Οι μάχες της Euroleague με live streaming

Οι μάχες της Euroleague με live streaming

Η 33η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague ολοκληρώνεται με τρία πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του για φέτος υποδέχεται την Άλμπα (21:00) στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη (11-21) ψάχνει ένα θετικό φινάλε στην φετινή ευρωπαϊκή της περιπέτεια, με κίνητρο το γόητρο, αλλά και το θετικό πρόσημο στους εντός έδρας αγώνες της, όπου έχει ρεκόρ 8-8 ως τώρα. Η Άλμπα (9-23) από την πλευρά της επίσης έχει κίνητρο το γόητρο, αλλά και την αποφυγή της τελευταίας θέσης της κατάταξης.

Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου 1(-6.5):1.92 2(+6.5):1.89

Στο Μιλάνο η Ολίμπια αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα (21:30), βαδίζοντας προς το πέσιμο της αυλαίας μιας απογοητευτικής χρονιάς για την ομάδα του Έτορε Μεσίνα. Οι γηπεδούχοι (14-18) παρά το ντεμαράζ που έκαναν δεν πρόλαβαν την οκτάδα. Πλήρωσαν την κάκιστη πορεία τους στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του «μαραθωνίου» και απλώς ψάχνουν θετικό τέλος στη σεζόν.

Όσο για την Μπάρτσα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (22-10), το πλεονέκτημα έδρας είναι δεδομένο, ωστόσο όχι η τελική θέση και κυρίως ο αντίπαλος με τον οποίο θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Κάουνας.

Ολίμπια Μιλάνο – Μπαρτσελόνα 1(+6.5):1.86 2(-6.5):1.95

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής κλείνει στο Πριγκιπάτο, όπου η Μονακό υποδέχεται την Παρτιζάν (22:00). Οι Μονεγάσκοι με μία εκ των πλέον ισχυρών εδρών στη διοργάνωση, έχουν σίγουρη τη θέση τους στην τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας. Το βλέμμα είναι στραμμένο στα Playoffs και την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν για το εισιτήριο του Final-4.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τη μεριά της έχει σε πρώτο πλάνο την μαθηματική εξασφάλιση της παρουσίας της στην οκτάδα, την οποία θα πετύχει σε κάθε περίπτωση, δίχως… σενάρια, με «διπλό» στο «Salle Gaston Medecin».

Μονακό – Παρτιζάν 1(+3.5):1.88 2(+3.5):1.93

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Η Euroleague όπως θα ήθελες να είναι…

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις