Στο χέρι της Λανς το 1.85

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Σε φόρμα εκ νέου η Λανς που «κρυφοκοιτάζει» κορυφή. Επιλογές με γκολ στη σημερινή National

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Με το πολύ ενδιαφέρον Λανς – Στρασβούργο αλλά και γεμάτο πρόγραμμα από National μας υποδέχεται το αγωνιστικό τριήμερο στη Γαλλία. Έχουν… ψωμί τα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας, πάμε να δούμε τι θα επιλέξουμε…

Προγνωστικά Γαλλίας: Ξαναβρίσκει τη φόρμα της η Λανς

Επιστρέφει σιγά σιγά στα δεδομένα που μας είχε συνηθίσει η Λανς. Πέρασε και από τη Ρεν (0-1), έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. Μάλιστα, με την ήττα της Παρί από τη Λιόν η διαφορά από την κορυφή μειώθηκε στους έξι βαθμούς και με την εικόνα που παρουσιάζουν οι πρωτευουσιάνοι δικαίως η ομάδα του Φρανκ Εζ κάνει όνειρα. Βασικός πυλώνας της φετινής της πορείας το «σπίτι» της όπου έχει 12 νίκες σε 14 παιχνίδια.

Βέβαια, απέναντί της σήμερα η Λανς έχει μια ομάδα που της έχει βάλει δύσκολα από τη στιγμή που οι «λανσουά» επέστρεψαν στη Ligue 1. Πέντε φορές έχουν συναντηθεί με το Στρασβούργο μέσα-έξω την τελευταία διετία, μόνο μία φορά κατάφερε η Λανς να επικρατήσει (1-2 στις 21 Μαρτίου του ’21).

Άλλη ομάδα πάντως το περσινό και προπέρσινο Στρασβούργο και άλλο το φετινό. Μπορεί οι Αλσατοί να είναι βελτιωμένοι υπό τις οδηγίες του Φρεντερίκ Αντονεττί αλλά δεν σημαίνει ότι λύθηκαν ξαφνικά όλα τα προβλήματα τους. Δυσκολεύονται μακριά από την έδρα τους μετρώντας μόλις δύο νίκες φέτος (σε Ανζέ και Λιόν). Σημαντικές οι ενδεχόμενες απουσίες των Γκαμεϊρό, Λιενάρ και Γκιλμπέρ.

Από τα κέφια της Λανς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό το πώς θα πάει το ματς. Το Στρασβούργο εύκολα ή δύσκολα βρίσκει δίχτυα και έχει καλή παράδοση απέναντι στη Λανς. Προφανώς δεν ασχολούμαστε με τo 1,52 που κυκλοφορεί ο άσος, προτιμότερο το 1 & over 1,5 (1.85 Novibet) ή το 1 & goal/goal για λίγο περισσότερο ρίσκο (3.40 μέσω bet builder ώστε να πληρωθούμε με πρώιμη αν η Λανς προηγηθεί με 2-0). Ιδιαίτερο το ματς και για τον Αντριέν Τόμασον, για πρώτη φορά απέναντι στην παλιά του ομάδα, ξέρετε πώς πάει πολλές φορές αυτό… 

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Προγνωστικά Γαλλίας: Γκολ στη National

Πάμε τώρα να δούμε τις επιλογές από την τρίτη κατηγορία της Γαλλίας:

  • Αποδεκτό το αμφίτερμα στο Αβρανσέ – Ορλεάν. Αμφότερες λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, σκοράρουν σταθερά και θα παίξουν για τους τρεις βαθμούς. Τρεις φορές έχουν αναμετρηθεί με γηπεδούχο την Αβρανσέ (από το ’16 έως σήμερα), και στα τρία είχαμε goal/goal & over 2,5. Επιλογή μας το goal/goal στο 1.84 (Novibet). 
  • Πιθανό σενάριο τα γκολ στο Λε Πουί – Λε Μαν. «Εξάποντο» παραμονής με τη Λε Πουί στην 15η θέση, έξι βαθμούς πίσω από τη Λε Μαν. Δέκα goal/goal στα έντεκα τελευταία παιχνίδια της μετρά η Λε Πουί και τέσσερα over 2,5 στα πέντε πιο πρόσφατα. Στο 2.10 κυκλοφορεί το over, αξίζει ένα ποντάρισμα.
  • Σε καλή τιμή κυκλοφορεί και ο άσος της Μαρτίγκ. Παίζει η πρώτη και με κορυφαία επίθεση ομάδα της National απέναντι στην 13η Μπουργκ. Εξαιρετική εντός έδρας η πρωτοπόρος (8-4-1), όταν κερδίζει συνήθως το κάνει με δύο γκολ και πάνω επομένως το 2.20 στο over 1,5 της γηπεδούχου μου φαίνεται παραπάνω από τίμιο. 

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
20:30
Αβρανσέ - Ορλεάν
Goal/goal
1.84
BET: 12 units
Μονό
20:30
Λε Πουί - Λε Μαν
Over 2,5
2.10
BET: 10 units
Μονό
21:00
Μαρτίγκ - Μπουργκ Περονά
Μαρτίγκ over 1,5
2.20
BET: 10 units
Combo
22:00
Λανς - Στρασβούργο
1 & over 1,5
1.85
BET: 20 units
Σκόρερ
22:00
Λανς - Στρασβούργο
Γκολ Τόμασον
6.50
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις