Super League playoffs: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο Pamestoixima.gr με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα!

Super League playoffs: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο Pamestoixima.gr με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα!

Η 3η αγωνιστική των playoffs της Super League είναι εδώ και στο Pamestoixima.gr βρίσκεις σε ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα playoffs της Super League, καθώς η ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ πέρασε από την Τούμπα, αφού νίκησε τον ΠΑΟΚ (0-1), και σε συνδυασμό με τις ισοπαλίες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού κόντρα σε Άρη και Βόλο, πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας κι έγινε ξανά φαβορί για την κατάκτηση της Super League.

Η 3η αγωνιστική είναι εδώ με το μεγάλο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, αλλά και εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο Pamestoixima.gr με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα

Στο ματς που ολοκληρώνει την 3η αγωνιστική (21:00), ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με την ομάδα του Πειραιά να καλείται να διαχειριστεί την αποχώρηση του Μίτσελ. Ο Ισπανός ήταν για δεύτερη φορά στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και φέτος καθοδήγησε τον Ολυμπιακό σε 32 παιχνίδια. Τώρα, θα τον διαδεχθεί ο υπηρεσιακός προπονητής, Ζοζέ Ανιγκό, μέχρι να βρεθεί άλλη λύση. Αυτός θα είναι ο τέταρτος προπονητής τη φετινή σεζόν, μετά και τους Πέδρο Μαρτίνς και Κάρλος Κορμπεράν.

Σχετικά με τις απουσίες, η ομάδα του Πειραιά δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Κανός, ενώ αρκετές πιθανότητες έχουν να πατήσουν χορτάρι οι Χάμες και Σισέ. Από την άλλη, εκτός είναι οι Κούρτιτς και Κεντζιόρα. Παρόλα αυτά, ο Νάσμπεργκ προπονήθηκε με την ομάδα του και ενδέχεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο -3 από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ενώ ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι στο -6. Το πόσο κοντά θα τους πλησιάσουν, εξαρτάται κι από τα αποτελέσματα των δικών τους αγώνων. Η «Ένωση», χωρίς τους Σιντιμπέ-Άμραμπατ-Μήτογλου, αντιμετωπίζει το Βόλο εκτός έδρας στις 18:00, ενώ το «τριφύλλι» στις 19:30 θα αναμετρηθεί με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», με τους Πούχατς και Τσόκαϊ να επιστρέφουν.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις όλα τα ματς των playoffs της Super League με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα.

Weekly Pass Extreme και παίρνεις εισιτήριο για τη δράση καθημερινά!

Η νέα εποχή του Pamestoixima.gr ξεκίνησε και έφερε μαζί της το ανανεωμένο Weekly Pass Extreme, για να απολαύσεις ακόμα περισσότερο τη δράση και την εξέλιξη όλων των διοργανώσεων του πλανήτη!

Το αναβαθμισμένο Weekly Pass Extreme είναι ένα σούπερ πρόγραμμα ανταμοιβής* για όλους, μέσα από το οποίο μπορείς να κερδίσεις μοναδικά δώρα* και να διασκεδάζεις όποτε το επιθυμείς!

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα αθλητικά γεγονότα!

Τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο νέο, ανανεωμένο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμαBet Builder*Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα – Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις