Βλέπω να φεύγει νύχτα…

Βλέπω να φεύγει νύχτα...

Καλημέρα παιδιά, επιστροφή στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Την ελληνική Super League. Δύο παιχνίδια έχουμε γι’ απόψε και πάμε να τα δούμε αναλυτικά αν και δεν συνηθίζω να παίζω σε πρεμιέρες.

Ατρόμητος – Βόλος το απογευματινό ματς. Στα μέσα Αυγούστου αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες με τον Ατρόμητο να επικρατεί 2-1. Σκορ που επιβεβαίωσε και την προϊστορία μιας και σε έξι ματς ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης ο Ατρόμητος έχει τέσσερις νίκες και ένα ματς έληξε ισοπαλία. Το μοναδικό παιχνίδι που κέρδισε ο Βόλος ήταν ο επαναληπτικός αγώνας για το κύπελλο την περσινή χρονιά. Ο πρώτος αγώνας στο Βόλο είχε λήξει 0-3 κι έτσι στον επαναληπτικό ο Ατρόμητος κατέβασε πειραματική εντεκάδα και ηττήθηκε με 2-0.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Ατρόμητος δεν έχει κερδίσει τον Βόλο στην έδρα του και νομίζω πως ήρθε η ώρα. Δεν θα ρισκάρω στον άσσο καθώς είναι μικρή η απόδοση για πρεμιέρα. Αυτό που θα ρισκάρω όμως, είναι να σκοράρει ο Ατρόμητος τουλάχιστον δύο γκολ. Την περσινή χρονιά, ο Βόλος, την ολοκλήρωσε δεχόμενος δύο γκολ ανά ματς. Πιστεύω πως σήμερα στο πρώτο του ματς ο Ατρόμητος θα θελήσει να ικανοποιήσει τους λιγοστούς θεατές που θα πάνε στο γήπεδο του Περιστερίου.

Πάμε και στο βραδινό παιχνίδι στην Τρίπολη: Αστέρας – Παναθηναϊκός. Η ομάδα της Τρίπολης τα πήγε εξαιρετικά στα τρία φιλικά που έδωσε βάζοντας συνολικά εφτά γκολ έχοντας μηδέν παθητικό. Η τριανδρία από την Αργεντινή (Μουνάφο, Μπαράλες και Ιγκλέσιας) θα τραβήξουν κουπί γι’ ακόμη μία χρονιά. Από τότε που «έγινε ομάδα ο Αστέρας», δηλ από τη χρονιά 2017-2018, πάντα δυσκολεύει τον Παναθηναϊκό και όλα τους τα παιχνίδια είχαν το πολύ δύο γκολ. Ειδικά από τα τρία τελευταία ματς στην Τρίπολη, έληξαν τα δύο ισοπαλία και το ένα με νίκη του Αστέρα. Μια από τα ίδια βλέπω και σήμερα καθώς ο Παναθηναϊκός ακόμα ψάχνεται. Νέος προπονητής, νέοι παίχτες και το ρόστερ ολοκληρωμένο κατά 70%.

Δεν τον βλέπω καλά τον Πογιάτος και από τώρα βλέπω να φεύγει νύχτα, μέχρι τα Χριστούγεννα. Μακάρι να με βγάλει λάθος ο Ισπανός αλλά δεν τον πιστεύω. Μακάρι να μακροημερεύσει με πολλές επιτυχίες, όμως σήμερα δεν βλέπω να κερδίζει. Για μένα θα είναι καλό αποτέλεσμα αν καταφέρει και πάρει την ισοπαλία. Έτσι καταλήγω στο 1 dnb. Συντηρητικά καθώς είναι και πρώτη αγωνιστική.

Μονό

18:30 Ατρόμητος – Βόλος: Ατρόμητος over 1,5 (1.83)

Δυάδα (απόδοσης 3.48)

18:30 Ατρόμητος – Βόλος: Ατρόμητος over 1,5 (1.83)

20:30 Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: 1 dnb (1.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις