Προγνωστικά σνούκερ: Εκπληξη Χολτ στο 2.45

Προγνωστικά σνούκερ: Εκπληξη Χολτ στο 2.45

Την επιστροφή στο ταμείο θα αναζητήσει ο #snookerbet, ύστερα από τη «μαύρη» Τετάρτη για τα προγνωστικά σνούκερ, αλλά και το αναγκαίο ρεπό της Πέμπτης.

Οι κακές μέρες είναι κι αυτές στο πρόγραμμα όταν δίνεις προγνωστικά σνούκερ. Έτσι και την Τετάρτη, χάσαμε τρία διαφορετικά δελτία, για ένα frame το καθένα!

Τα πράγματα δεν πήγαν καλά ούτε την Πέμπτη, όμως αυτό δεν λέει κάτι. Από την Παρασκευή (7/4) θα κυνηγήσουμε μια νέα αρχή, με επιλογές από το γεμάτο πρόγραμμα του 2ου προκριματικού γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει και τον αγώνα του Μιχάλη Γεωργίου με τον Μαρκ Ντέιβις (12:00 και 21:00), για τον οποίο η πρόταση είναι… no bet.

Ο Αγγλοκύπριος άσος νίκησε άνετα στον 1ο γύρο τον Πενγκ Γισόνγκ (10-4). Ο επόμενος αντίπαλός του, όμως, του ξυπνά δυσάρεστες αναμνήσεις. Το 2018, ο Mavis τον είχε συντρίψει με 10-0 για τον ίδιο γύρο του Παγκοσμίου, αν και το σκορ ήταν πλασματικό. Έξι από τα δέκα frames χάθηκαν για τον Μιχάλη στα χρώματα! Σημασία, όμως, έχει τι έγραψε το ταμπλό…

Ο 50χρονος Ντέιβις ψάχνει ένα μικρό θαύμα για να παραμείνει στο Tour. Σαφώς και μπορεί να νικήσει πάλι τον Γεωργίου, όχι όμως με τόσο επιβλητική διαφορά. Το over 16,5 frames θα ήταν μια προφανής επιλογή αν ποντάραμε… Αλλά δεν θα το κάνουμε, για συναισθηματικούς λόγους.

Προγνωστικά σνούκερ: «Σιγουράκια» στο 2.25

Η ανάγκη να ρεφάρουμε μας ωθεί στη συγκρότηση μιας όσο το δυνατόν πιο ασφαλούς δυάδας για αρχή. Επιλέγουμε, λοιπόν, ένα γκραν φαβορί από το πρόγραμμα των αγώνων που αρχίζουν στις 12:00 (και θα συνεχιστούν στις 21:00). Ο Ντέιβιντ Γκρέις, ο οποίος έχει το έξτρα κίνητρο της παραμονής στο Tour, θα νικήσει λογικά τον Σον Ο’Σάλιβαν με τουλάχιστον 10-7 (-2,5 frames).

Άλλωστε, ο υψηλόσωμος άσος από το Λιντς είχε νικήσει και τον… κανονικό Ο’Σάλιβαν στο πρώτο μισό της σεζόν (4-3 στο Northern Ireland Open). Θα κολλήσει στον Σον; Όχι ότι είναι αμελητέα ποσότητα κι ο τελευταίος. Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, όμως, δεν έχει πείσει ότι μπορεί να κάνει κάποια υπέρβαση. Και στον 1ο γύρο νίκησε πολύ δύσκολα τον 18χρονο Λίαμ Γκρέιαμ (10-9).

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Η δεύτερη πρόταση είναι το over 15,5 frames στον αγώνα του Τζάκσον Πέιτζ με τον Ρος Μιούιρ. Το πουλέν του Μαρκ Γουίλιαμς κάνει όλο και περισσότερο αισθητή την παρουσία του στα σνουκερικά πράγματα. Ωστόσο, δεν είναι τόσο καλύτερος ώστε η νίκη του να δίνει 1.30. Το ματς θα είναι δύσκολο, αφού ο Μιούιρ έχει διαφορετικό στιλ (αργός και μεθοδικός) και μπορεί να τον χτυπήσει στις αδυναμίες του.

Το όνειρο του Χολτ

Ο Μάικλ Χολτ είδε κι έπαθε μέχρι να νικήσει τη Νγκου Ον-Γι την Τετάρτη (10-8). Η παίκτρια απ’ το Χονγκ Κονγκ του έβαλε πολλά ψηλά εμπόδια, όμως ο 44χρονος άσος από το Νότιγχαμ κατάφερε να τα υπερβεί, έστω και δύσκολα. Έτσι, θα αντιμετωπίσει σήμερα και αύριο (16:30 η έναρξη και τις δύο ημέρες) τον Όλιβερ Λάινς.

Ο τελευταίος είδε χθες τον πατέρα του, Πίτερ, να νικά τον Χέιντον Πίνι με 10-6. Αποτέλεσμα που του έχει φτιάξει την ψυχολογία, αλλά ίσως και να τον φορτώσει με άγχος. Για ελάτε λίγο στη θέση του. Κάτι πρέπει να αποδείξει. Βέβαια, το άγχος στην οικογένεια υπάρχει έτσι κι αλλιώς. Ο αγώνας είναι κρίσιμος για την παραμονή του Λάινς τζούνιορ στο Tour. Η νίκη τον εξασφαλίζει. Η ήττα ουσιαστικά τον καταδικάζει σε υποβιβασμό.

Ο Χολτ βίωσε κι αυτός τον υποβιβασμό πέρυσι τέτοια εποχή. Δεν έχει ανακτήσει ακόμα το επαγγελματικό status, θα το κάνει όμως αν κερδίσει άλλους τρεις αγώνες και μαζί την πρόκριση στο Crucible. Προφανώς και είναι ικανός γι’ αυτό, έστω κι αν είναι… σκουριασμένος απ’ τη φετινή απραξία. Δεδομένου ότι στον 3ο γύρο περιμένει βατός αντίπαλος (ο Άντονι Χάμιλτον), κάτι μας λέει ότι μπορεί να μας χαρίσει αυτήν την ωραία ιστορία.

Θα ρισκάρουμε, λοιπόν, με το σκέτο «2». Όσο κι αν συμπαθούμε τον Λάινς, που έχει κάνει βήματα προόδου την τελευταία διετία.

Δυάδα στο 3.12

Ο Κεν Ντόχερτι νίκησε 10-5 τη Ριάν Έβανς, όμως το σκορ δεν λέει όλη την αλήθεια. Η διαφορά είναι δίκαιη, όμως ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1997 δεν έπαιξε καλά. Ουσιαστικά τιμώρησε τις αδυναμίες του παιχνιδιού της Έβανς.

Αυτό δεν λέει απαραίτητα κάτι για το ματς του 2ου γύρου με τον Χαμάντ Μία. Στο σνούκερ, τα λάθη του αντιπάλου, που κάνουν scrappy όλα τα frames, είναι πιθανό να σε αποσυντονίσουν. Δείτε, για παράδειγμα, τον άλλο Ιρλανδό, τον Άαρον Χιλ. Δεν έπεισε κανέναν με την απόδοσή του κόντρα στην Μπαϊπάτ Σιριπαπόρν, παρά το 10-3. Και χθες συνέτριψε με το ίδιο σκορ τον περσινό qualifier, Μάικλ Γουάιτ!

Μπορεί να κάνει το ίδιο ο Ντόχερτι τον Χαμάντ Μία; Απίθανο δεν είναι, όμως δεν θα το ποντάρουμε. Ο καταγόμενος από το Μπαγκλαντές άσος θέλει τη νίκη για να ανανεώσει την παρουσία του στο επαγγελματικό Tour. Και παρά το άγχος που θα έχει, περιμένουμε να την πετύχει. Τα αβίαστα λάθη του 53χρονου άσου στο ματς με την Έβανς ήταν τόσα πολλά, που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι είναι ντεφορμέ.

Επειδή η απόδοση της νίκης του Μία είναι σχετικά χαμηλή (1.67), θα τη συνδυάσουμε με την άνετη επικράτηση του Έλιοτ Σλέσορ επί του Ίαν Μάρτιν. Ο Σλέσορ θέλει κι αυτός να εξασφαλίσει την παραμονή του στο Tour και είναι σαφώς ανώτερος από τον ερασιτέχνη αντίπαλό του. Ο 4oχρονος Μάρτιν νίκησε βέβαια στον προηγούμενο γύρο, όχι όμως κάποιον αξιόλογο αντίπαλο (τον Αυστραλό Ίαν Τόμερσον 10-8).

Η νίκη του άσου από το Νιούκαστλ με σκορ έως 10-5 (χάντικαπ 4,5 frames) είναι αρκετά πιθανή και πληρώνει καλά. Μη ξεχνάμε ότι ο Sless έχει καλό παρελθόν κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους. Πέρυσι, π.χ., είχε συντρίψει στον ίδιο γύρο τον Ίαν Μπερνς με 6-0.

Δείτε όλα τα προγνωστικά σνούκερ

Δυάδα απόδοσης 2.25
12:00
Γκρέις - Σ. Ο'Σάλιβαν
1 (-2,5)
1.48
12:00
Πέιτζ - Μιούιρ
Over 15,5 frames
1.52
BET: 15 units
Μονό
16:30
Ολ. Λάινς - Χολτ
2
2.46
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.12
16:30
Σλέσορ - Μάρτιν
1 (-4,5)
1.87
16:30
Μία - Ντόχερτι
1
1.67
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις