Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Σοσιεδάδ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Σοσιεδάδ προγνωστικά

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Σοσιεδάδ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Σοσιεδάδ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Σοσιεδάδ προγνωστικά

  • «Σαν Μαμές» (53.331), Μπιλμπάο.
  • Διαιτητής: Θέσαρ Σότο Γκράδο.
  • Πρώτος γύρος: Ρεάλ Σοσιεδάδ – Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-1.
  • Στα 188 συνολικά βασκικά ντέρμπι που έχουν διεξαχθεί, η Μπιλμπάο υπερτερεί με 77 νίκες έναντι 61 της Σοσιεδάδ, ενώ 50 ματς έμειναν στην ισοπαλία.
  • Η Σοσιεδάδ έχει το πλεονέκτημα στις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους, καθώς μετρά επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα τελευταία έντεκα ματς.
  • Τέσσερις από τις τελευταίες έξι αναμετρήσεις τους είχαν under 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Αθλέτικ Μπιλμπάο

Ξεπέρασε ψυχολογικά τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του κυπέλλου, παίρνοντας σπουδαία νίκη στη Βαρκελώνη επί της Εσπανιόλ. Τα αδέρφια Γουίλιαμς είχαν κέφια, καθώς ο Ινιάκι άνοιξε το σκορ στο 22’ κι ο Νίκο πέτυχε το 0-2 στο 75’, με το γκολ του δεύτερου να φαίνεται ικανό να «κλειδώσει» τη νίκη για τους Βάσκους. Ωστόσο, η Εσπανιόλ κατάφερε να μειώσει στο 90’ με τον Νταρντέρ, και το φινάλε για αυτήν θα ήταν πολύ πιο δραματικό αν δε δεχόταν δύο κίτρινες σε διάστημα λίγων δευτερολέπτων ο Αλέις Βιδάλ, με αποτέλεσμα η Μπιλμπάο να κρατήσει χωρίς πρόβλημα το υπέρ της 2-1. Δέκα στροφές πριν το τέλος της χρονιάς, η ομάδα του Βαλβέρδε βρίσκεται στην 7η θέση και εφόσον την κρατήσει, αν παράλληλα η συντοπίτισσά της Οσασούνα ηττηθεί στον τελικό του κυπέλλου, θα εξασφαλίσει την έξοδο στο Conference League. Την κυνηγούν η Οσασούνα (-2) κι η Βαγεκάνο (-3), ενώ η ίδια έφτασε στο -5 από την έκτη Μπέτις.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία επτά ματς της έχουν επιτευχθεί under 2,5 τέρματα.

Απουσίες: Αμφίβολος ο γκολκίπερ Σιμόν λόγω ασθένειας. Σίγουρα εκτός οι Λέκουε και Μορθίγιο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Αγκιρεθαμπάλα – Ντε Μάρκος, Βιβιάν, Ι. Μαρτίνεθ, Μπερσίτσε – Βέσγκα, Ν. Γκαρθία – Ν. Γουίλιαμς, Σανθέτ, Ι. Γουίλιαμς – Γκουρουθέτα.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Ρεπορτάζ Ρεάλ Σοσιεδάδ

Επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα με μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της εδώ και καιρό. Ήταν απόλυτα κυρίαρχη και ανώτερη της Χετάφε και την κέρδισε με 2-0 εντός έδρας για να φτάσει τους 51 βαθμούς. Από μοιραίος έγινε… ωραίος ο Ογιαρθάμπαλ καθώς στο 44’ έχασε πέναλτι πραγματοποιώντας τραγική εκτέλεση, αλλά τρία λεπτά αργότερα σκόραρε με κεφαλιά εξ επαφής για να ανοίξει το σκορ. Στο 60’ ο Κούμπο πέτυχε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων έπειτα από ασίστ του Μερίνο, πιστοποιώντας την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του. Πολύ σημαντικό τρίποντο για τους Βάσκους που παρέμειναν στο +4 από τη Βιγιαρεάλ και διατήρησαν σημαντικό προβάδισμα για την κατάληψη της 4ης θέσης. Η διαφορά από την τρίτη Ατλέτικο βρίσκεται στους έξι βαθμούς, επομένως εύλογα ο στόχος για το υπόλοιπο της σεζόν είναι η ομάδα του Αλγουαθίλ να βγει στο Champions League της επόμενης χρονιάς.

Stat attack: Τα εννιά τελευταία της ματς είχαν under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Κανένα νέο πρόβλημα για την Σοσιεδάδ, με δεδομένες τις απουσίες των μακροχρόνια τραυματιών Μερκελάνθ και Σαντίκ. Επιστρέφουν από την τιμωρία τους οι Θουμπελδία και Θουμπιμέντι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Ρεμίρο – Γκοροσάμπελ, Λε Νορμάντ, Θουμπελδία, Μουνιόθ – Μέντεθ, Θουμπιμέντι, Μερίνο – Ν. Σίλβα – Κούμπο, Ογιαρθάμπαλ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Σοσιεδάδ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Πέραν του γοήτρου που πάντα αποτελεί σημαντικό παράγοντα στα ντέρμπι, υπάρχει και μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο για τις δύο ομάδες. Αμφότερες δείχνουν να έχουν ξεπεράσει ένα κακό διάστημα αρκετών αγώνων χωρίς νίκη, ακόμα όμως δεν έχουν βρει την απαιτούμενη σταθερότητα. Πολλή ένταση και νευρικότητα παρατηρούμε στα παιχνίδια και της Μπιλμπάο αλλά και της Σοσιεδάδ, καθώς και λίγα γκολ. Θα πάμε με την ισοπαλία που πληρώνει 3.25 στη Novibet, αλλά και την ειδική επιλογή του να βγει κόκκινη κάρτα σε απόδοση 3.35 στην Betshop.

Μονό
17:15
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Σοσιεδάδ
Χ
3.25
Ειδικό
17:15
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Σοσιεδάδ
Κόκκινη κάρτα
3.35
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις