Πειράματα και γκολ κοντά στον διπλασιασμό

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη που έχει γαλλικό και ελληνικό άρωμα σε αποδόσεις αξίας

Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή με στήλη και προγνωστικά από Ελλάδα και Γαλλία σε μία Τετάρτη γεμάτη θέαμα και μπόλικες αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει η εμβόλιμη αγωνιστική των playoffs, μας αρέσει και ένα σημείο στο Κύπελλο Γαλλίας. Πάμε να δούμε τι έχει το μενού για απόψε.

Προκλήσεις με εναλλακτικές επιλογές

  • Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο στην «έδρα» του δεύτερου. Κλασική εκδρομή αναμένεται από τους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι θα κατακλύσουν το γήπεδο με σκοπό να δουν την ομάδα τους να επικρατεί. Βέβαια η αρμάδα του Αχιλλέα Μπέου είναι πολύ πιο σκληρή από ότι φαίνεται. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό έδειξε δυναμική, ίσως φανεί και σήμερα αυτό κόντρα στο φαβορί για τον τίτλο. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις κλειστές άμυνες και ο Μπράτσος δεν έχει λόγο να αλλάξει το πλάνο του. Το ματς είναι παγίδα, λογικά θα επικρατήσουν οι φιλοξενούμενοι αλλά όχι με διαφορά. Ο άσος +2 χάντικαπ στο 1.76, είναι ψηλά.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

  • Συνεχίζουμε με Ολυμπιακό – ΠΑΟΚ. Ένα χάος η κατάσταση στους ερυθρόλευκους με την παραίτηση του Μίτσελ να προσδίδει περισσότερα ερωτηματικά στην ομάδα, εάν και δεν θα αλλάξουν πρακτικά πολλά στον τρόπο παιχνιδιού της. Ο Λουτσέσκου από την άλλη βλέπει την χρονιά να χάνεται και έχει επιλέξει μία συντηρητική στάση προς όλες τις κατευθύνσεις. Δεν γνωρίζουμε πως θα συμπεριφερθούν ούτε οι μεν, ούτε οι δε. Μάλλον στα γκολ είναι η αξία, το 1Χ και Over 1,5 στο 1.75.

Με γκολ στην Γαλλία

  • Κλείνουμε με Γαλλία και την αναμέτρηση της Ναντ με την Λυών. Αμφότερες απρόβλεπτες, αμφότερες έχουν κίνητρο σε ένα ματς που θα επιβιώσει ο πιο σκληρός. Σκοράρουν βέβαια αρκετά συχνά και το αμφίτερμα το επιβεβαιώνουν. Το να το κάνουν για ακόμα μία φορά μας δίνεται στο τίμιο 1.70.

Δείτε εδώ τα σημερινά προγνωστικά μου

Μονό
18:00
Βόλος - ΑΕΚ
1 (+2)
1.76
BET: 20 units
Μονό
21:00
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
1Χ & over 1,5
1.75
BET: 20 units
Μονό
22:00
Ναντ - Λυών
Goal/goal
1.70
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις