Ένα έμεινε για να τα χιλιάσει

προγνωστικά Γερμανίας

Εννέα επιλογές με σημεία, γκολ και σκόρερ έχει στα σημερινά προγνωστικά Γερμανίας ο #Psyradios.

Είπαμε, αν δεν θέλει, δεν θέλει ρε παιδί μου. Είπα να κόψω τις δυάδες να επικεντρωθώ σε μονές επιλογές στη τελευταία μας συνάντηση στα προγνωστικά Γερμανίας εδώ και τι κατάφερα πάλι; Ένα καλοπληρωμένο αμφίσκορο που δεν επαληθεύτηκε ποτέ, καθώς, όταν η Ουνιόν αποφάσισε να παίξει μπάλα, βρέθηκε ο διαιτητής και ο VAR που δεν υπέδειξαν πασιφανέστατο πέναλτι υπέρ της, σε χέρι του αμυντικού της Φρανκφούρτης. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έρχεται και η εμφάνιση της Μπάγερν στο δεύτερο ημίχρονο στο Μόναχο, με το επιμέρους σκορ στο ημίχρονο να είναι 1-1 να μην μπορεί να σκοράρει, τουλάχιστον να πληρωθούμε την αποδοσάρα στο τριπλασιασμό με το οβερ 3,5 σε συνδυασμό με το αμφίσκορο. Να ναι καλά τουλάχιστον το ζωντανό στοίχημα, καθώς, παρακολουθώντας όλο το ματς έδωσα το διπλό του Φράιμπουργκ εκεί στο 80’ και πληρώθηκε αρκετός κόσμος στη μεγάλη μας παρέα στο Telegram.

Καινούργιο ΣΚ, καινούργια τύχη λοιπόν και πάμε ευθύς αμέσως να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μενού στα προγνωστικά της Γερμανίας, καθώς η 27η αγωνιστική σε Zweite και Bundesliga έβγαλαν διάφορες καλοπληρωμένες επιλογές.

  • Άξιο συγχαρητηρίων το τμήμα σκάουτινγκ της Μάιντζ που μεσούσης της περιόδου έφερε από το Στρασβούργο τον Λουντοβίκ Αζόρκ. Ο θηριώδης φορ των γηπεδούχων μετά από ένα διάστημα προσαρμογής στη πρωτεύουσα του Καρναβαλιού έχει ξεκινήσει την απόσβεση του ποσού που δαπανήθηκε για την απόκτηση του και μαζί με τους Ινγκβάρτσεν και Ονισίβο έχουν κάνει τη Μάιντζ απίστευτα επιθετική. Η Βέρντερ άμυνα δεν έχει, έχει όμως Φούλκρουγκ και Ντουκς, οπότε πάμε για ματς ροντέο.
  • Άξιο απορίας να δίνεται η Άουγκσμπουρκ αουτσάιντερ στην έδρα της απέναντι στη Κολωνία, η οποία δεν σκοράρει ούτε με αίτηση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο επιθετικός της γηπεδούχου Μπερίσα έχει μόνος του ένα γκολ περισσότερο, από ότι όλη η ομάδα της Κολωνίας στο δεύτερο γύρο. Με 13 από τους 15 πιθανούς πόντους εντός κερδισμένους στο 2023 ο άσος μοιάζει δώρο. Από κοντά και το over των καρτών σήμερα, καθώς οι δύο αντίπαλοι λατρεύουν το physical παιχνίδι.
  • Αφού μεσοβδόμαδα απέκλεισε τη Μπάγερν στο DFB Pokal, το Φράιμπουργκ καλείται να διατηρήσει το αήττητο σερί των 12 αγώνων στην έδρα του απέναντι στην ίδια αντίπαλο. Εάν καταφέρει και σκοράρει εκ νέου γίνεται η 21η ομάδα στην ιστορία της Bundesliga που φτάνει τα 1000 γκολ στη διοργάνωση. Απέναντι στη προβληματική άμυνα των Βαυαρών θα βρει εκ νέου τις ευκαιρίες του, για να πληρωθούμε το τίμιο αμφίσκορο, το οποίο παίζεται άνετα ως στήριγμα σε παρολί. Ο Μουσιάλα επιστρέφοντας μετά το τραυματισμό του στο ματς του κυπέλου ήταν ο μοιραίος παίκτης που υπέπεσε στο πέναλντι λίγο πριν τη λήξη του ματς. Ελλείψει Τσούπο Μότινγκ λόγω τραυματισμού, αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, κυρίως όμως αναμένεται να πάρει πολλές προσπάθειες. Θα τον εμπιστευτώ τον μικρό, σίγουρα θα θελήσει να εξιλεωθεί.
  • Φαβορί και δικαιολογημένα ο άσος της Λεβερκουζεν, αν και θα τον ήθελα λίγο πιο ψηλά. Τρέχει 6 σερί νίκες στην έδρα της, η επάνοδος των Βιρτς και Φριπόνγκ και το φορμάρισμα του Ντιαμπί, εχουν παρασύρει όλη την ομάδα σε πορεία πρωταθλητισμού στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και σε απόσταση βολής από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η Φρανκφούρτη μπορεί να προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλου, δεν σημαίνει όμως σε καμία περίπτωση, ότι ξεπέρασε το ντεφορμάρισμα της ή ότι έλυσε τα αμυντικά της προβλήματα και σήμερα αναμένεται να αντιμετωπίσει πάρα πολλά εκ νέου. Τίμιο το over και ακόμα πιο τίμια η τιμή που προσφέρει η διπλή των γηπεδούχων συνδυαστικά με αυτό.
  • Και εκεί που το 2023 έγραφε μόνο νίκες για τη Μπορούσια του Ντόρτμουντ, ήρθαν δύο συνεχόμενες σφαλιάρες, αρχής γενομένης στο Μόναχο και τη 4αρα από τη Μπάγερν και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τη Λειψία τη Τετάρτη και πλέον μόνος εφικτός στόχος για φέτος έμεινε η Σαλατιέρα για τους Βεστφαλούς. Και η Ουνιόν προβληματίζει το τελευταίο διάστημα σε ό,τι αφορά τις εκτός έδρας εμφανίσεις της, παρόλα αυτά κρατά σταθερά τη θέση που οδηγεί στο Champions League του χρόνου. Καλοπληρωμένη η επιλογή να σκοράρουν αμφότερες, μας το χρωστάει η Ουνιον από τη Τρίτη άλλωστε.
  • Στο Βερολίνο έρχεται η ομάδα που μας έχει νικήσει τις τελευταίες έξι φορές που μας επισκέφτηκε εμάς τη Χέρτα και μάλιστα ανεβασμένη μετά τη πρόκριση και την εξαιρετική της εμφάνιση μεσοβδόμαδα απέναντι στη Ντόρτμουντ. Και εμείς η Λειψία ψάχνουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα καθώς είμαστε ακομα σε μειονεκτική θέση όσον αφορά το εισιτήριο του Champions League. Μάχη βλέπω δεν θα μπω σε λογική σημείου, μου κάνει το όβερ με γκολ εκατέρωθεν κιόλας. Βαθμολογικά μπορεί να καίγεται η Χέρτα, μπορεί να μέτρα και πολλές απώλειες, αλλά όποιος τη παρακολουθεί βλέπει, ότι τα παλεύει όλα τα ματς της. Εξαιρετικές και οι σχέσεις των δύο προπονητών με κοινή πορεία στη Μάιντζ.
  • Στη Zweite όλα τα λεφτά το ντέρμπι στη Χάιντενχαιμ με τη καλύτερη εντός έδρας ομάδα φέτος να υποδέχεται το τρένο της Πάουλι των 9/9 νικών. Βάσει βαθμολογίας οι φιλοξενούμενοι αναζητούν το διπλό που θα ροκανίσει και άλλο τη διαφορά από τις προνομιούχες θέσεις, με την ισοπαλία όμως να μην βολεύει και τους γηπεδούχους, εφόσον νωρίτερα το Αμβούργο έχει κερδίσει το Ανόβερο. Από ένα γκολ στο ματς για καθεμία και δυάδα με την ίδια επιλογή από νωρίς στο Αμβούργο καθώς και τοπικό ντέρμπι είναι και δεν είναι στα καλύτερα της γηπεδούχος για να την εμπιστευτώ.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Δυάδα απόδοσης 2.89
16:30
Μάιντζ- Βέρντερ Βρέμης
Over 2,5
1.72
16:30
Λεβερκούζεν – Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Over 2,5
1.68
Ειδικό
16:30
Λεβερκούζεν – Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Over 1,5 και στα δύο ημίχρονα
4.10
Μονό
16:30
Μάιντζ- Βέρντερ Βρέμης
Αζόρκ να σκοράρει
2.75
Δυάδα απόδοσης 3.23
16:30
Φράιμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου
Goal/goal
1.70
16:30
Μπορούσια Ντόρτμουντ – Ουνιόν Βερολίνου
Goal/goal
1.90
Μονό
16:30
Φράιμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου
Μουσιάλα να σκοράρει
2.95
Μονό
16:30
Άουγκσμπουργκ – Κολωνία
1Χ & over 1,5
2.00
Κάρτες
16:30
Άουγκσμπουργκ – Κολωνία
Over 4,5 κάρτες
2.35
Μονό
19:30
Χέρτα – Λειψία
Goal/goal & over 2,5
2.35
Δυάδα απόδοσης 2.77
14:00
Αμβούργο - Ανόβερο
Goal/goal
1.65
21:30
Χάιντενχαιμ – Σέντ Πάουλι
Goal/goal
1.68
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις