ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Ψάχνει αντίδραση στο 2.27

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ψάχνει αντίδραση στο 2.27

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ψάχνει αντίδραση στο 2.27

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ψάχνει αντίδραση στο 2.27

προγνωστικά

Ο #Bats επιλέγει τρία σημεία από το πρόγραμμα της Παρασκευής σε αποδόσεις κοντά και άνω του διπλασιασμού.

Προγνωστικά ιταλικού, ισπανικού και γαλλικού πρωταθλήματος περιλαμβάνει η στήλη αυτής της ασυνήθιστα γεμάτης Παρασκευής.

Προγνωστικά: Λέτσε – Νάπολι

Η πρωτοπόρος Νάπολι δοκιμάζεται στο γήπεδο της ζόρικης Λέτσε για την 29η αγωνιστική της Serie A. Η επιστροφή από τη διακοπή των εθνικών συνδυάστηκε με την εντός έδρας συντριβή από τη Μίλαν. Το 0-4 της προηγούμενης Κυριακής χτύπησε ορισμένα «καμπανάκια» στο στρατόπεδο των «παρτενοπέι». Όχι όσον αφορά την υπόθεση τίτλος, η οποία μοιάζει σχεδόν τελειωμένη, αλλά τα προημιτελικά του Champions League απέναντι στους «ροσονέρι» που ακολουθούν.

Η φετινή Νάπολι είναι τόσο δυνατή που ακόμα και μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα πείθει ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ιταλία. Η απουσία του Οσιμέν είναι σημαντική αλλά όχι καθοριστική. Ο Σπαλέτι έχει στη διάθεσή του τον Κβαρατσχέλια αλλά και άλλες επιλογές όπως ο Σιμεόνε, ο Πολιτάνο, ο Λοζάνο κι ο Ρασπαντόρι που μπορούν να καλύψουν αυτό το κενό. Δεν υπάρχει λόγος το διπλό στην έδρα μιας ομάδας που βρίσκεται στη 16η θέση, μετράει πέντε σερί ήττες και στερείται ποιότητας να δίνεται σε τέτοιες αποδόσεις. Μας πρόδωσε την περασμένη εβδομάδα, αλλά εμείς θα στηρίξουμε ξανά τη Νάπολι σε συνδυασμό με το over 1,5, σε απόδοση 2.27 στη WinMasters.

Σεβίλλη – Θέλτα

Άλλη μια σημαντική μάχη για την εξασφάλιση της παραμονής δίνει η Σεβίλλη, στον εντός έδρας αγώνα απέναντι στη Θέλτα. Το ντεμπούτο του Μεντιλιμπάρ είχε θετικό πρόσημο, καθώς ήταν νικηφόρο στην έδρα της Κάντιθ. Ήταν καλύτερη χωρίς να εντυπωσιάσει αλλά έκανε τη δουλειά της, και τώρα θέλει για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν να πανηγυρίσει δύο συνεχόμενα τρίποντα στη La Liga. Σημειωτέον, ακολουθεί και το πολύ σημαντικό και απαιτητικό ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Europa League την Πέμπτη.

Μέσα στο 2023 η Θέλτα έχει αλλάξει τελείως ρότα, καθώς έχει φτάσει να νιώθει άνετη όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Η διαφορά οκτώ βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού δεν είναι από μόνη της αρκετή, όμως η εικόνα της είναι αρκετά πειστική ώστε να μην ανησυχεί. Παράλληλα, η 7η θέση που οδηγεί στο Conference League (εφόσον η Οσασούνα δεν κατακτήσει το κύπελλο) είναι μόλις δύο βαθμούς μακριά. Η ομάδα της Γαλικίας είναι αήττητη στα τελευταία έξι παιχνίδια και σκοράρει κατά ριπάς, έχοντας πετύχει οκτώ τέρματα στα τελευταία τρία ματς. Το να σκοράρει και αυτή, αλλά και η δυνατή στην έδρα της Σεβίλλη, είναι ένα αρκετά εφικτό σενάριο. Goal/goal λοιπόν, με απόδοση 1.96 στην Betshop.

Λανς – Στρασβούργο

Κάθε εβδομάδα η εντυπωσιακή Λανς μας υπενθυμίζει ότι δεν είναι ένα «πυροτέχνημα» ή απλώς μια ομάδα που ξεκίνησε καλά την σεζόν, αλλά έφτασε στις πρώτες θέσεις για να μείνει. Με το ζόρικο διπλό στην πολύ δύσκολη έδρα της Ρεν έφτασε τους 60 βαθμούς, και εκμεταλλευόμενη την γκέλα της Μαρσέιγ επανήλθε στη δεύτερη θέση και σε ισοβαθμία με τους Μασσαλούς. Μάλιστα, μετά τη νέα ήττα της Παρί μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους έξι βαθμούς. Ναι, δε μοιάζει καθόλου ρεαλιστικό το να προλάβει να την προσπεράσει στις υπόλοιπες εννιά αγωνιστικές, όμως έχει κάθε λόγο να το κυνηγήσει μέχρι το τέλους.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Στην αντίπερα όχθη, το Στρασβούργο δίνει τον ψυχοφθόρο αγώνα για να παραμείνει στην κατηγορία και θα συνεχίσει να τον δίνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Η ήττα της με σκορ 4-3 και με ανατροπή στην έδρα της Μονακό τη διατήρησε στους 26 βαθμούς. Τόσους έχει κι η Οσέρ που ακολουθεί στη βαθμολογία και αυτή την στιγμή καταλαμβάνει μια από τις τέσσερις θέσεις της ζώνης του υποβιβασμού. Η εκτός έδρας παρουσία της είναι απογοητευτική τον τελευταίο καιρό, και δεν μπορεί να ζητήσει πολλά όταν πηγαίνει στο γήπεδο της κορυφαίας εντός έδρας ομάδας του πρωταθλήματος. Μονόδρομος ο άσος με over 1,5 γκολ, στο 1.83 της Novibet.

Όλα τα προγνωστικά μου

Combo
20:00
Λέτσε - Νάπολι
2 & over 1,5
2.27
BET: 18 units
Μονό
22:00
Σεβίλλη - Θέλτα
Goal/goal
1.96
BET: 22 units
Combo
22:00
Λανς - Στρασβούργο
1 & over 1,5
1.83
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις