Λίβερπουλ – Άρσεναλ με ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα*

Λίβερπουλ – Άρσεναλ με ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα*

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Άρσεναλ (18:30) στο μεγάλο ντέρμπι της 30ης αγωνιστικής της Premier League.

Εξαιρετικά σημαντικό και κρίσιμο βαθμολογικά ντέρμπι στο «Anfield», για διαφορετικούς λόγους, για Λίβερπουλ και Άρσεναλ.

Οι «κανονιέρηδες» συνεχίζουν την τρομερή κούρσα τους προς τον πρώτο τους τίτλο στην Premier League μετά το 2004 και με κάθε «τρίποντο» πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στο μεγάλο στόχο.

Νέα πρόκληση είναι η επίσκεψη στο Μέρσεϊσαϊντ, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα με 72 βαθμούς να διατηρεί προβάδισμα στην κούρσα με τη Σίτι.

Οι επτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα μετά την ήττα από την Σίτι στο Λονδίνο (1-3) έχουν εδραιώσει την Άρσεναλ στην κορυφή.

Σε περίπτωση «διπλού» η επικεφαλής της κατάταξης θα έχει ξεπεράσει ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που την περιμένουν ως το τέλος του «μαραθωνίου», ωστόσο και οι «κόκκινοι» έχουν το δικό τους στόχο, πέρα από το δεδομένο γόητρο.

Λίβερπουλ – Άρσεναλ 1:2.75 X:3.75 2:2.45

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ διανύει μια κακή σεζόν και μετά την τελευταία τριάδα αγώνων που συνοδεύτηκε από δύο ήττες (με Μπόρνμουθ, Σίτι) και την ισοπαλία με την Τσέλσι, πλέον «τρέχει» για να εξασφαλίσει έστω το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Με 43 βαθμούς η Λίβερπουλ έχει μείνει πολύ μακριά από την πρώτη τετράδα, αυτή τη στιγμή είναι εκτός ευρωπαϊκών θέσεων και δεν έχει περιθώρια για άλλο ένα χαμένο «τρίποντο».

Συνολικά σε 168 αγώνες ανάμεσα στις δύο ομάδες η Λίβερπουλ μετράει 66 νίκες, έναντι 53 της Άρσεναλ και 49 ισοπαλιών.

Στον πρώτο γύρο η Άρσεναλ είχε επικρατήσει 3-2 στο Λονδίνο, σπάζοντας σερί 4 νικών των «reds» ανεξαρτήτως έδρας στο πρωτάθλημα. Το «Anfield» πάντως είναι άβατο για τους «κανονιέρηδες» εδώ και 11 χρόνια, καθώς από το 0-2 του 2012 έχουν ακολουθήσει 7 νίκες της Λίβερπουλ και δύο ισοπαλίες.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα ντέρμπι της Premier League όπως θα ήθελες να είναι…

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις