Υπόκλιση στη Βασίλισσα στο 1.85

προγνωστικά

Επιστροφή στα ταμεία θέλει ο #Georgiou με δύο αναμετρήσεις για την 33η αγωνιστική της Euroleague σε Κάουνας και Μαδρίτη

Έναν αγιασμό και γρήγορα… αφού η κακοδαιμονία δεν μας επέτρεψε να πάμε ταμείο την προηγούμενη εβδομάδα με τα προγνωστικά. Τώρα όμως όπως θα πουν κάποιοι πάμε σε πιο safe επιλογές, οι οποίες όμως εμπεριέχουν και ρίσκο.

Ζαλγκίρις – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία λένε και κάπως έτσι σκέφτονται και στο Κάουνας αφού ακόμα ελπίζουν σε είσοδο στην οκτάδα και τα πλέι οφ. Η «Zalgirio Arena» θα είναι κατάμεστη προκειμένου να σπρώξει με τον τρόπο της, την ομάδα προς τη νίκη απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι Λιθουανοί γνωρίζουν πολύ καλά πόσο δυνατή είναι φέτος η ισραηλινή ομάδα και στόχος τους είναι να πάνε σε χαμηλό τέμπο. Μη ξεχνάμε πως την περασμένη βδομάδα κατάφεραν να κάνουν το 2/2 στην έδρα τους απέναντι σε Μονακό με 79-70 και Βαλένθια με 95-74, ωστόσο θα χρειαστούν και στραβοπάτημα της Μπασκόνια, η οποία υποδέχεται την Βιλερμπάν και που θα γνωρίζει το αποτέλεσμα των Λιθουανών. Υπενθυμίζεται πάντως πως στον πρώτο γύρο η Μακάμπι είχε πάρει μια δύσκολη νίκη με 84-83.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Η Μακάμπι έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι οφ, καταλαμβάνοντας μέχρι στιγμής την 5η θέση ενώ τρέχει και ένα νικηφόρο σερί 6 αγώνων στο οποίο παίζει πολύ ωραίο και θεαματικό μπάσκετ. Ωστόσο το αποψινό παιχνίδι με την φιλόδοξη Ζαλγκίρις, μόνο εύκολο δεν είναι από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι θα ψάξουν τη νίκη που μπορεί να τους βάλει στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Σε δηλώσεις του ο Όντεντ Κάτας τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι ένα παιχνίδι πρόκληση κόντρα σε μία ομάδα που εκμεταλλεύεται την έδρα της. Βρίσκονται σε φόρμα, παλεύοντας να μπουν στα πλέι οφ και το πιο σημαντικό πράγμα να σταματήσουμε τους εύκολους πόντους, τα επιθετικά ριμπάουντ αλλά και το γρήγορο παιχνίδι τους, γι΄αυτό και συγκεντρωνόμαστε πάνω σε αυτό».

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν 

Μπορεί το μυαλό των περισσοτέρων ανθρώπων στο άκουσμα της αναμέτρησης Ρεάλ-Μπάγερν να πηγαίνει στο ποδόσφαιρο, μιας και μιλάμε για δύο κολοσσούς παγκοσμίου κλάσεως, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με το μπάσκετ. Η «Βασίλισσα» στην τελευταία διαβολοβδομάδα, μέτρησε μία νίκη επί της Φενέρμπαχτσε με 90-75 αλλά και μια ήττα στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν με 104-90, αποτέλεσμα που την έριξε στην 3η θέση, αφού και ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό αλλά και διότι υστερεί στα παιχνίδια με την 2η Μπαρτσελόνα. Ο Τσους Ματέο υποστήριξε σε δηλώσεις του: «Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στην κανονική περίοδο και θέλουμε τη νίκη προκειμένου να είμαστε μέσα στην τριάδα που ήταν και ο πρώτος στόχος μας. Η Μπάγερν ασχέτως της βαθμολογίας, είναι μια καλή ομάδα με έφεση στο μακρινό σουτ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σεβαστούμε τον αντίπαλο, θέλουμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή».

Οι Βαυαροί ταξίδεψαν προς τη Μαδρίτη με σκοπό να δυσκολέψουν όσο μπορούν την Ρεάλ, μιας και δεν στοχεύουν σε κάτι, παρά μόνο στο γόητρο. Την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκαν τόσο από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 86-76, όσο και εντός έδρας από τη Μονακό με 81-84, παρά το γεγονός ότι πάλεψαν και στα δύο αυτά ματς και ειδικά αυτό με τους Μονεγάσκους που λύγισαν και από την κούραση. Αξιοσημείωτο είναι πως θα αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ που έχει και υπεροπλία στους ψηλούς αλλά και βάθος πάγκου την ίδια ώρα που ο Αντρέα Τρινκιέρι βλέπει το απουσιολόγιό του να είναι γεμάτο με τους Χάντερ, Γιάραμαζ, Χάρις, Γουίνστον και Ρούμπιτ. Θα επιλέξουμε το over 76.5 πόντους της Μακάμπι σε απόδοση 1,70 στη Novibet, καθώς και το over 88.5 των Μαδριλένων σε απόδοση 1.85 στη Νοvibet.

Δείτε εδώ τα σημερινά προγνωστικά μου

Μονό
20:00
Ζαλγκίρις - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Μακάμπι over 76.5 πόντοι
1.70
BET: 10 units
Μονό
21:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν
Ρεάλ over 88.5 πόντοι
1.85
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις