ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Κρίσιμοι αγώνες για τα φαβορί

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Κρίσιμοι αγώνες για τα φαβορί

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Κρίσιμοι αγώνες για τα φαβορί

προγνωστικά

Προγνωστικά Παρασκευής από τον #TheMagician ακολουθώντας τα πολλά γκολ από πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Καλημέρα σας. Με παιχνίδια του Champions League ν’ ακολουθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, πολλές από τις ομάδες ρίχνονται στην μάχη των πρωταθλημάτων σήμερα Παρασκευή ώστε να έχουν χρόνο προετοιμασίας και ξεκούρασης. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας για σήμερα.

Προγνωστικά: Ντέρμπι κορυφής στην Πορτογαλία

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το «Ντα Λουζ». Η Μπενφίκα στα μάτια πολλών, θεωρείται ήδη πρωταθλήτρια. Πολύ σταθερή φέτος υπό τις οδηγίες του Ρότζερ Σμιντ έχει καταφέρει από την αρχή της χρονιάς να έχει μόλις μια ήττα, εκτός από την Μπράγκα και ένα αποκλεισμό από το κύπελλο, από την ίδια ομάδα. Έχει δέκα βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Πόρτο και συνολικά σε 19 ματς εντός έδρας την σεζόν 2022-23, που αφορούν Ευρώπη και εγχώριους θεσμούς, έχει 17 νίκες, δύο ισοπαλίες και καμία ήττα! Δεν έχει λόγο να φοβηθεί το παιχνίδι, παρά μόνο ν’ αποφύγει την ήττα ώστε να μην μειωθεί η διαφορά στους επτά βαθμούς. Άλλωστε οι γηπεδούχοι θέλουν να έχουν μια απόσταση ασφαλείας καθώς έχουν να δώσουν και ευρωπαϊκούς αγώνες, ενώ οι φιλοξενούμενοι, όχι.

Η Πόρτο ως φιλοξενούμενη περισσότερο μοιάζει με ομάδα που δεν θέλει να χάσει την δεύτερη θέση παρά ότι κυνηγάει τον τίτλο. Οι περσινοί νταμπλούχοι έχουν οχτώ νίκες στα τελευταία δέκα για το πρωτάθλημα αλλά δεν φθάνουν πειστικά στην νίκη. Σπαταλούν αρκετές φάσεις μέχρι να σκοράρουν, έχουν την κατοχή μπάλας αλλά δέχονται ευκαιρίες και τέρματα από τους αντιπάλους. Δεν μπορούν να βγουν μπροστά παίζοντας επιθετικά από την αρχή του παιχνιδιού, καθώς γνωρίζουν ότι η Μπενφίκα μπορεί να μετατρέψει μισή ευκαιρία σε γκολ. Βέβαια είναι μία από τις τελευταίες τους ευκαιρίες να απειλήσουν την πρωτοπόρο ομάδα με οχτώ αγωνιστικές ν’ απομένουν ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Η Πόρτο είναι δέκα βαθμούς πίσω από την Μπενφίκα και δυο μπροστά από την Μπράγκα. Πρώτο μέλημα φυσικά να μην χάσει και ακολούθως ό,τι καλύτερο βγει στην επίθεση. Θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση το Χ ημίχρονο με απόδοση 2.18 στην Betshop.

Νίκη ψυχολογίας

Μετακομίζουμε στην Ιταλία. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση η Λέτσε καθώς συμπλήρωσε πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα χωρίς να σκοράρει και βρίσκεται στην 16η θέση με 27 βαθμούς, στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή καθώς φαίνεται πως θα χρειαστεί δυο – τρεις νίκες στα δέκα εναπομείναντα παιχνίδια για να σιγουρέψει την θέση της στην μεγάλη κατηγορία και την νέα χρονιά. Στο τελευταίο της παιχνίδι δεν ήταν καλύτερη της Έμπολι και ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας. Χωρίς απουσίες.

Η Νάπολι φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα την Τορίνο (4-0) εκτός έδρας πριν δυο αγωνιστικές, για να την πληρώσει με το ίδιο νόμισμα η Μίλαν μέσα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» την Κυριακή. Μία σχεδόν ντροπιαστική ήττα για τους επίδοξους πρωταθλητές που περιμένουμε, πρώτον, να απαντήσουν στον σημερινό αγώνα και κατά δεύτερον μια καλύτερη εμφάνιση στο «Μεάτσα» απέναντι στην Μίλαν την Τετάρτη για το Champions League. Δεσπόζει για την ομάδα του Σπαλέτι η απουσία του επιθετικού και πρώτου σκόρερ της Όσιμεν. Πολύ καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι που θέλουν ν’ αποδείξουν πως η τελευταία ήττα ήταν μια κακή παρένθεση και να πάρουν ψυχολογία συνέχειας.

Οι γηπεδούχοι είναι το αουτσάιντερ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραδοθούν άνευ όρων στους πρωτοπόρους. Οι φιλοξενούμενοι βέβαια είναι ασυναγώνιστοι φέτος εκτός έδρας (12-1-1) και μπορούν να φύγουν με το διπλό. Κρατάμε από το παιχνίδι το διπλό και σκόρερ Κβαρατσκέλια με απόδοση 3.40 στην Betshop, μιας και με την απουσία του Όσιμεν, ο Γεωργιανός αναμένεται να έχει πιο ενεργό ρόλο στην επίθεση.

Προγνωστικά: Μια τελευταία ζαριά

Συνεχίζουμε στην Ολλανδία. Η Γκρόνινγκεν, εάν δεν αλλάξει κάτι και γρήγορα, το πιο πιθανό σενάριο είναι να βρεθεί τη νέα χρονιά στη δεύτερη κατηγορία. Προτελευταία στην βαθμολογία με 17 βαθμούς σε 27 αγώνες, έναν πάνω από την ουραγό Καμπούρ, ενώ απέχει επτά από την σωτηρία. Συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες (τρεις εκτός έδρας) στα πέντε τελευταία. Θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να συγκεντρώσει βαθμούς, όχι ότι έχει κάποιο απόρθητο κάστρο (3-3-7), απλά έχει μαζέψει τους περισσότερους πόντους της εκεί, έχοντας καλύτερες πιθανότητες νίκης. Θα παραταχθεί χωρίς ουσιαστικές απουσίες.

Η Ουτρέχτη βρίσκεται στην έβδομη θέση με 39 βαθμούς. Έχασε την ευκαιρία να κερδίσει την προηγούμενη αγωνιστική την Φόλενταμ μένοντας εντός στο 0-0. Η κατοχή μπάλας έφτασε στο 68%, πραγματοποίησε 18 σουτ, ενώ σημείωσε και δυο τέρματα που ακυρώθηκαν. Δεν έχει κατοχυρώσει την θέση της στα play-off (4η – 7η θέση) καθώς ακολουθεί η Βααλβάικ με 35 βαθμούς και παιχνίδι λιγότερο. Δέκα over 2,5 σε 13 αγώνες εκτός έδρας έχοντας διπλάσιο αριθμό επίτευξης τερμάτων αλλά και διπλάσιο παθητικό απ’ ότι στο γήπεδο της. Θα ψάξει την νίκη σε μια έδρα που έχουν περάσει με νίκη και χειρότερες ομάδες από την ίδια.

Ανοίγουν τα παιχνίδια της Ουτρέχτης εκτός έδρας σε γκολ. Πιθανό και το over 3,5, αλλά θα κρατήσουμε το over 2,5 το οποίο βρίσκουμε στην τίμια απόδοση του 1.75 στην Fonbet.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Κρίνονται πολλά στο «Μπολλάρ»

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με αγώνα από την Γαλλία. Η Λανς κάνει εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 60 βαθμούς, έξι πίσω από την κορυφή. Αχτύπητη και πολύ αποτελεσματική στο γήπεδο της με δώδεκα νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα σε 14 αγώνες, αποτελεί την καλύτερη ομάδα σε συγκομιδή βαθμών εντός έδρας. Έχει σταθεροποιηθεί στην πρώτη τετράδα, με μεγάλο στόχο το Champions League της επόμενης περιόδου, εισιτήριο που δίνει η πρώτη τριάδα. Ισοβαθμεί με την Μαρσέιγ ενώ η Μονακό ακολουθεί με τρεις βαθμούς λιγότερους. Δύσκολα θα απειλήσει την Παρί Σεν Ζερμέν αν και η διαφορά δεν είναι απαγορευτική. Πολύ καλή επιθετικά, συμπλήρωσε έξι παιχνίδια χωρίς ήττα με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, ένα σερί που μπορεί να συνεχίσει όντας το φαβορί της αναμέτρησης.

Βέβαια αν οι γηπεδούχοι καίγονται για την νίκη ώστε να συνεχίσουν στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας, το Στρασβούργο θέλει την νίκη για να αποφύγει τον υποβιβασμό καθώς βρίσκεται εκτός επικίνδυνης ζώνης στην ισοβαθμία με την Οσέρ. Στα τελευταία έξι έχει δύο νίκες με ισάριθμες ισοπαλίες και ήττες. Βρίσκει δίχτυα αλλά η άμυνα του έχει προβλήματα. Χαρακτηριστικά στον τελευταίο αγώνα προηγήθηκε εκτός έδρας της Μονακό με 2-1 στο ημίχρονο, για να δεχτεί την ανατροπή μέχρι το 65′ (4-2) και να μειώσει στις καθυστερήσεις στο τελικό 4-3. Στις εννέα αγωνιστικές που απομένουν θα πορευτεί χωρίς περιθώρια απώλειας βαθμών για να κερδίσει την παραμονή.

Αμφότερες οι ομάδες θέλουν τους βαθμούς της νίκης για τους λόγους τους. Επιλέγουμε το over 2,5 με απόδοση 1.80 στην Fonbet.

Καλή επιτυχία

Όλα τα προγνωστικά μου

Δυάδα απόδοσης 7.41
20:00
Μπενφίκα - Πόρτο
Χ ημίχρονο
2.18
20:00
Λέτσε - Νάπολι
2 & γκολ Κβαρατσκέλια
3.40
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.15
21:00
Γκρόνινγκεν - Ουτρέχτη
Over 2,5
1.75
22:00
Λανς - Στρασβούργο
Over 2,5
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις