Αξία στο 4.00, γκολ στο 1.89

Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Μετά το 2/2 της Τετάρτης, ο #Fidel συνεχίζει δυναμικά και στην στήλη του Σαββάτου με σημεία σε Αγγλία και Γερμανία.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Δικαιώθηκα απόλυτα στα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης, καθώς στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ πληρωθήκαμε δύο πονταρίσματα που πίστεψα αρκετά, ως είδατε άλλωστε βάσει των unit μου. Επιστροφή στη δράση σήμερα Σάββατο, όπου το πρόγραμμα είναι γεμάτο στοιχηματικές ευκαιρίες.

Ζαριές σε Αγγλία και Γερμανία

Ξεκινάω τα σημερινά ψαγμένα προγνωστικά μου από το «Ολντ Τράφορντ». Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Έβερτον. Μάχονται για την εδραίωση στην τετράδα οι «κόκκινοι διάβολοι», ενώ για την παραμονή τους παίζουν οι φιλοξενούμενοι. Στέκομαι προσωπικά στον Μάρκους Ράσφορντ. Ο Άγγλος σταρ μετράει 15 τέρματα στην Premier League, έξι στο Carabao Cup κι άλλα έξι στο Europa League. Συνολικά φέτος 27. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και απέναντι στην ευάλωτη άμυνα της Έβερτον μπορεί να σημειώσει ακόμη ένα. Διπλασιάζει το γκολ του Ράσφορντ στη Novibet.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Συνεχίζω τη στήλη με το Φράιμπουργκ – Μπάγερν. Αμφότερες αναμετρήθηκαν και μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο Γερμανίας, με τη Φράιμπουργκ να επικρατεί με 2-1 στο Μόναχο. Μεγάλο αποτέλεσμα, που αν μη τι άλλο της δίνει έξτρα ψυχολογία ενόψει του αποψινού αγώνα, αλλά και της συνέχειας. Η Μπάγερν βέβαια είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση, αλλά και να συνεχίσει την πορεία της προς τον τίτλο. Αμυντικά βέβαια δεν πείθει κανέναν. Κρατάω το goal/goal με over 2,5 στο 1.89 από τη Novibet.

ΥΓ. Πλέον με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα pregame & live προτάσεις.

Δείτε εδώ τα ψαγμένα προγνωστικά μου

Μονό
14:30
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έβερτον
Γκολ Ράσφορντ
2.00
BET: 15 units
Μονό
14:30
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έβερτον
Να σκοράρει πρώτος: Ράσφορντ
4.00
BET: 5 units
Combo
16:30
Φράιμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου
Goal/goal & over 2,5
1.89
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις