Ολυμπιακός – Μπασκόνια προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός - Μπασκόνια προγνωστικά

Ολυμπιακός - Μπασκόνια προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μπασκόνια ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – Μπασκόνια προγνωστικά

  • Γήπεδο: ΣΕΦ
  • Χωρητικότητα: 11.390
  • Προϊστορία: Στις τελευταίες δέκα μεταξύ τους αναμετρήσεις για την Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός μετράει έξι νίκες ενώ η Μπασκόνια τέσσερις.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός θέλει στο παιχνίδι με την Μπασκόνια να εξασφαλίσει την πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης στην κανονική περίοδο της φετινής Ευρωλίγκα, και να αποδείξει πια με κάθε τρόπο πως είναι το απόλυτο φαβορί για την κούπα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από μια μέτρια εμφάνιση στην Σερβία κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα όπου γνώρισε και την ήττα, ωστόσο στο σημερινό παιχνίδι είναι το φαβορί, και θέλει μπροστά στον κόσμο της να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις πριν τα πλέι-οφς. Η βδομάδα που διανύουμε έχει αφήσει μόνο χαμόγελα στα πρόσωπα των φίλων του Ολυμπιακού, αφού η ΚΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου τόσο του Σακίλ Μακκίσικ έως το 2025, αλλά και του Τόμας Ουόκαπ έως το 2027.

Απουσίες: Όλοι οι αθλητές βρίσκονται στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.
 
Stat attack: Στα τελευταία δέκα παιχνίδια που έχει δώσει για όλες τις διοργανώσεις, ο Ολυμπιακός μετράει οκτώ νίκες και δύο ήττες.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Ρεπορτάζ Μπασκόνια

Η Μπασκόνια βρίσκεται στο “κυνήγι” της όγδοης θέσης που δίνει εισιτήριο για τα πλέι-οφς της διοργάνωσης, και μόνο με νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ θα καταφέρει να την κατακτήσει. Οι Βάσκοι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση νικώντας Μανρέσα και Βιλερμπάν, με ιδιαίτερη ευκολία, την προηγούμενη εβδομάδα, και προκειμένου να μην αφήσει την σεζόν να πάει χαμένη, θέλει να κάνει την έκπληξη και να φύγει από το Φάληρο με το “διπλό”.
 
Απουσίες:  Εκτός με πρόβλημα τραυματισμού ο Σεντεκέρσκις.
Stat attack: Έξι συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις για την Μπασκόνια.

Ολυμπιακός - Μπασκόνια προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός είναι σαφώς το φαβορί της αναμέτρησης, έχει κίνητρο για την πρώτη θέση, ποιότητα, και ανεβασμένη ψυχολογία.
Οι δυο ομάδες έχουν επιθετικές αρετές και αυτό μας οδηγεί ταυτοχρόνως και σε επιλογή over. Η επιλογή μας είναι λοιπόν Ολυμπιακός και over 160.5 πόντοι στο 2.01 από τη Novibet. 
Combo
21:00
Ολυμπιακός - Μπασκόνια
1 & over 160,5
2.01
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις