Γιώργος Λιάγκας: Tι αποκάλυψε για τις εντυπωσιακές γυναίκες του Νίκου Παππά

Γιώργος Λιάγκας: Tι αποκάλυψε για τις εντυπωσιακές γυναίκες του Νίκου Παππά

Οι συναντήσεις τους σε νυχτερινά μαγαζιά, το... γκελ που κάνει ο άσος του Παναθηναϊκού στο αντίθετο φύλλο και το μέλλον του στην πολιτική!

Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο άσος του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε διαδικτυακό ραδιόφωνο για τις προθέσεις του να κατέβει στον πολιτικό στίβο και συγκεκριμένα, να διεκδικήσει τον Δήμο της Αθήνας στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες την υποψηφιότητα του Νίκου Παππά θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ κάτι που επιβεβαιώνει και το τηλεφώνημα που είχε γίνει με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο μπασκετμπολίστας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά θέματα, ανέφερε ότι «η αλήθεια είναι ότι αυτή η ιδέα έχει γεννηθεί εδώ και καιρό μέσα στο κεφάλι μου όταν πολλοί φίλοι, γνωστοί, άγνωστοι με προσέγγιζαν και με παρότρυναν να ασχοληθώ με τα κοινά και την πολιτική γενικότερα».

Ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι έχει συνομιλήσει τόσο τηλεφωνικά με τον Αλέξη Τσίπρα ενώ και η Λιάνα Κανέλλη τον είχε προτρέψει να ασχοληθεί με τα κοινά. Σιγά-σιγά άρχισε να καλλιεργείται πιο έντονα μέσα μου αυτή η ιδέα, αναφέρει στη συνέντευξή του επισημαίνοντας ότι δεν ταυτίζεται αποκλειστικά με κάποιο κόμμα, «άρα τα αυτοδιοικητικά έμοιαζαν για εμένα μονόδρομος», συμπληρώνοντας «πόσο μάλλον για έναν τόπο που έχω μεγαλώσει, έχω ανδρωθεί, ξέρω τις ανάγκες, ξέρω τον παλμό της. Έτσι, σκέφτομαι σοβαρά να κατέβω και να διεκδικήσω τον Δήμο της Αθήνας».

Την είδηση σχολίασε και ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, με τον παρουσιαστή ωστόσο να στέκεται και στο γεγονός πως εκτός από διάσημος ο Παππάς είναι και γοητευτικός και μάλιστα αποκάλυψε, πως πολλές φορές τον έχει πετύχει το βράδυ έξω σε μαγαζιά με πολύ όμορφες γυναίκες!

Δείτε το βίντεο:

Σπουδαία κίνηση του Νίκου Παππά – Η φωτογράφιση που έκανε για καλό σκοπό (ΦΩΤΟ)

Ο έμπειρος γκαρντ των «πρασίνων» φωτογραφήθηκε για λογαριασμό της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης προκειμένου να βοηθήσει τη δράση της για την υιοθεσία σκύλων.

«Ευχαριστούμε πολύ τον Νίκο Παππά που στο πλαίσιο του zeil x friends ήρθε να φωτογραφηθεί με τα σκυλάκια μας, συνδράμοντας σημαντικά στην προσπάθεια προώθησης των ζώων που φιλοξενούμε στη ΖΕΗ» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της για τον Νίκο Παππά.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις