Κι ας μην την βάλει ποτέ στο… 7.67!

προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην δεύτερη βραδιά της 33ης αγωνιστικής, ποντάροντας σε ειδικά παικτών και combos.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague. Χθες στο Κάουνας έκανα ότι μπορούσαν στο δεύτερο ημίχρονο για να μας χαλάσουν το over σε ένα παιχνίδι που είχε 87 πόντους στο ημίχρονο. Ο Σλούκας άργησε να πάρει μπροστά και γενικά δεν ήταν μια καλή βραδιά. Απόψε έχουμε άλλα τρία ματς από τα οποία προκύπτουν αξιόλογες προτάσεις.

Προγνωστικά Euroleague: Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου

Ξεκινάμε από το ΟΑΚΑ και την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Άλμπα. Δεν υπάρχει ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά για τους γηπεδούχους είναι θέμα γοήτρου και εκδίκησης η νίκη μετά τη βαριά ήττα στο Βερολίνο. Ο Παναθηναϊκός παίρνει ώθηση στην έδρα του και θεωρώ πως θα είναι ο νικητής του αγώνα. Αξίζει να συνδυάσουμε τη νίκη του με το over σε ένα χαμηλό line.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Μονακό – Παρτιζάν

Στο τελευταίο παιχνίδι της βραδιάς και ίσως το πιο σημαντικό,  η Μονακό υποδέχεται την Παρτιζάν που καίγεται! Μπορεί οι Σέρβοι να χάνουν αρκετή από τη δυναμική τους μακριά από το Βελιγράδι, όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το κίνητρο. Θα τους στηρίξουμε με αβάντζο, σε ένα ματς που δύσκολα θα μείνει χαμηλά σε σκορ.

Προγνωστικά Euroleague: Αρμάνι Μιλάνο – Μπαρτσελόνα

Κλείνουμε με τον αγώνα την Αρμάνι με την Μπαρτσελόνα. Δεν έφτασε η αντεπίθεση των Ιταλών, που έμειναν εκτός οκτάδας. Η Μπάρτσα παίζει ακόμα για το καλύτερο πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις. Δε θα μπλέξουμε με σημείο, αλλά με δύο ειδικά. Ο Σιλντς έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του και ο Μεσίνα θέλει να του δώσει χρόνο. Είναι δεδομένα εξαιρετικός σκόρερ και το όριο των 8,5 πόντων είναι πολύ χαμηλό για την αξία του. Η δεύτερη επιλογή είναι ο ορισμός του fun bet. Μία εύστοχη βολή του Βόιτμαν πληρώνει σε απόδοση 7.67! Όχι, δε σουτάρει πολλές βολές! Ωστόσο στα τελευταία ματς της Μπαρτσελόνα, οι αντίπαλοι ψηλοί είχαν τις ευκαιρίες τους από τη γραμμή της φιλανθρωπίας. Άλλωστε είπαμε, value bet! Και στην τελική, σε αυτή την απόδοση… ας μην την βάλει ποτέ!

Όλα τα προγνωστικά μου

Combo
21:00
Παναθηναϊκός - Άλμπα Βερολίνου
1 (-3,5) & over 149,5
1.98
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.84
21:00
Παναθηναϊκός - Άλμπα Βερολίνου
1 & over 148,5
1.72
22:00
Μονακό - Παρτιζάν
2 (+9,5) & over 152,5
1.65
BET: 25 units
Ειδικό
21:30
Αρμάνι Μιλάνο - Μπαρτσελόνα
Σιλντς over 8,5 πόντοι
1.98
BET: 20 units
Fun bet
21:30
Αρμάνι Μιλάνο - Μπαρτσελόνα
Βόιτμαν over 0,5 εύστοχη βολή
7.67
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις