ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Προγνωστικά σνούκερ: Τζίμι στο 2.30

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Προγνωστικά σνούκερ: Τζίμι στο 2.30

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Προγνωστικά σνούκερ: Τζίμι στο 2.30

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Προγνωστικά σνούκερ: Τζίμι στο 2.30

Προγνωστικά σνούκερ: Τζίμι στο 2.30

Η μεγάλη λατρεία του #Snookerbet, ο ζωντανός θρύλος Τζίμι Γουάιτ, κυριαρχεί στα σημερινά προγνωστικά σνούκερ.

Καλύτερα κύλησε η χθεσινή ημέρα για τα προγνωστικά σνούκερ, με δύο ταμεία σε σύνολο τριών δελτίων. Στόχος μας σήμερα είναι το απόλυτο και ίσως η μετάβαση στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, να διευκολύνει τον στόχο.

Ο λόγος; Έχουμε πλέον εικόνα από τους παίκτες που συμμετείχαν στον πρώτο γύρο. Σε πολλές περιπτώσεις, επίσης, η διαφορά κλάσης είναι μεγαλύτερη. Ο νικητής ενός αδύναμου ζευγαριού του πρώτου γύρου, καλείται να αντιμετωπίσει έναν πολύπειρο ή πολύ πιο ταλαντούχο παίκτη. Θα συναντήσουμε τέτοιες περιπτώσεις ακόμα και σήμερα, στις 16:30, που αρχίζει το πρώτο σκέλος των αγώνων.

Τα φώτα, φυσικά, θα πέσουν στον Τζίμι Γουάιτ. Ο ζωντανός θρύλος του σνούκερ συμμετέχει για 43η φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και ισοφαρίζει το ρεκόρ του μυθικού, Φρεντ Ντέιβις, ενός εκ των δύο «πατριαρχών» του παιχνιδιού (μαζί με τον αδελφό του, Τζο). Στον Whirlwind, όμως, δεν αρκεί η συμμετοχή. Θέλει και την πρόκριση στο Crucible, για πρώτη φορά ύστερα από το 2006!

Προγνωστικά σνούκερ: Ιντριγκάρει η απόδοση

Ο 60χρονος Γουάιτ έχει για πρώτη φορά λόγους να το πιστεύει. Πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και αν νικήσει τον Μάρτιν Ο’Ντόνελ, στον αγώνα που αρχίζει σήμερα, εξασφαλίζει κατά 99,9% νέα διετή Tour Card μέσω της ετήσιας κατάταξης. Το χειμώνα είχε περάσει επιτυχώς τη δοκιμασία των τεσσάρων προκριματικών γύρων στο UK Championship – τώρα θα παίξει μόνο σε τρεις. Και μόλις πριν από λίγες ημέρες, νίκησε πεντακάθαρα (χωρίς ρέντα ή κάτι άλλο) τον νικητή του φετινού Masters, Τζαντ Τραμπ!

Ο 36χρονος Ο’Ντόνελ, βέβαια, δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Το απέδειξε με την άνετη νίκη του επί του Μάρκο Φου (10-5) στον πρώτο γύρο – άσχετα αν ο παίκτης απ’ το Χονγκ Κονγκ είναι πλέον «σκιά» του εαυτού του. Αν και τυπικά μετέχει ως ερασιτέχνης, είναι παλιός στο κουρμπέτι, καθώς έγινε για πρώτη φορά επαγγελματίας το 2012. Ωστόσο, δεν έχει καταφέρει ποτέ να προκριθεί στα τελικά ενός Παγκοσμίου.

Οι «μπουκ» δίνουν ως φαβορί τον Ο’Ντόνελ. Ίσως επειδή αμφιβάλλουν κατά πόσο θα αντέξει ο Γουάιτ τον best of 19 αγώνα. Ωστόσο, είναι θετικό για τον 60χρονο άσο ότι το ματς «σπάει» σε δύο ημέρες. Το δεύτερο μέρος αρχίζει αύριο στις 16:30 και θα έχει χρόνο ξεκούρασης.

Στα προγνωστικά σνούκερ για το UK Championship δεν είχα στηρίξει τον Τζίμι. Δεν τον πολυπίστευα αρχικά, έπειτα του πήγα κόντρα για το γούρι… Σήμερα το χέρι πάει αυτόματα στον άσο. Είναι και το 2.30 της απόδοσης που ιντριγκάρει.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Θα παλέψει ο Μούντι

Ο Σταν Μούντι αποτέλεσε το talk of the town κατά το πρώτο διήμερο του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Ο 16χρονος άσος από το Χάλιφαξ νίκησε 10-7 τον Εσθονό Αντρές Πετρόφ στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση, δικαιώνοντας το hype που υπάρχει γύρω απ’ το όνομά του.

Ο μικροκαμωμένος νεαρός, ο οποίος δουλεύει το τελευταίο καιρό με τον Σον Μέρφι (με τον οποίο τόσο μοιάζει φυσιογνωμικά), αντιμετωπίζει σήμερα και αύριο τον Τζανγκ Άντα. Τον έμπειρο Κινέζο με τις τρεις παρουσίες στο Crucible κατά το όχι και τόσο κοντινό παρελθόν (2010, 2015, 2016). Αναμφίβολα ο πιτσιρικάς είναι το αουτσάιντερ. Και δίκαια οι μπουκ δίνουν μεγάλη απόδοση στη νίκη του (3.40), αφού ο Τζανγκ δεν είναι Πετρόφ. Ούτε ο Μούντι είναι… Μέρφι (τουλάχιστον ακόμα).

Προγνωστικά σνούκερ: Τζίμι στο 2.30

Από την άλλη, βέβαια, ο Τζανγκ δεν είναι ούτε τοπ παίκτης για να κάνει περίπατο. Ο Μούντι θα παίξει χωρίς άγχος, μια και έχει πετύχει ήδη μία νίκη, την οποία πολλοί δεν περίμεναν. Δεν έχει, δηλαδή, τίποτα να χάσει και θα προσπαθήσει απλώς να κάνει το παιχνίδι του. Η νίκη του μικρού με χάντικαπ +3,5 στο 1.90 (καλύπτει και την ήττα του έως και 10-7), είναι καλό value.

Θα το συνδυάσουμε με το 1.90 της άνετης επικράτησης (-5,5 frames, άρα έως και 10-4) του Μαρκ Τζόις επί του Άντον Καζάκοφ. Ο Τζόις θέλει μετ’ επιτάσεως τη νίκη αξίας 10.000 λιρών για να παραμείνει στο Tour και ο νεαρός Ουκρανός είναι πολύ βατός αντίπαλος. Μπορεί να πέτυχε την παρθενική νίκη του ως επαγγελματίας στον πρώτο γύρο (10-6 τον Αιγύπτιο Μοχάμεντ Ιμπραήμ), αλλά δεν έπιασε τρομερά στάνταρ απόδοσης.

Σίγουρα δεν θα έχει άγχος ο Καζάκοφ, αλλά αυτό δεν λέει απαραίτητα κάτι. Η διαφορά κλάσης είναι μεγάλη και το ποντάρισμα φαντάζει ασφαλές. Πιο επίφοβο είναι να χαλάει η δυάδα από το άλλο ματς.

Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά σνούκερ

Μονό
16:30
Τζ. Γουάιτ - Ο'Ντόνελ
1
2.30
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.61
16:30
Τζανγκ - Μούντι
2 (+3,5)
1.90
16:30
Τζόις - Καζάκοφ
1 (-5,5)
1.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις