Η αλλεργία στη νίκη οδηγεί στο 3.65

προγνωστικά

Τρεις επιλογές από τρία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα περιλαμβάνονται στην στήλη της Κυριακής για τον #Bats.

Φτωχό το πρόγραμμα σήμερα, κυρίως λόγω της απουσίας αγώνων στην Serie A, όμως εξακολουθούν να υπάρχουν ευκαιρίες σε υψηλές αποδόσεις για τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Λυών – Ρεν

Στο μεσημεριανό παιχνίδι της ημέρας για τη Ligue 1, η Λυών αντιμετωπίζει τη Ρεν σε μια πολύ δυνατή σύγκρουση. Οι δύο ομάδες υποχρέωσαν την Παρί Σεν Ζερμέν σε δύο συνεχόμενες ήττες εντός έδρας. Πρώτα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 2-0 στο «Παρκ Ντε Πρενς» κι έπειτα οι γηπεδούχοι με 1-0 την περασμένη αγωνιστική. Πρώτη νίκη της Λυών μετά από τρία παιχνίδια, για να ακολουθήσει η ήττα κι ο αποκλεισμός από τη Ναντ στο κύπελλο. Από την άλλη, η Ρεν ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από τη Λανς την προηγούμενη αγωνιστική και υποχώρησε στην 6η θέση.

Η ευρωπαϊκή έξοδος αποτελεί πολύ δύσκολο και φιλόδοξο εγχείρημα για την Ολιμπίκ, καθώς με 44 βαθμούς απέχει αρκετά από τις προνομιούχες θέσεις. Τον τελευταίο καιρό έχει βελτιωθεί αισθητά σε σχέση με την αρχή της σεζόν, όμως εξακολουθεί να μην είναι αρκετά σταθερή ώστε να σκαρφαλώσει σημαντικά στη βαθμολογία. Αντίθετα, η Ρεν περνάει μια περίεργη περίοδο όμως έδειξε στο Παρίσι ότι έχει την ικανότητα να πάρει μεγάλα αποτελέσματα. Παραδόξως, είναι καλύτερη εκτός έδρας απ’ ό,τι εντός τον τελευταίο καιρό. Η πρόσφατη παράδοση είναι αρκετά ευνοϊκή για αυτήν, καθώς στις τελευταίες έξι επισκέψεις της στην έδρα της Λυών μετρά πέντε νίκες. Ποντάρουμε στο να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και να φύγει με το διπλό, σε απόδοση 3.45 στη Novibet.

Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ

Η λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι με την Κολωνία αποτέλεσε την πέμπτη συνεχόμενη απώλεια βαθμών της Γκλάντμπαχ. Πλέον το μόνο που απομένει είναι και μαθηματικά να μείνει εκτός Ευρώπης, καθώς ήδη η διαφορά από την 7η θέση είναι τεράστια. Αντίθετα, η Βόλφσμπουργκ μπορεί να βρίσκεται μόλις μία θέση πιο ψηλά, αλλά είναι πολύ κοντά στις ομάδες της εξάδας και έχει βάσιμες ελπίδες για να διεκδικήσει την ευρωπαϊκή έξοδο.

Ωστόσο, με γκέλες όπως το 2-2 με την Άουγκσμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική δύσκολα θα το καταφέρει αυτό. Το αήττητο σερί της στα τελευταία πέντε παιχνίδια συνδυάζεται με τρεις ισοπαλίες, και πλέον έχει φτάσει τις εννιά σε 26 ματς. Οι οκτώ ισοπαλίες των γηπεδούχων δεν είναι λίγες κι αυτές. Τον τελευταίο καιρό η ομάδα του Φάρκε μοιάζει να προσπαθεί περισσότερο να μην χάσει παρά να κερδίσει. Σήμερα ίσως βρίσκει μια ομάδα που της ταιριάζει, και γι’ αυτό δύσκολα το ματς θα ξεφύγει προς κάποια κατεύθυνση. Αξίζει η επιλογή του Χ, με απόδοση 3.65 στη Fonbet.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Μπέτις – Καντίθ

Μπορεί στην κορυφή της La Liga η κατάσταση να είναι ξεκάθαρη, όμως η μάχη για τις θέσεις 4-6 είναι πάρα πολύ δυνατή. Η Μπέτις πλέον βρίσκεται μόλις έναν βαθμό μπροστά από την έκτη Βιγιαρεάλ, και για καλή της τύχη δεν αυξήθηκε η διαφορά των τριών βαθμών από την τέταρτη Σοσιεδάδ. Η κυπελλούχος Ισπανίας υποδέχεται την Καντίθ σήμερα με στόχο την επιστροφή στις νίκες. Η εικόνα της είναι αρκετά ασταθής τον τελευταίο καιρό και έχει την ευκαιρία με νίκη να αποκτήσει ξανά κάποια ηρεμία, αυξάνοντας παράλληλα τη διαφορά από τους διώκτες της.

Η αντίπαλός της είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που είδε το αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων της να σταματά από την Σεβίλλη, στην εντός έδρας ήττα με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Βασικό της όπλο είναι η άμυνα, όμως δεν την έχει φέρει ψηλά στη βαθμολογία, παρά μόνο σε μια αγχωτική μάχη για την παραμονή. Ποιοτικά απέχει έτη φωτός από την Μπέτις και έτσι κι αλλιώς ζορίζεται στα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της. Δίνουμε προβάδισμα στους Ανδαλουσιάνους, και ο άσος με over 1,5 έχει μεγάλη αξία στο 2.27 της WinMasters.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
14:00
Λυών - Ρεν
2
3.45
BET: 13 units
Μονό
16:30
Γκλάντμπαχ - Βόλφσμπουργκ
Χ
3.65
BET: 12 units
Combo
17:00
Μπέτις - Καντίθ
1 & over 1,5
2.27
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις