Γκολ και θέαμα που πληρώνει 3.53

Γκολ και θέαμα που πληρώνει 3.53

Δυάδα απόδοσης 3.53 σε Αγγλία και Γερμανία μας προτείνει για σήμερα Σάββατο στα προγνωστικά του ο #Goleador.

Χαιρετώ τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Σάββατο σήμερα και κλασσικά το κουπόνι μας είναι γεμάτο με τα πρωταθλήματα τα οποία μπαίνουν σιγά σιγά στην τελική τους ευθεία. Τα σημερινά μας προγνωστικά θα είναι δύο αναμετρήσεις που αναμένουμε να δούμε αρκετά γκολ τα οποία θα μας στείλουν στο ταμείο. Πάμε λοιπόν χωρίς πολλά πολλά να δούμε ποια παιχνίδια ξεχωρίσαμε.

Προγνωστικά Σαββάτου: Ντέρμπι κορυφής στη Βεστφαλία

Ξεκίνημα με την αναμέτρηση της Ντόρτμουντ εναντίον της Ουνιόν Βερολίνου.

Μεσοβδόμαδος αποκλεισμός από το εγχώριο κύπελλο για τη γηπεδούχο καθώς ηττήθηκε στην έδρα της ανώτερης Λειψίας με 2-0, με αποτέλεσμα να στρέφεται αποκλειστικά στη μοναδική διοργάνωση που της έμεινε να διεκδικήσει, το πρωτάθλημα. Εκεί όπου την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τη Μπάγερν με 4-2, με αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή, αλλά σε απόσταση μόλις δύο βαθμών. Στην έδρα της μετράει το απόλυτο σε νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια, αλλά σε κανένα από αυτά δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Αποκλεισμός από το κύπελλο επίσης και για τη φιλοξενούμενη, η οποία ηττήθηκε στη Φρανκφούρτη με 2-0. Στο πρωτάθλημα επιβλήθηκε την περασμένη αγωνιστική με 3-0 εναντίον της Στουτγάρδης και έτσι η απόσταση που τη χωρίζει από την κορυφή είναι τέσσερις βαθμοί. Εκτός έδρας μετράει μόλις μια ήττα στα παιχνίδια μετά τη διακοπή του Μουντιάλ (3-0 από τη Μπάγερν), και ήταν και το μοναδικό παιχνίδι που δεν κατάφερε να σκοράρει.

Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και έτσι θα κρατήσουμε το καλοπληρωμένο goal/goal σε απόδοση 1.90 στη Betshop.

Σε τρελή φόρμα η Νιουκάστλ

Η στήλη θα κλείσει με την αναμέτρηση της Μπρέντφορντ εναντίον της Νιουκάστλ.

Αρκετά καλή σεζόν διανύει η γηπεδούχος, η οποία διεκδικεί με αξιώσεις τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη. Βρίσκεται στην 9η θέση, αλλά η απόσταση που τη χωρίζει από τις προνομιούχες θέσεις είναι μία νίκη. Μετράει μόλις μία ήττα στην έδρα της σε 14 αναμετρήσεις, ενώ σκοράρει δύο τέρματα ανά μέσο όρο στα προαναφερθέντα παιχνίδια.

Σε τρομερή φόρμα βρίσκεται η Νιουκάστλ, μετρώντας τέσσερις σερί νίκες, ενώ η τελευταία ήταν ήταν ιδιαίτερα εμφατική, καθώς επιβλήθηκε της Γουέστ Χαμ με 1-5. Έτσι έφτασε την 3η θέση και διεκδικεί την έξοδό της στο Champions League μετά από πολλά χρόνια. Μακριά από την έδρα της έχει μόλις δύο ήττες με την πιο πρόσφατη να είναι στο Μάντσεστερ από τη Σίτι με 2-0. Τρία διπλά στη συγκεκριμένη έδρα στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις, με τις δύο εξ’ αυτών να είναι σε επίπεδο Championship.

Με βάση όλα τα παραπάνω θα επιλέξουμε το goal/goal σε απόδοση 1.86 στη Betshop.

Δυάδα απόδοσης 3.53
16:30
Ντόρτμουντ - Ουνιόν Βερολίνου
Goal/goal
1.90
17:00
Μπρέντφορντ - Νιούκαστλ
Goal/goal
1.86
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις