ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Προγνωστικά πριν την ώρα της κάλπης

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Προγνωστικά πριν την ώρα της κάλπης

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Προγνωστικά πριν την ώρα της κάλπης

Προγνωστικά Εκλογών 2023

Προγνωστικά Εκλογών 2023: Αρκετό καιρό ακόμα έχουμε για τις εκλογές, όμως είναι μια καλή ευκαιρία για προγνωστικά. Γράφει ο #Blackbird

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Ξεφεύγουμε σήμερα από τα ποδοσφαιρικά και γενικά από τα αθλητικά. Κουβέντα σήμερα θα κάνουμε για μακροχρόνια προγνωστικά Εκλογών 2023.

Προγνωστικά Εκλογών 2023: Ο λαός ψηφίζει και εμείς ποντάρουμε

Χρονιά εκλογών η φετινή, γεγονός που το γνωρίζαμε όλοι μας. Παρά τα όσα έγιναν την τελευταία τετραετία, όπου ανά τακτά χρονικά διαστήματα διαβάζαμε για πρόωρες εκλογές, εν τέλει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατόρθωσε να βγάλει εις πέρας την τετραετία.  Το πρόσημο θα το κρίνει ο λαός, αφού σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις θα έχει την δυνατότητα να αποδοκιμάσει ή και να επιδοκιμάσει την κυβέρνηση και τις πρακτικές της. Αντίστοιχα θα κριθούν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, για το κατά πόσο πέτυχαν στον ρόλο τους.

Η πιθανότερη ημερομηνία για την διεξαγωγή των εκλογών, θα ήταν τώρα στα κοντά και συγκεκριμένα στις 9/4. Ωστόσο μετά το δυστύχημα των Τεμπών, την 1η του Μάρτη κάτι τέτοιο κατέστη αδύνατον. Οι λόγοι από ηθικοί, αφού όσο διάστημα οι οικογένειες θα έψαχναν τους δικούς τους και θα προσπαθούσαν να συνέλθουν από το πρώτο σοκ, κάποιοι δεν θα δίσταζαν να κάνουν μικροπολιτική πάνω σε αυτό. Προσέξτε, δεν μιλάω για κριτική. Ευθύνες υπάρχουν, είναι πολλές, είναι διαχρονικές και κάποιοι μάλιστα από αυτούς θα διεκδικήσουν ξανά βουλευτικό θώκο από τους πολίτες. Επίσης και λόγοι συμφερόντων υπήρξαν το να πάνε παραπίσω οι εκλογές… Ωστόσο ελπίζω να μην επιβεβαιωθεί το ρητό που λέει πως «λαός που ξεχνάει το παρελθόν του, είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει».

Οριακή η διαφορά ανάμεσα στους δύο πρώτους.

Περνάμε στο «ζουμί» της υπόθεσης. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δίνουν την δική τους μάχη για την νίκη στις εκλογές. Και μιλάω αποκλειστικά για νίκη, καθώς ακόμα και μετά την δεύτερη εκλογική διαδικασία, δύσκολα θα προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Η λογική λέει πως πρώτο κόμμα, το βράδυ της 21η Μαΐου θα είναι η γαλάζια παράταξη. Ωστόσο δεν νομίζω ότι οι διαφορές που παρουσιάζουν αυτό το διάστημα οι εταιρείες δημοσκοπήσεων θα επιβεβαιωθεί. Μέχρι πριν λίγες μέρες είδαμε ένα σενάριο, για διαφορά ανάμεσα στους δύο πολιτικούς πόλους μεταξύ 3,5 – 3,9%. Τα τελευταία ευρήματα όμως δείχνουν πως ανοίγει η ψαλίδα, περί τις πέντε μονάδες.

Η γνώμη μου είναι πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Δυσανασχέτηση για την κυβερνώσα παράταξη είναι μεγάλη τολμώ να πω. Ωστόσο φαίνεται πως ούτε η αξιωματική αντιπολίτευση μπορεί να συγκεντρώσει με το μέρος της αυτό το μέρος του κόσμου, οπότε οι ψήφοι σκορπιούνται.  Εκτιμώ όμως πως η διαφορά δεν θα ξεπεράσει το 3%. Η Novibet έχει ανοίξει το line στην διαφορά των δύο πρώτων στο 3,25% και η επιλογή μου είναι το χάντικαπ ΣΥΡΙΖΑ +3,5 σε απόδοση 2.10.

Ο αριθμός των κομμάτων στην Βουλή

Μεγάλο ενδιαφέρον και σημασία, θα έχει και ο αριθμός τον κομμάτων που θα εισέλθει στην Βουλή. Αυτή την στιγμή το προφανές είναι να μιλάμε για έξι κόμματα. Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ 25. Σε πολλές εταιρίες το line, βρίσκεται στο 5,5 με το over να πληρώνει αρκετά χαμηλά, περίπου στο 1.25. Για την ώρα μόνο η Stoiximan και η WinMasters έχει το όριο στο 6,5 υπολογίζοντας μάλλον και το κόμμα Κασιδιάρη. Έχουν γίνει βέβαια οι διαδικασίες, ώστε να μην έχει δικαίωμα καθόδου στις εκλογές λόγω του αρχηγού του, όμως πάει για τρίπλα σε νόμους και δικαστές βάζοντας στην θέση του αρχηγού τον πρώην αντιεισαγγελέα, Αναστάσιο Κανελλόπουλο. Γενικά γίνεται προσπάθεια και από τις δύο πλευρές, ώστε να πετύχει η κάθε μια τον στόχο της. Η κυβέρνηση θέλει να πετάξει εκτός της δημοκρατικής διαδικασίας το κόμμα του κατάδικου Κασιδιάρη, ενώ από την πλευρά του ο ίδιος με πρόσωπα όπως εισαγγελείς και ναυάρχους προσπαθεί να πείσει για την εικόνα του κόμματος του.

Στον κουβά βλέπω τις προσπάθειες της κυβέρνησης, με το κόμμα «Έλληνες» όχι μόνο να συμμετέχει, αλλά και να μπαίνει στην Βουλή. Στο σύνολο επτά κόμματα, στο 1.87 το over 6,5 στην WinMasters. Αν με ρωτάτε πάντως την γνώμη μου, καταδικασθέντες ειδικά για εγκληματική οργάνωση και με τέτοιο παρελθόν, καλό θα ήταν να μην λάβουν μέρος στις εκλογές. Το παραπάνω και όλο άρθρο αναφέρεται σε προσωπική εκτίμηση των αποτελεσμάτων για την βραδιά των εκλογών.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Τα ποσοστά έχουν τα όρια τους

Τελευταία θα παίξουμε μπάλα και με τα ποσοστά κάποιων κομμάτων. Θα ξεκινήσουμε με το φαβορί των εκλογών, που είναι η Νέα Δημοκρατία. Στην WinMasters το όριο είναι στο 32,50%. Το πιθανότερο είναι να υπάρξουν αλλαγές. Την δεδομένη χρονική στιγμή μου φαίνεται δύσκολο και το 30% για την κυβερνώσα παράταξη. Το under στο 2.00 είναι αρκετά τίμιο.

Στην ίδια εταιρεία για το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, το όριο έχει ανοίξει στο 30,50. Μου φαίνεται επίσης υψηλό. Θεωρώ πως το ταβάνι του ΣΥΡΙΖΑ κυμαίνεται στο 27 – 28%

Κλείνω με το ΚΚΕ, το κόμμα το οποίο παραδοσιακά κυμαίνεται στο 5 – 5,5%. Το line στην Stoiximan έχει ανοίξει στο 6.15, σε απόδοση 1,87.

Ακολουθεί πίνακας με το πως βλέπω εγώ να κυμαίνονται τα ποσοστά των κομμάτων. Φυσικά είναι πολύ νωρίς ακόμα και κινδυνεύω να εκτεθώ γενικά, όμως αυτή είναι η πεποίθηση μου, άσχετα από δημοσκοπήσεις.  40 μέρες πριν από τις εκλογές πολλά μπορούν να γίνουν, με αναποφάσιστους και αποχή να έχουν καθοριστικό ρόλο. Ωστόσο εδώ παραθέτω εκτιμήσεις και άποψη. Αν χρειαστεί θα τα ξαναπούμε.

ΚόμμαΠοσοστό
Νέα Δημοκρατία28% – 30%
ΣΥ.ΡΙΖ.Α.25% – 28%
ΠΑ.ΣΟ.Κ.9% – 12%
Κ.Κ.Ε.4,5% – 5,5%
«Έλληνες για την Πατρίδα»*4% – 5%
Ελληνική Λύση3,5% – 4,5%
Μέ.ΡΑ. 253,5% – 4,5%

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
Εθνικές εκλογές
ΣΥΡΙΖΑ +3,25%
2.10
Μονό
Εθνικές εκλογές
Κόμματα over 3%: Over 6,5
1.80
Μονό
Εθνικές εκλογές
Νέα Δημοκρατία: Under 32,5%
2.00
Μονό
Εθνικές εκλογές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α: Under 30,5%
1.87
Μονό
Εθνικές εκλογές
Κ.Κ.Ε: Under 6,15%
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις