Απόλυτη ισορροπία στο «Ματμούτ Ατλαντίκ»

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Ποικιλία επιλογών από την 30η αγωνιστική της Ligue 2. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της 2ης θέσης ανάμεσα σε Μπορντό και Μπαστιά.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό μενού της 30ης αγωνιστικής της Ligue 2 με την οποία μάλιστα θα ασχοληθούμε εξ ολοκλήρου για τα προγνωστικά Γαλλίας. Πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις με ανοιχτά μέτωπα τόσο στη 2η θέση όσο και στη ζώνη του υποβιβασμού. Για πάμε…

Προγνωστικά Γαλλίας: Ντέρμπι για τη 2η θέση

Ξεκινάμε από το μεσημεριανό Μπορντό – Μπαστιά. Σπουδαία αναμέτρηση με μεγάλο κίνητρο ανάμεσα σε δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ligue 2. Στη 2η θέση προς το παρόν οι Γιρονδίνοι (+2 από Μετς), πέντε βαθμούς πιο πίσω η Μπαστιά. Έξι αγώνες χωρίς ήττα και οι δύο αντίπαλοι με τον ίδιο μάλιστα απολογισμό (4-2-0) κάτι που αποδεικνύει και το πόσο ισορροπημένο είναι αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Έχει πολύ «Χ» το ματς, καλό και το αμφίτερμα (1,91). Προσωπικά θα πάω με το 1-1 οποιαδήποτε στιγμή.

Γκολ στη Λαβάλ, αντίδραση για Σοσό

Λάθος υπάρχει κατ’ εμέ στο Λαβάλ – Γκρενόμπλ. Ντεφορμέ οι γηπεδούχοι που μετρούν πέντε σερί ήττες και βρίσκονται πλέον εντός της ζώνης. Δεν με πείθει όμως και η Γκρενόμπλ η οποία προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες εκτός (στις δύσκολες έδρες των Καέν και Σοσό βέβαια). Όπως και να το κάνουμε είναι πιο ποιοτική ομάδα από τους γηπεδούχους, κάτι ανάμεσα στο πιο ουδέτερο αμφίτερμα και στο διπλό με κάλυψη είμαι, μάλλον κλίνω προς το πρώτο. 

Κρίσιμο ματς έχουμε στο «Ρενέ Γκαγιάρ» μεταξύ Νιόρ και Σοσό. Τελευταίοι οι γηπεδούχοι που «καίγονται» για βαθμούς την ώρα που η Σοσό θέλει να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες και να εκμεταλλευτεί τις όποιες απώλειες προκύψουν από το παιχνίδι της Μπορντό. Σε τιμές διπλασιασμού το απλό διπλό αν και μου φαίνεται δύσκολο να λήξει 0-1. Η Νιόρ στο γήπεδό της βρίσκει δίχτυα (τέσσερα σερί goal/goal & over 2,5), θα πάμε με το συνδυαστικό 2 & goal/goal (4,50 betshop).

Βγαίνουν κόρνερ στην πρωτεύουσα

Ματς που προσφέρεται για κόρνερ το Παρί – Σεντ Ετιέν. Ουσιαστικά αδιάφορη πλέον η Παρί, ούτε κυνηγάει ούτε απειλείται. Από την άλλη η Σεντ Ετιέν διατηρεί ένα +5 από τη ζώνη αλλά σίγουρα δεν μπορεί αν αισθάνεται ασφαλής. Περίπου 10 κόρνερ καταγράφονται ανά παιχνίδι εντός της Παρί, εννέα στα εκτός της Σεντ Ετιέν. Αξιοσημείωτο ότι και στο ματς του πρώτου γύρου έγιναν 14 κόρνερ. Στο 2,15 το over 9,5 (fonbet.gr), θα μπει στις επιλογές μας.

Τέλος, αξίζει την προσοχή μας και το διπλό της Μετς στην έδρα της Πο. Σε πολύ καλή κατάσταση η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι και αήττητη εδώ και καιρό (από τις 24 Οκτωβρίου) ενώ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική μακριά από την έδρα της (7-3-4). Η Πο δυσκολεύεται στο γκολ και φέτος έχει καταφέρει μόνο δύο ισοπαλίες απέναντι σε ομάδες πεντάδας (1-1 σε Μπορντό και Χάβρη, 0-2-5 έως τώρα). Από τη Μετς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό το ματς, πάντως το διπλό σε τιμές διπλασιασμού έχει σίγουρα αξία. Για όποιον θέλει λίγο περισσότερο ρίσκο μπορεί να ποντάρει και στο Χ ημίχ./ 2 τελ. καθώς έτσι εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα διπλά της Μετς.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Ειδικό
16:00
Μπορντό - Μπαστιά
Σκορ οποιαδήποτε στιγμή 1-1
2.85
BET: 7 units
Μονό
20:00
Λαβάλ - Γκρενόμπλ
Goal/goal
2.12
BET: 10 units
Μονό
20:00
Νιόρ - Σοσό
2 & goal/goal
4.50
BET: 5 units
Κόρνερ
20:00
Παρί - Σεντ Ετιέν
Over 9,5 κόρνερ
2.15
BET: 7 units
Ρίσκο
20:00
Πο - Μετς
Χ ημίχ. /2 τελ.
5.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις