Αγγλικό… αβαντάρισμα

Αγγλικό... αβαντάρισμα

Γειά και χαρά σε όλη τη παρέα του koubanezos.gr! Επίσημα πράγματα σήμερα, ξεκινάνε και τα μεγάλα πρωταθλήματα σιγά σιγά, σαν να μη λείψανε μια μέρα με τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε. Μπαίνουμε και μεις λοιπόν σε mood, γιατί τώρα αρχίζει το καλό που λένε. Θα τιμήσω φίλους Άγγλους για σήμερα με μια δυάδα.

Αρχή από Championshipκαι το παιχνίδι Μπρίστολ Σίτι εναντίον Κόβεντρι. Μετά από μερικές σεζόν σταθερότητας στη συγκεκριμένη κατηγορία, η Μπρίστολ αρχίζει να σκέφτεται και το κάτι παραπάνω. Παραμένει σαν μόνιμος ο υπηρεσιακός Ντιν Χόλντεν, που έκανε καλή δουλειά πέρυσι στο τελείωμα και στηρίχθηκε φέτος με μερικές ποιοτικές προσθήκες και δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο. Από την άλλη μεριά η ιστορική Κόβεντρι μετά από χρόνια περιπλάνησης στις χαμηλές κατηγορίες επιστρέφει. Κυρίως ενισχύθηκε με νεαρούς παίχτες, που θέλουν να τους ταιριάξουν στο τρόπο παιχνιδιού τους.

Στοιχηματικά τώρα, η αξία βρίσκεται στα τέρματα με τις αποδόσεις που έχω δει. Η Μπρίστολ έχει το know how της κατηγορίας, έχει ποιότητα και γενικά έχει επιθετική φιλοσοφία. Στον αντίποδα η Κόβεντρι δε νομίζω να αλλάξει τη φιλοσοφία της, με γρήγορο επιθετικό ποδόσφαιρο, στα φιλικά της βγήκε, έκανε καλές εμφανίσεις, αλλά πίσω έχει θέματα. Θεωρώ πως τα πολλά γκολ αν και πρώτη αγωνιστική θα επιβεβαιωθούν.

Συνεχίζουμε με League 1 και το παιχνίδι Κρου – Τσάρλτον. Εξαιρετική σεζόν η περυσινή για τη Κρου, πήρε δικαιότατα την άνοδο, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο συνολικά. Ομάδα έδρας κυρίως με σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, αλλά με επιθετική φιλοσοφία και κατά γενική ομολογία καλό ποδόσφαιρο. Από την άλλη, η Τσάρλτον δεν κατάφερε να σώσει τη κατηγορία πέρυσι, με αποτέλεσμα φέτος να αναζητά την άμεση επάνοδο της. Έχει τη ποιότητα για αυτό και σωστά δίνεται από τα πρώτα φαβορί για επάνοδο στη Championship.

Στοιχηματικά, τα πράγματα μπλέκουν λίγο. Θέλω να ποντάρω στους γηπεδούχους, κυρίως λόγω έδρας και ενθουσιασμού, αλλά δε μπορώ να παραβλέψω ότι πέρυσι τις χώριζαν δύο κατηγορίες. Η Τσάρλτον δεν έχει χάσει σε δυναμική και στο πρόσφατο παιχνίδι κυπέλλου ήταν πραγματικά πολύ καλή. Η Κρου ακόμα και πέρυσι δεχόταν αρκετές φάσεις, άσχετα αν έπαιρνε αποτελέσματα. Εδώ τα πράγματα ζορίζουν και θα αβαντάρω τους έμπειρους φιλοξενούμενους, τουλάχιστον να μη χάσουν σε συνδυασμό με γκολ.

Δυάδα (απόδοσης 3.60)

17:00 Μπρίστολ Σίτι – Κόβεντρι: Over 2,5 (2.00)

17:00 Κρου – Τσάρλτον: Χ2 & over 1,5 (1.80)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις