Φαβορί σε φόρμα που πληρώνουν

προγνωστικά

Προγνωστικά ποδοσφαίρου Κυριακής από τον #TheMagician με μεγάλες αποδόσεις αλλά και μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης.

Καλημέρα σας. Ρισκάραμε λίγο παραπάνω την Παρασκευή στο διπλό της Νάπολι, το οποίο επιβεβαιώθηκε αλλά δεν σκόραρε ο Γεωργιανός με αποτέλεσμα να μείνουμε με 3/4 σημεία. Για σήμερα επιλέξαμε παιχνίδια με μεγάλες αποδόσεις που αξίζουν όμως την προσοχής μας. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Προγνωστικά: Στο κυνήγι της Ευρώπης

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Αυστρία. Ολοκληρώθηκε ο κανονικός γύρος των 22 αγωνιστικών και έχουμε μπει στους ομίλους. Στον όμιλο για την ανάδειξη του πρωταθλητή, συμμετέχουν οι έξι πρώτες ομάδες και η Ραπίντ Βιέννης με 16 βαθμούς (κομμένοι στη μέση) βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Οι πρώτες τρεις δίνουν σίγουρο ευρωπαϊκό εισιτήριο ενώ ο τέταρτος με τον πέμπτο δίνουν αγώνα μπαράζ. Υπέκυψε στην ανωτερότητα της Στουρμ Γκρατς και ηττήθηκε με 3-1 στον πρώτο αγώνα του ομίλου αρχίζοντας με το αριστερό τις υποχρεώσεις της. Η τέταρτη θέση απέχει μόλις ένα πόντο μακριά ενώ η τρίτη τέσσερις. Επιστρέφει στην έδρα της όπου έχει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία και έχοντας σκοράρει στις δέκα από τις έντεκα αναμετρήσεις της εκεί. Αντίπαλος της θα είναι η Αούστρια Κλάγκενφουρτ, η οποία είναι ένα βαθμό πίσω. Με ήττα ξεκίνησε και αυτή από την Σάλτσμπουργκ, εντός έδρας με 0-3 αν και το πάλεψε κατά διαστήματα. Μόλις μια φορά δεν σκόραρε σε εκτός έδρας παιχνίδι, στα τέλη του Αυγούστου. Έκτοτε, στις οχτώ σερί φορές που βρήκε δίχτυα μετράει επτά goal/goal και over 2,5. Μπορεί για το κάτι παραπάνω με το επιθετικό της τρόπο παιχνιδιού.

Ομάδες με τους ίδιους στόχους και πολλά κοινά χαρακτηριστικά στον τρόπο παιχνιδιού. Επιλογή μας το goal/goal & over 2,5 με απόδοση 2.21 στην Betshop.

Βρήκε ρυθμό

Ο λόγος για την Μονπελιέ, η οποία με το που άλλαξε προπονητή στις 12 Φεβρουαρίου και προσέλαβε τον Μισέλ ντε Ζακαριάν παραμένει αήττητη για επτά σερί παιχνίδια. Ειδικά εντός έδρας έχει τρεις νίκες, όλες με over 2,5 και μια ισοπαλία με την σκληροτράχηλη αμυντικά Λανς. Δεν πρόκειται να κινδυνέψει ενώ και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια απέχουν δώδεκα βαθμούς με εννέα αγωνιστικές ν’ απομένουν. Απελευθερωμένη η ομάδα από άγχος παίζει πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο. Τελευταίο της κατόρθωμα η ισοπαλία με 1-1 μέσα στην Μαρσέιγ την προηγούμενη αγωνιστική όπου την κοίταξε στα μάτια χωρίς να βγάλει άγχος στο παιχνίδι της. Χωρίς απουσίες.

Οι φιλοξενούμενοι της Τουλούζ αντιθέτως δεν τα πηγαίνουν καλά τελευταία. Με τους 35 βαθμούς που έχουν, βρίσκονται στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα καθώς θέλουν δύο – τρία καλά αποτελέσματα για ν’ αρχίσουν να σκέφτονται τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Στα τελευταία έξι στο πρωτάθλημα μετράνε πέντε ήττες, με την τελευταία να λαμβάνει χώρα στην έδρα της 15ης Μπρεστ με 3-1. Το μόνο παρήγορο είναι ότι προκρίθηκαν στον τελικό του κυπέλλου Γαλλίας, όπου θ’ αντιμετωπίσουν την Ναντ στις 29 Απριλίου και μπορούν με την κατάκτηση να σώσουν την πολύ μέτρια χρονιά.

Έχουν ν’ αποδείξουν πράγματα ακόμη οι παίχτες της Μονπελιέ, ενώ οι φιναλίστ του κυπέλλου είναι πολύ ντεφορμέ αυτή την περίοδο. Επιλογή μας ο άσος με απόδοση 2.11 στην Betshop.

Υπόσχονται θέαμα

Μεταφερόμαστε στο νησί. Η αλλοπρόσαλλη φέτος Λίβερπουλ συμπλήρωσε τέσσερα επίσημα παιχνίδια χωρίς νίκη. Βέβαια και τα τέσσερα ήταν εκτός έδρας και τώρα επιστρέφει στο «Άνφιλντ» που είναι με διαφορά πιο επιθετική και πιο αποτελεσματική. Μόλις δυο ήττες στα 19 εντός έδρας, η μια από την Ρεάλ Μαδρίτης στις 21 Φεβρουαρίου και η δεύτερη από την Λιντς για το πρωτάθλημα. Με τους 43 βαθμούς (οι 30 εντός έδρας) που έχει συγκεντρώσει βρίσκεται στο -10 από τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League, ενώ απομένουν δέκα αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση της Premier League.

Από την άλλη η Άρσεναλ, έχει διαψεύσει (καιρό τώρα) κάθε δύσπιστο φίλαθλο για τις φετινές της ικανότητες και φιλοδοξίες. Κάθε αγωνιστική που περνάει έρχεται όλο και πιο κοντά στον τίτλο παίζοντας πειστικό ποδόσφαιρο. Έχοντας παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο, απέχει από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι πέντε βαθμούς, η οποία την καταδιώκει. Διέλυσε με 4-1 την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας την Λιντς με σκόρερ τους Ζεσούς (2), Γουάιτ και Τζάκα. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα στα τέλη του μήνα με Μάντσεστερ Σίτι (εκτός), Τσέλσι (εντός) και Νιούκαστλ (εκτός).

Αμφότερες οι ομάδες θέλουν την νίκη, με τους γηπεδούχους να είναι ανταγωνιστικοί μόνο εντός έδρας ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι τα πηγαίνουν περίφημα και μακριά από την έδρα τους (11-1-2). Κρατάμε το goal/goal και over 2,5 από την αναμέτρηση, με απόδοση 1.90 στην Betshop.

Προγνωστικά: Δαυίδ εναντίον Γολιάθ

Συνεχίζουμε στην Τσεχία. Η Παρντούμπιτσε βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς σε 25 αγώνες. Σε πέντε αγωνιστικές ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια και εκκινούν μετά οι όμιλοι για την ανάδειξη του πρωταθλητή (1-6), για τις ενδιάμεσες θέσεις (7-10) και για τον υποβιβασμό (11-16). Απέχει έξι βαθμούς από την απευθείας σωτηρία χωρίς να μπλέξει. Έχει ένα μικρό σερί εντός έδρας με 2-1-0 αλλά χρειάζονται και εκτός έδρας βαθμοί για να σώσει την χρονιά. Διαθέτει την χειρότερη εντός έδρας α) επίθεση του πρωταθλήματος και β) συγκομιδή βαθμών.

Αντίπαλος της θα είναι η πρωτοπόρος Σπάρτα Πράγας, η οποία σ’ αντίθεση με τους γηπεδούχους έχει την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση με τους περισσότερους βαθμούς μαζεμένους μακριά από την έδρα της. Με 57 βαθμούς ισοβαθμεί στην κορυφή με την έτερη ομάδα της πρωτεύουσας, την Σλάβια Πράγας. Συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες εκτός, οι τρεις με over 2,5 ενώ συνολικά μετράει οχτώ σερί νίκες στο πρωτάθλημα, οι επτά με τουλάχιστον τρία γκολ στον αγώνα. Είναι κλάσεις ανώτερη από την γηπεδούχο και δεν αναμένεται να παίξει με την φωτιά σήμερα για να πάει με όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογία και χωρίς απώλειες στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής εντός με την Σλάβια Πράγας.

Αδιαφιλονίκητο φαβορί οι φιλοξενούμενοι. Θα κρατήσουμε το 2 και over 2,5 με απόδοση 1.91 στην Betshop.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Από την άσπρη βούλα

  • Θα κλείσουμε τα προγνωστικά μας με δυο ξεχωριστές προτάσεις ρίσκου. Εντοπίσαμε δυο αγώνες στους οποίους οι διαιτητές δείχνουν την άσπρη βούλα πολύ εύκολα και πολύ συχνά.
  • Ο πρώτος είναι στο Μπέτις – Καντίθ, όπου διαιτητής είναι ο Γκουιλέρμο Φερνάντεζ. Ο εν λόγω διαιτητής σε 13 αγώνες φέτος στην La Liga έχει δείξει εννέα φορές το σημείο του πέναλτι και βρίσκουμε με απόδοση 3.30 τον over 0,5 καταλογισμό πέναλτι στην Novibet.
  • Ο έτερος είναι από το παιχνίδι της Bundesliga, Χόφενχαϊμ – Σάλκε, όπου ο Δρ. Ματίας Γιόλενμπεκ σε δέκα αναμετρήσεις έδωσε επτά πέναλτι. Πιο υποψιασμένοι εδώ οι μπουκ μας δίνουν τον over 0,5 καταλογισμό πέναλτι με απόδοση 3.05 στην Novibet.

Όλα τα προγνωστικά μου

Δυάδα απόδοσης 4.22
15:30
Ραπίντ Βιέννης - Αούστρια Κλάγκενφουρτ
Goal/goal & over 2,5
2.21
20:00
Παρντούμπιτσε - Σπάρτα Πράγας
2 & over 2,5
1.91
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 4.01
16:00
Μονπελιέ - Τουλούζ
1
2.11
18:30
Λίβερπουλ - Άρσεναλ
Goal/goal & over 2,5
1.90
BET: 20 units
Δυάδα ρίσκου απόδοσης 10.06
17:15
Μπέτις - Καντίθ
Over 0,5 καταλογισμός πέναλτι
3.30
20:30
Χόφενχαϊμ - Σάλκε
Over 0,5 καταλογισμός πέναλτι
3.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις