Ιαπωνική προθέρμανση για το Σ/Κ!

Ιαπωνική προθέρμανση για το Σ/Κ!

Χαιρετώ άπαντες τους απανταχού κουβανέζους. Ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά. Ξεκίνημα για τη στήλη σε άλλο ένα άκρως ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο, το οποίο ουσιαστικά σηματοδοτεί και επίσημα τη νέα σεζόν, αφού αρκετά από τα κυριότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ,όπως αυτό της Μεγάλης Βρετανίας και της Ισπανίας, επανέρχονται στη δράση, γεμίζοντας χαρά τους ποδοσφαιρόφιλους.

Πλέον η αναζήτηση πιθανών ευκαιριών αυτόματα πολλαπλασιάζεται, αλλά εμείς θα παραμείνουμε πιστοί κατά κύριο λόγο στα πρωταθλήματα ,τα οποία μας πληρώνουν κάθε εβδομάδα, χωρίς όμως, να αποκλείουμε και προτάσεις από την Ευρώπη. Εννοείται, ότι πρώτα πρέπει να δούμε τις ομάδες, να σχηματίσουμε μια προσωπική άποψη, για το τι μπορεί η καθεμία, να καταφέρει και φέτος, πρώτου αρχίσουμε, να ποντάρουμε υπέρ ή κατά της. Μέχρι τότε οι βόλτες θα παραμείνουν στην ασιατική ήπειρο και τη δοκιμασμένη αλλά και επιτυχημένη συνταγή.

Απολογισμός

Ελάχιστα χαμένοι βγήκαμε από τις 3 προτάσεις της εμβόλιμης αγωνιστικής τη Τετάρτη από τη J1. Η Καβασάκι για άλλη μια φορά αποδείχθηκε αξία της εμπιστοσύνης μας, αφού κατάφερε και ανέτρεψε μέσα σε ελάχιστα λεπτά μία ενδεχόμενη ήττα και μας πλήρωσε με τη νίκη της αλλά και το αμφίτερμα σε απόδοση 2.50. Από εκεί και πέρα αποδείχθηκε ορθή η επιλογή στήριξης της Κασίβα, η οποία διέλυσε τη Γκάμπα, αλλά σίγουρα οι φιλοξενούμενοι δικαιούταν ένα γκολ βάση εμφάνισης, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ και μείναμε, να τα βάζουμε με την ατυχία μας ως προς τη δεύτερη επιλογή. Η δε ήττα των Μαρίνος από τη Ναγκόγια και μάλιστα με ανατροπή, μας εξέθεσε, αφού η ομάδα του Ποστέκογλου ήταν εκτός τόπου και χρόνου σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Εμπιστοσύνη στις επιθετικές τους γραμμές

Με τη κορυφαία κατηγορία της Ιαπωνίας θα ασχοληθούμε και σήμερα και συγκεκριμένα με τα δύο ματς που προλογίζουν τη 16η αγωνιστική ημέρα της J1. Η αρχή θα γίνει με το ματς της Σιμίζου εναντίον της Κασίμα, το οποίο ξεκινά στις 12:00.

Τα έχουμε ξαναπεί για τους γηπεδούχους, πόσο τυχεροί πρέπει να αισθάνονται δηλαδή, που φέτος δεν υπάρχει υποβιβασμός. Μεσοβδόμαδα εισέπραξαν πάλι 4 γκολ από τη Χιροσίμα, πέφτοντας σε παιδαριώδη αμυντικά λάθη και μη μπορώντας σε κανένα σημείο του αγώνα ,να ακολουθήσουν το ρυθμό, που επέβαλαν οι γηπεδούχοι. Το μόνο θετικό της ομάδας είναι, ότι επιθετικά δείχνει καλά σημάδια, αλλά μέχρι εκεί. Φαίνεται ξεκάθαρα, ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και το υπόλοιπο της χρονιάς προφανώς και θα αξιοποιηθεί για πειραματισμούς, δοκιμή νέων παικτών και προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι της Κασίμα αγνοούν την ήττα στις τελευταίες 5 αγωνιστικές και έχουν σκαρφαλώσει στην 6η θέση της βαθμολογίας, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και περνώντας από δυνατές έδρες. Η ομάδα έχει βαριά φανέλα και σίγουρα με ανάλογες εμφανίσεις μια θέση στο επόμενο Champions League δεν φαντάζει μακρινό σενάριο.

Περιμένω εύκολα ή δύσκολα τους φιλοξενούμενους, να περνάνε και από την έδρα της αδύναμης Σιμίζου. Αυτό που θεωρώ δεδομένο είναι το αμφίτερμα, αφού καμία εκ των δύο δεν πείθει στα μετόπισθεν. Από εκεί και πέρα θα το συνδυάσουμε και με τη διπλή ευκαιρία της Κασίμα, ανεβάζοντας την απόδοση.

Μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 13:00 η Κόμπε υποδέχεται την ανεβασμένη Τόκυο, σε ένα ματς επιπέδου Champions League, αφού οι δύο αντίπαλοι αποτελούν παράλληλα και τους δύο από τους τρεις εκπροσώπους της χώρας στο κορυφαίο διασυλλογικό θεσμό για φέτος.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση μετά τις απανωτές σφαλιάρες εναντίον της Καβασάκι μεσοβδόμαδα, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά πάλι έφυγαν με κατεβασμένο κεφάλι από την αναμέτρηση, αφού δέχθηκαν την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο της. Συνεχίζει, να σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά η άμυνα της παραμένει μεταξεταστέα κάθε αγωνιστική. Πρέπει άμεσα να μαζέψει βαθμούς, έτσι ώστε να μην χάσει την επαφή με τη κορυφή και σε αυτή τη προσπάθεια πλέον αρωγός της θα είναι και η εμπειρία των Ινιέστα και Βερ Μάαλεν, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν άμεσα παιχνίδια στα πόδια τους.

Σε πολύ καλύτερο φεγγάρι αγωνιστικά και βαθμολογικά είναι οι φιλοξενούμενοι της Τόκυο. 4 απανωτές νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές, εξαιρετικό ποδόσφαιρο και ήδη 3η θέση για τη πρωτευουσιάνα και παραδοσιακή ποδοσφαιρική δύναμη της χώρας. Τη Τετάρτη δεν αιφνιδιάστηκε από το γκολ της Γιοκοχάμα και με ανατροπή πήρε άλλο ένα τρίποντο στην έδρα της. Πολύ καλή η συνεργασία των επιθετικών της, με τους Ναγκάι, Τακάβα και Λεάντρο, να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα.

Ματς αποδείξεων και πρεστίζ για τους δύο αντιπάλους το σημερινό. Η Κόμπε κυνηγά εδώ και καιρό ένα θετικό αποτέλεσμα, για να πάρει ψυχολογία εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Η Τόκυο δεν κρύβει, ότι διεκδικεί το φετινό πρωτάθλημα και κάθε βαθμός της είναι σημαντικός. Δύσκολα να προβλέψουμε το νικητή αλλά πιστεύω, ότι θα δούμε γκολ εκατέρωθεν και σε αυτό το παιχνίδι. Και επειδή θεωρώ, ότι μια ενδεχόμενη ισοπαλία δεν βολεύει καμία εκ των δύο θα το συνδυάσω και με το over.

Δυάδα απόδοσης (3.56)

12:00 Σιμίζου – Κασίμα: Χ2 & goal/goal (1.87)

13:00 Βίσελ Κόμπε – Τόκυο: Goal/goal & over 2,5 (1.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις