της Betshop.

Μονόδρομος η νίκη για τη Νόρντζελαντ

Από την Superligaen της Δανίας η έτερη επιλογή της στήλης από το αποψινό κουπόνι. Νόρντζελαντ-Μπρόντμπι στις 19:00 σε ένα ακόμα παιχνίδι που δύναται να κρίνει τον πρωταθλητή και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, αφού οι μεν γηπεδούχοι βρίσκονται στο -2 από την πρωτοπόρο Κοπεγχάγη και οι δε φιλοξενούμενοι στην τελευταία θέση της ειδικής διαδικασίας των πλέι-οφ αλλά σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα. Στην μεταξύ τους αναμέτρηση της 19ης Μαρτίου η Νόρντζελαντ πήρε την νίκη με 2-1 με περιπετειώδη τρόπο, ζευγαρώνοντας τις νίκες της στα φετινά μεταξύ τους ματς. Φαβορί με καλύτερη ψυχολογία και πολύ ισχυρότερο κίνητρο οι γηπεδούχοι, αρκετά τα γκολ που σημειώνουν και δέχονται αμφότερες, στοιχεία που οδηγούν στο combo 1 & over 1,5 που βρίσκουμε στο 2.28 στη Betshop.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Μονό
15:30
Ρόζενμποργκ - Βίκινγκ
1
2.05
BET: 15 units
Combo
19:00
Νόρντζελαντ - Μπρόντμπι
1 & Over 1,5
2.28
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις