Έδρες που δεν τρομάζουν στο 2.30

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με τρία καυτά προγνωστικά από Ελλάδα και Αγγλία ενώ έχει και μία σούπερ έκπληξη από μπάσκετ.

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα επιστρέφουμε με τρεις επιλογές μίας Παρασκευής που λόγω του καθολικού Πάσχα έχει μπόλικες και αρκετές επιλογές. Προγνωστικά σε Ελλάδα, Αγγλία και μπάσκετ έχουμε σήμερα, πάμε να δούμε τι έχει και το σημερινό μενού.

Προγνωστικά: Έδρες που δεν μας τρομάζουν

  • Στο Μακεδονικός – Αλμωπός Αριδαίας υπάρχει δεδομένο κίνητρο για νίκη από τις δύο ομάδες, αφού ουσιαστικά εκείνη που θα πάρει το τρίποντο τελειώνει την κουβέντα του υποβιβασμού. Δεν παίζουν καλά οι γηπεδούχοι, παρά την αλλαγή προπονητή δεν έχουν βρει ακόμα χημεία. Ο Αλμωπός είναι σκληροτράχηλη ομάδα, παλεύει κάθε ματς και γενικά δείχνει σοβαρότητα τελευταία παίρνοντας βαθμούς από εδώ και από εκεί. Ίσως το κάνει και σήμερα. Το 2 draw no bet παίζεται στο 2.30.
  • Αργότερα στον αγώνα της Μίντλεσμπρο με την Μπέρνλι παρατηρούμε αξία στα γκολ. Είναι θεωρητικά ντέρμπι αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν… εξασφαλίσει την άνοδο και οι γηπεδούχοι μόνο «καίγονται» που είναι τρίτοι. Μάλλον το ματς θα ανοίξει, αμφότερες θα παίξουν ανοιχτά. Το Goal/goal στο 1.85.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Προγνωστικά: Ξαφνικό ενδιαφέρον στο ΟΑΚΑ

  • Κλείνουμε με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου. Κανένα βαθμολογικό κίνητρο, οι «πράσινοι» θέλουν να επικρατήσουν ώστε να δείξουν μία κάποια συνέπεια. Από την άλλη η γερμανική ομάδα παίζει χωρίς άγχος, γρήγορο μπάσκετ και με μεγάλο θάρρος. Θα ανοίξει το ματς αφού αμφότερες θα το διεκδικήσουν. Το over 159,5 στο 1.76.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
15:15
Μακεδονικός - Αλμωπός Αριδαίας
2 dnb
2.30
BET: 20 units
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Άλμπα Βερολίνου
Over 159,5
1.76
BET: 20 units
Μονό
22:00
Μίντλεσμπρο - Μπέρνλι
Goal/goal
1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις