Μεσογειακή εξόρμηση στη Δύση

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Ποικιλία επιλογών από την 30η αγωνιστική της Ligue 1. Φαβορί στις εξόδους τους Μονακό και Μαρσέιγ.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Δύσκολο το σημερινό πρόγραμμα της Ligue 1, τα περισσότερα παιχνίδια έχουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές, κάτι που τα καθιστά ιδιαίτερα αμφίρροπα. Μπόλικο διάβασμα λοιπόν για τα κυριακάτικα προγνωστικά Γαλλίας, πάμε να δούμε τι θα ξεχωρίσουμε…

Προγνωστικά Γαλλίας: Απογοήτευση στη Λιόν

Άλλη μια αποτυχημένη χρονιά για τη Λιόν. Ο αποκλεισμός από τη Ναντ στα ημιτελικά του κυπέλλου όχι μόνο την άφησε χωρίς τίτλο φέτος αλλά ενδεχομένως να της στέρησε και την καλύτερη ευκαιρία που είχε για ευρωπαϊκό εισιτήριο (της έκανε δώρο χθες η Λιλ, έχασε στην Ανζέ και παρέμεινε στους 8 βαθμούς η διαφορά). Άγνωστο το πώς θα αντιδράσει πλέον η ομάδα του Λορέν Μπλαν που έχει σήμερα απέναντί της την ασταθή Ρεν, η οποία όμως παραμένει μέσα στο κόλπο της πεντάδας (-2). Δύο νίκες (σε Ναντ και Παρί) και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία εκτός για τους «ρενέ» χωρίς μάλιστα να δεχθούν γκολ.

Η ομάδα του Μπρούνο Ζενέσιο έχει καλή παράδοση στην έδρα της Λιόν σημειώνοντας πέντε διπλά στις έξι πιο πρόσφατες επισκέψεις της εκεί (τέσσερεις για Ligue 1 και μία για το κύπελλο). Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Μπενουά Μπαστιάν έχει σφυρίξει άλλες τρεις φορές το συγκεκριμένο ζευγάρι (δύο στο «Γκρουπάμα» και μία στο «Ροαζόν») με τη Ρεν να επικρατεί και στις τρεις. Να σημειωθεί επίσης ο Ζενέσιο έχει 3/3 απέναντι στη Λιόν με σκορ (2-4, 4-1 και 3-2).

Ντέρμπι είναι, όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Το μομέντουμ τώρα ευνοεί τη Ρεν που έχει πολλές παραμέτρους υπέρ της. Αποδεκτό το 1,74 του Χ2, καλύτερο το 2.45 του 2 dnb.

Προγνωστικά Γαλλίας: Μεσημεριανές επιλογές

«Εξάποντο» έχουμε στην Κορσική όπου η Αζαξιό υποδέχεται την Οσέρ. Τέσσερις σερί ήττες και οκτώ στα δέκα τελευταία για τους γηπεδούχους που βρίσκονται πέντε βαθμούς πίσω από το Στρασβούργο (έχασε προχθές στη Λανς). Σε αντίθετη πορεία η Οσέρ η οποία ηττήθηκε μόνο στο Στρασβούργο στα επτά πιο πρόσφατα (3-3-1) και ισοβαθμεί με τους Αλσατούς.

Πιο αποτελεσματική αυτήν την περίοδο η Οσέρ που έχει γίνει ομάδα του προπονητή της. Ξέρει πώς να αμυνθεί και πώς να πάρει αποτελέσματα. Την ευνοεί και η πρόσφατη παράδοση απέναντι στους Κορσικανούς από τους οποίους δεν έχει ηττηθεί την τελευταία τριετία (3-3-0).

Περιμένω ένα παιχνίδι με ένταση, θα πάμε με το combo Χ2 & να δεχτούν από μία κάρτα και οι δύο ομάδες (1.90 Stoiximan).

Ό,τι ισχύει για την Αζαξιό ισχύει ως ένα βαθμό και για την Τρουά. Κι αυτή στους 21 βαθμούς, χωρίς νίκη για 12 αγώνες, οφείλει σήμερα να παίξει για το τρίποντο. Εντός έδρας βρίσκει δίχτυα αλλά πίσω «μπάζει» γενικώς. Η Κλερμόν είναι άνετη βαθμολογικά και έχει σκοράρει και σε πολύ πιο δύσκολες έδρες από το «Σταντ ντε λ΄Ομπ». Στο 1.84 κυκλοφορεί το αμφίτερμα, θα τιμηθεί.

Λογικός μοιάζει τη δεδομένη στιγμή ο άσος της Μονπελιέ. Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Μισέλ Ντε Ζακαριάν (5-2-0) πετυχαίνει την Τουλούζ ντεφορμέ (πέντε ήττες στα έξι τελευταία για τη Ligue 1) και κουρασμένη από το παιχνίδι με την Αννεσί (προκρίθηκε με 1-2 στον τελικό). Έχει και την παράδοση με το μέρος της (έξι νίκες στα επτά πιο πρόσφατα ως γηπεδούχος η Μονπελιέ). Στο 2.10 (Novibet) ο άσος είναι αποδεκτός.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Προγνωστικά Γαλλίας: Στήριγμα τα φαβορί

Λογικά φαβορί μοιάζουν Μονακό και Μαρσέιγ. Οι Μονεγάσκοι φιλοξενούνται στο «Μποζουάρ» από την κουρασμένη Ναντ που άφησε πολλή ενέργεια στη νίκη-πρόκριση απέναντι στη Λιόν. Μόλις τέσσερεις νίκες φέτος στην έδρα τους τα «καναρίνια», μία στα τελευταία έξι (κόντρα στη Λοριάν). Η Μονακό αντιθέτως έκανε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, εκτός έδρας είναι εξαιρετική φέτος (9-4-1) και έχει και πολύ καλή παράδοση γενικά απέναντι στη Ναντ (τρία διπλά στα τέσσερα πιο πρόσφατα για τη Ligue 1, μία ήττα σε δέκα ματς από το ’13 έως σήμερα στο «Μποζουάρ»). Σε τιμές διπλασιασμού κυκλοφορεί το διπλό, έχει σίγουρα αξία. 

Η Μαρσέιγ δεν κέρδισε ούτε τη Μονπελιέ εντός (πέμπτο χωρίς νίκη στο «Βελοντρόμ») αλλά εκτός έδρας έχει την καλύτερη συγκομιδή στη Ligue 1 (11-2-1 με οκτώ σερί διπλά). Η Λοριάν του δεύτερου γύρου δεν έχει καμία σχέση με αυτή του πρώτου ενώ και οι Μασσαλοί διατηρούν εντυπωσιακή παράδοση στο «Μουστουάρ» (8-4-2 από το 2002 έως σήμερα). Πιο χαμηλά εδώ το διπλό, θα το συνδυάσουμε με over 1,5 (εννοείται μέσω bet builder) μιας και μόνο στην έδρα της Ρεν η Μαρσέιγ έμεινε στο ένα γκολ. 

Τέλος, θα πάρουμε και δύο δυάδες με εύστοχα σουτ παικτών.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Όλα τα προγνωστικά μου

Combo
14:00
Λιόν - Ρεν
2 dnb
2.45
BET: 7 units
Combo
16:00
Αζαξιό - Οσέρ
X2 & να δεχτούν από μία κάρτα και οι δύο ομάδες
1.90
BET: 10 units
Μονό
16:00
Τρουά - Κλερμόν
Goal/goal
1.84
BET: 15 units
Μονό
16:00
Μονπελιέ - Τουλούζ
1
2.10
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.85
16:00
Μονπελιέ - Τουλούζ
1+ σουτ στην εστία Σαβανιέ
1.50
16:00
Τρουά - Κλερμόν
1+ σουτ στην εστία Μπαλντέ
1.90
BET: 10 units
Μονό
18:05
Ναντ - Μονακό
2
2.00
BET: 12 units
Δυάδα απόδοσης 6.00
18:05
Ναντ - Μονακό
1+ σουτ στην εστία Μπεν Σεγκίρ
2.00
21:45
Λοριάν - Μαρσέιγ
1+ σουτ στην εστία Νούνο Ταβάρες
3.00
BET: 5 units
Combo
21:45
Λοριάν - Μαρσέιγ
2 & over 1,5
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις