Πληθώρα συνδυαστικών και μονών μέχρι το 2.95

προγνωστικά

Σάββατο γεμάτο μπάλα το σημερινό κι ο #Bats έχει πέντε προτάσεις από τα μεγάλα πρωταθλήματα.

Από το 2.00 μέχρι το 2.95 φτάνουν οι αποδόσεις των επιλογών στα προγνωστικά της ημέρας, από τις ματσάρες σε Premier League, Bundesliga και Serie A.

Προγνωστικά: Λεβερκούζεν – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Η 6η θέση του γερμανικού πρωταθλήματος παίζεται ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στους 40 βαθμούς, έναν λιγότερο από την ομάδα του Γκλάσνερ που θα παλέψει με νύχια και με δόντια να παραμείνει στην εξάδα. Το 2-0 επί της Ουνιόν μεσοβδόμαδα έβαλε τέλος στο σερί επτά αγώνων χωρίς νίκη για τους «αετούς» και τους έδωσε άνετα την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Εντός έδρας η Άιντραχτ γίνεται άλλη ομάδα σε σχέση με εκτός, καθώς μακριά από το γήπεδό της δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στα τελευταία οκτώ παιχνίδια.

Σε τρομερή φόρμα βρίσκεται το σύνολο του Αλόνσο με τις έξι συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη να της δίνουν την ελπίδα για μια πετυχημένη σεζόν. Η ευρωπαϊκή έξοδος μοιάζει πλέον εφικτή, ενώ οι αναμετρήσεις με την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ της δίνουν την ευκαιρία να βρεθεί στους «4» του Europa League. Απόψε έχει και τον κόσμο στο πλευρό της, οπότε μπορεί να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και να προσπεράσει την Άιντραχτ στη βαθμολογία. Το combo του άσου με over 1,5 προσφέρεται σε απόδοση 2.27 στη WinMasters και θα το τιμήσουμε.

Ντόρτμουντ – Ουνιόν Βερολίνου

Σε άλλη μια συναρπαστική αναμέτρηση των 16:30, η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου με στόχο να παραμείνει στο κυνήγι της Μπάγερν και μια μικρή ελπίδα ότι μπορεί να την προσπεράσει. Η περασμένη εβδομάδα ήταν εφιαλτική για τους Βεστφαλούς, καθώς μέσα σε δύο ματς το ενδεχόμενο να μείνουν άτιτλοι φέτος έγινε αρκετά πιθανό. Η ήττα με 4-2 από την Μπάγερν το προηγούμενο Σάββατο τους άφησε στη δεύτερη θέση, ενώ ακολούθησε κι ο αποκλεισμός από τη Λειψία με 2-0 για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Με το ίδιο σκορ έχασε στη Φρανκφούρτη και αποκλείστηκε από την Άιντραχτ κι η Ουνιόν, ενώ το όνειρο του πρωταθλήματος φαίνεται να έχει σβήσει μετά από μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων από τα μέσα Φεβρουαρίου μέχρι τον Μάρτιο. Μοναδικός στόχος πλέον για τους πρωτευουσιάνους είναι να διατηρήσουν την τρίτη θέση και στη χειρότερη να παραμείνουν στην τετράδα για να παίξουν του χρόνου στο Champions League.

Η εκτός έδρας παρουσία της Ουνιόν είναι που τη βάζει σε κίνδυνο, με τελευταίο της διπλό το 2-1 επί της Λειψίας στις 11 Φεβρουαρίου. Το έργο της γίνεται δυσκολότερο απόψε, καθώς αντιμετωπίζει ένα σύνολο που τρέχει σερί επτά εντός έδρας νικών και 14 αγώνων χωρίς ήττα. Μοιάζει αδύνατον, λοιπόν, να πάμε κόντρα στους ποιοτικότερους γηπεδούχους. Στο 2.00 βρίσκουμε τον άσο με over 1,5 στη Novibet.

Άστον Βίλα – Νότιγχαμ Φόρεστ

Με τον καλύτερο τρόπο εξελίσσεται η θητεία του Ουνάι Έμερι στον πάγκο της Άστον Βίλα, η οποία πηγαίνει από νίκη σε νίκη. Η πολύ απαιτητική σειρά εκτός έδρας αγώνων μέσα σε διάστημα λίγων ημερών στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, διότι οι «Βίλανς» κέρδισαν Τσέλσι και Λέστερ με 2-0 και 2-1. Πλέον, βρίσκονται στην 7η θέση και διεκδικούν με αξιώσεις μια ευρωπαϊκή θέση. Κάτι που φαντάζονταν ότι μπορεί να επιτευχθεί με την εξαιρετική ενίσχυση τις τελευταίες δύο σεζόν, αλλά γρήγορα χάθηκε σαν στόχος μετά τις αποτυχημένες θητείες των Σμιθ και Τζέραρντ.

Έχει τεράστια ευκαιρία να φτάσει τις τέσσερις σερί νίκες και τους 47 βαθμούς με νίκη επί της αδύναμης Νότιγχαμ Φόρεστ. Το 2-1 από τη Λιντς την Τετάρτη αποτέλεσε την πέμπτη σερί εκτός έδρας ήττα για τη νεοφώτιστη, με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Championship να παραμένει μια ισχυρή πιθανότητα. Ο Κούπερ βρίσκεται υπ’ ατμόν και δεν αποκλείεται να απομακρυνθεί από τη θέση του αν δεν καταφέρει να κάνει την υπέρβαση στο «Βίλα Παρκ». Με την εικόνα που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες εδώ και καιρό κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο. Για τρίτη φορά θα πάμε με τον άσο & over 1,5 σε απόδοση 2.12 στη WinMasters.

Προγνωστικά: Τότεναμ – Μπράιτον

Για άλλη μια χρονιά, η μάχη της τετράδας στην Premier League έχει συγκλονιστικό ενδιαφέρον. Η Νιούκαστλ κι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή την στιγμή έχουν το προβάδισμα για την κατάκτηση των δύο θέσεων μετά από Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, όμως η Τότεναμ κι η Μπράιτον ακολουθούν από κοντά. Οι Λονδρέζοι πρέπει να διαχειριστούν την απουσία προπονητή, με τον Στελίνι να καλύπτει αυτό τον ρόλο για τα εναπομείναντα εννιά παιχνίδια. Αντίθετα, η Μπράιτον αποπνέει υγεία κι ο Ντε Τζέρμπι μπορεί να νιώθει ασφαλής, καθώς οδηγεί τους «γλάρους» σε ένα εξαιρετικό πλασάρισμα.

Η ισοπαλία στην έδρα της Έβερτον αποτέλεσε μεγάλο πλήγμα για τα «σπιρούνια», ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα, ο Κέιν ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι και κανονικά θα έπρεπε η Τότεναμ να φύγει με μια άνετη νίκη. Ωστόσο, ο Λούκας Μόουρα έφερε εκ νέου αριθμητική ισορροπία με ένα αδικαιολόγητα σκληρό μαρκάρισμα και λίγο μετά οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ισοφάριση. Ακόμα και μετά την αποχώρηση του Κόντε η ομάδα του βορείου Λονδίνου δε δείχνει ιδιαίτερη βελτίωση όσο τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

Η νίκη της Μπράιτον με 2-0 στην έδρα της Μπόρνμουθ μεσοβδόμαδα την επανέφερε στα θετικά αποτελέσματα, λίγο μετά το εντός έδρας 3-3 με την Μπρέντφορντ. Το σύνολο του Ντε Τζέρμπι παίζει με την ψυχολογία στα ύψη και με άγνοια κινδύνου, βγάζοντας εντυπωσιακή εικόνα στο χορτάρι ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου. Ακόμα και σε μια πολύ δυνατή έδρα όπως είναι αυτή της Τότεναμ (τέσσερις σερί νίκες στην Premier League), μπορεί και θα διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το πέτυχε όσο οι «πετεινοί» βρίσκονταν στα καλύτερά τους, γιατί όχι και φέτος. Διπλό στο 2.65 της Betshop.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Προγνωστικά: Λάτσιο – Γιουβέντους

Με τη βραδινή αναμέτρηση μεταξύ Λάτσιο και Γιουβέντους κλείνουμε τα σημερινά προγνωστικά μας. Μεγάλη μονομαχία ανάμεσα στις δύο ομάδες με την καλύτερη συγκομιδή βαθμών της Serie A μετά τη Νάπολι. 59 βαθμούς έχει μαζέψει η Γιουβέντους, 55 η Λάτσιο αλλά φυσικά λόγω του -15 η «μεγάλη κυρία» βρίσκεται στην 7η θέση. Ενδεχόμενη νίκη δίνει σπουδαίο προβάδισμα για τη δεύτερη θέση στους «λατσιάλι», την στιγμή που η ομάδα του Αλέγκρι κυνηγά μια θέση στην εξάδα και γιατί όχι και παραπάνω. Το 1-1 με την Ίντερ για το κύπελλο έβαλε τέλος σε ένα σερί πέντε νικών της Γιουβέντους, η οποία έχει κερδίσει έντεκα από τα τελευταία 14 παιχνίδια της.

Επιπρόσθετα, έχει επικρατήσει και στις δύο αναμετρήσεις της με αντίπαλο τη Λάτσιο σε πρωτάθλημα (3-0) και κύπελλο (1-0). Αμφότερες βέβαια ήταν εντός έδρας, αλλά αυτό που καταλαβαίνει εύκολα κανείς είναι ότι είναι ποιοτικότερη και υπερέχει σε όλους τους τομείς από τους Ρωμαίους. Άδικα κρίνεται αουτσάιντερ της αναμέτρησης από τους μπουκ, από την στιγμή που οι γηπεδούχοι που αυτή την στιγμή μετρούν δύο διαδοχικές νίκες έχουν κερδίσει τρεις αγώνες στην σειρά μόνο μία φορά φέτος. Καθαρά λόγω αξίας, πάμε στο διπλό με απόδοση 2.95 στη Fonbet.

Όλα τα προγνωστικά μου

Combo
16:30
Λεβερκούζεν – Άιντραχτ Φρανκφούρτης
1 & over 1,5
2.27
BET: 18 units
Combo
16:30
Ντόρτμουντ – Ουνιόν Βερολίνου
1 & over 1,5
2.00
BET: 20 units
Combo
17:00
Άστον Βίλα – Νότιγχαμ Φόρεστ
1 & over 1,5
2.12
BET: 19 units
Μονό
17:00
Τότεναμ – Μπράιτον
2
2.65
BET: 15 units
Μονό
22:00
Λάτσιο – Γιουβέντους
2
2.95
BET: 13 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις