ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Καίγονται για νίκες τα «σφυριά» και η Δρέσδη

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Καίγονται για νίκες τα «σφυριά» και η Δρέσδη

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Καίγονται για νίκες τα «σφυριά» και η Δρέσδη

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Καίγονται για νίκες τα «σφυριά» και η Δρέσδη

προγνωστικά

Επιλογές από οκτώ πρωταθλήματα στα σημερινά προγνωστικά για τον #Mertzanidis με επιλογές που φτάνουν το 8.55.

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες, με αρκετό κέρδος έκλεισε το προηγούμενο σαββατοκύριακο αφού η Αούστρια Βιέννης και η Αλάνιασπορ χαρίσανε γκολ και θέαμα ενώ η Γουέστ Χαμ νίκησε με το φτωχό αλλά αρκετό 1-0. Ένταση είχαμε και στα ντέρμπι μας με τις κάρτες να επιβεβαιώνονται από το πρώτο ημίχρονο. Σήμερα έχουμε δράση σε όλα τα πρωταθλήματα με την ένταση να κορυφώνεται, αφού ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία υποδέχεται στο «Ολντ Τράφορντ» την Έβερτον. Τρομεροί οι γηπεδούχοι στην έδρα τους αφού μετράνε μόλις μία ήττα από την πρώτη αγωνιστική. Τα «ζαχαρωτά» κινδυνεύουν αφού είναι σε ισοβαθμία εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Πήρανε πολύτιμους πόντους αλλά πιστεύω σήμερα δεν έχουν τύχη απέναντι σε έναν αρκετά ικανό αντίπαλο.
  • Συνεχίζουμε με την Premier League αφού η Φούλαμ υποδέχεται την γειτονική Γουέστ Χαμ. Σε κακό φεγγάρι η Φούλαμ αφού έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες ενώ η απουσία του Μίτροβιτς παίζει καθοριστικό ρόλο. Η Γουέστ Χαμ πλήρωσε την κακή αμυντική της λειτουργία αφού δέχτηκε γελοία γκολ και δέχτηκε την μεγαλύτερη ήττα της για φέτος. Πιστεύω θα βγάλουνε εγωισμό μετά τον διασυρμό και θα επανορθώσουν. Όλα με οδηγούν προς το διπλό αφού καίγονται τα σφυριά για βαθμούς, για ασφάλεια παίρνουμε το draw no bet.
  • Ακόμα ένα παιχνίδι που θα κρίνουν πολλά για την συνέχεια είναι το ΛέστερΜπόρνμουθ. Προσπάθησε να πάρει κάτι η Λέστερ από την Βίλα αλλά η κόκκινη άλλαξε τις ισορροπίες και έδωσε μεγάλο προβάδισμα στους «χωριάτες» με αποτέλεσμα να φύγουν νικητές και την Λέστερ να βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Από την άλλη τώρα οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν από την αρκετά ανώτερη Μπράιτον και θα προσπαθήσουν με νύχια και με δόντια να μην ηττηθούν και σήμερα αφού αυτά τα παιχνίδια είναι αρκετά κομβικά. Θα πάω με τις «αλεπούδες» σε ένα combo με κάρτες.
  • Συνεχίζουμε με την Ντιναμό Δρέσδης η οποία πήρε την νίκη απέναντι στην Όσναμπρικ και έδειξε τις προθέσεις της. Κυνηγάει την Τρίτη θέση και τον προβιβασμό για αυτό πιστεύω πως σήμερα δεν θα ηττηθεί από την Έσεν η οποία είναι λίγο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.
  • Στην δεύτερη κατηγορία της Ελβετίας η Βιλ θα αντιμετωπίσει την Τουν σε ένα αρκετά υποσχόμενο σε γκολ ζευγάρι αφού και οι δύο ομάδες αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Πρώτη επιλογή το goal/goal.
  • Επιστρέφουμε στο νησί αλλά για χάρη της Σκωτίας, αφού σήμερα έχουμε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι στον κόσμο, το οποίο δεν είναι άλλο από το ΣέλτικΡέιντζερς. Θα επιλέξω την νίκη των προτεσταντών σε συνδυασμό με τις αρκετές κάρτες.
  • Στο αγαπημένο μας πρωτάθλημα, η Κασίμπασα θα αντιμετωπίσει την Τραμπζονσπόρ. Υπέστη ήττα σοκ με ανατροπή η παρέα του Μπακασέτα από την αρκετά κατώτερη Ανκαραγκούτσου με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός του κυπέλλου. Ανοιχτό παιχνίδι πιστεύω θα δούμε και σήμερα αφού οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται φαβορί αλλά έχουν δεχτεί 12 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Πρώτη επιλογή το goal/goal.
  • Στην Εσθονία η πρωτοπόρος Φλόρα Ταλίν θα ταξιδέψει μέχρι το Κουρεσάαρε για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Έχουν διαφορές οι δύο ομάδες για αυτό επιλέγω το διπλό με over.
  • Πηγαίνουμε εκτός Ευρώπης τώρα αφού η Γιοκοχάμα Μαρίνος θα αντιμετωπίσει την συμπολίτισσα Γιοκοχάμα. Από τα πρώτα φαβορί για πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι ενώ από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό οι φιλοξενούμενοι. Επιλέγουμε τον άσσο με over.
  • Τέλος κλείνουμε με παιχνίδι από την Αμερική αφού το Λος Άντζελες θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Όστιν. Ακόμα μία ομάδα που πάει για πρωτάθλημα φέτος και από τα πρώτα παιχνίδια έχει μπει αρκετά δυνατά αφού σε πέντε ματς είναι αήττητη. Επιλέγουμε την νίκη των γηπεδούχων.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Τι παίζουμε σήμερα

Δυάδα απόδοσης 2.95
13:00
Γιοκοχάμα Μαρίνος – Γιοκοχάμα
1 & over 1,5
1.55
17:00
Κουρεσάαρε – Φλόρα
2 & over 2,5
1.90
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.82
14:30
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον
1
1.54
17:00
Φούλαμ – Γουέστ Χαμ
2 dnb
1.83
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 8.55
14:30
Σέλτικ – Ρέιντζερς
1 & over 5,5 κάρτες
2.85
17:00
Λέστερ – Μπόρνμουθ
1 & over 3,5 κάρτες
3.00
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.53
15:00
Ντιναμό Δρέσδης – Έσεν
1
1.69
02:30
Λος Άντζελες – Όστιν
1
1.50
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.28
19:00
Βιλ – Τουν
Goal/goal
1.45
20:30
Κασίμπασα – Τραμπζονσπόρ
Goal/goal
1.57
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις