Στήριξη στην Ατλέτικο, ισορροπία στην Λεωφόρο

προγνωστικά

Ο #Kouros στηρίζει την Ατλέτικο στα σημερινά του προγνωστικά, ενώ έχει επιλογές και από το ελληνικό ντέρμπι

Χαιρετώ τους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Τα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης βαδίζουν στην τελική ευθεία και εμείς είμαστε εδώ για να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που προκύπτουν. Προχωράμε στα σημερινά μας προγνωστικά.

Προγνωστικά Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ξεκίνημα με το ντέρμπι αιωνίων της «Λεωφόρου Αλεξάνδρας», Παναθηναϊκός εναντίον Ολυμπιακού. Οι δύο αντίπαλοι έρχονται με ψυχολογία στην αναμέτρηση μετά τις μεγάλες τους νίκες επί Άρη και ΠΑΟΚ, εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έδειξε αντίδραση μετά την ισοπαλία με τον Βόλο, ενώ στους ερυθρόλευκους η παραίτηση του Μίτσελ σαν να αποτέλεσε ένα «ηλεκτροσόκ» για την ομάδα. Στη φάση που βρισκόμαστε περιμένω ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πλέον ξέρουν καλά η μία την άλλη. Με δεδομένο ότι τα δύο παιχνίδια τους μέχρι τώρα στη σεζόν ολοκληρώθηκαν ισόπαλα, αξίζει το ρίσκο του να ποντάρουμε σε μια ακόμη. Επίσης θα στηρίξω την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και το να σημειωθεί το πρώτο γκολ της αναμέτρησης μετά το 28ο λεπτό.

Προγνωστικά Ράγιο Βαγιεκάνο – Ατλέτικο Μαδρίτης

Δεύτερη στάση για σήμερα το Βαγιέκας. Η γηπεδούχος Βαγιεκάνο εσχάτως προβληματίζει, έχοντας να πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και έξι αναμετρήσεις και πρέπει να αισθάνεται τυχερή στην ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με την Βαλένθια. Από την άλλη η Ατλέτικο μοιάζει στο καλύτερο της διάστημα την φετινή σεζόν, κέρδισε και την Μπέτις και έχει ηττηθεί μόνο από την Μπαρτσελόνα μέσα στο 2023. Για δύο ομάδες που βρίσκονται σε αντίθεση αγωνιστική κατάσταση, οι τιμές του διπλού κοντά στον διπλασιασμό κρίνονται δίκαιες.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Χ
3.24
BET: 10 units
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Χ ημίχρονο
1.95
BET: 20 units
Ειδικό
21:00
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Πρώτο γκολ μετά το 28'
1.98
BET: 15 units
Μονό
22:00
Ράγιο Βαγιεκάνο - Ατλέτικο Μαδρίτης
2
1.92
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις